Jump to content

WOT BOX - Tko mi moze spojiti?

Recommended Posts

Tko mi moze spojiti wotbox, a da je pouzdan, pedantan?

I malo objasnjenj kako da se namjesti kod saltanja punim gasom itd.

LC mi i nije toliko bitan.. vise mi je za saltanje punim gasom.. :)

I ne znam kakvih jos funkcija i opcija ima..

Nebi mjenjao speru za dsg.. :)

Petre jel se isplati staviti ili ne?

Meni da.

znaci launch podešen, lakše mi krenut svaki put ne zabije mi blokadu ili da auto umre kod saltanja ako nemam brzine i tak

i šalatanje pod punim gasom, 10 puta manje cukanja motora i getribe, lakše se prešalta brže i tak, nema umiranja

meni jebena stvar,

Meni da.

znaci launch podešen, lakše mi krenut svaki put ne zabije mi blokadu ili da auto umre kod saltanja ako nemam brzine i tak

i šalatanje pod punim gasom, 10 puta manje cukanja motora i getribe, lakše se prešalta brže i tak, nema umiranja

meni jebena stvar,

Ili ugradis posteni LC i TC i gotovo.

Pravi lc mora prvo imati retardiranje paljenja i dodavanje iskre. To retardiranje ovisi o trenutnom boostu i zeljenom. I mora imati i mogucnost upravljenjem wg(znaci polozaj wg za lc nije isti kao za voznju). Tj. kada to imas onda si narihtas boost koji oces kada kreces i uvijek imas isti drzao ti LC 1s ili 10s. I nece turbo vrisnuti.

Nadalje trebas imati mogucnost podesavanja kada se gasi, tj. na kojoj brzini vozila(znaci ako se ugasi kada pustis kuplung, otides u blokadu sto nije dobro). Onda kada se LC ugasi, onda TC preuzima svoju ulogu.

Ovako ukratko.

Pravi lc mora prvo imati retardiranje paljenja i dodavanje iskre. To retardiranje ovisi o trenutnom boostu i zeljenom. I mora imati i mogucnost upravljenjem wg(znaci polozaj wg za lc nije isti kao za voznju). Tj. kada to imas onda si narihtas boost koji oces kada kreces i uvijek imas isti drzao ti LC 1s ili 10s. I nece turbo vrisnuti.

Nadalje trebas imati mogucnost podesavanja kada se gasi, tj. na kojoj brzini vozila(znaci ako se ugasi kada pustis kuplung, otides u blokadu sto nije dobro). Onda kada se LC ugasi, onda TC preuzima svoju ulogu.

Ovako ukratko.

Nije iskre, nego goriva :).

a znao sam da ćeš to reć da ovo za tebe nije Launch,

sam nezanm KOJI to pošteni bi trebo ugradit ?

Sad se sjetio jedno dobrog primjera.

Znaci ista staza, isti uvjeti. Slicni auto sto se tice snage(golf(desno) ima vise konje nesto, megan(lijevo) vise momenta). Megan je nesto tezi, ali nista strasno. Menjaci slicni, megan sekvenca 6 brzina, gold dog box 6brzina, oba brutalno kratki(prava cca 90km/h, 6 8700rpm 195km/h).

Megan bez LC i TC, golf s LC+TC-om. Bas se ljepo vidi razlika. Sljedece godine oba auta s LC+TC i vise manje bili isti sto se tice ubrzanja. A da ne govorim prednost tc u zavojima dok mozes nagaziti gas(za ovo dobro imati i speru) i ne provrtis u prazno.

zašto ima neispravnih, ako se ništa na njima ne popravlja? šta ne postoje dijelovi za dsg ili wtf?

Postoje, samo je dosta kompliciraniji menjac(se se bolje izrazim, nije tolko kompliciran kolko drugaciji) pa ga bas svatko nezna popraviti. Ako te konkretno neki kvar zanima, pitaj na pm da se tu ne razvije filozofija.

WOT box je za TFSI sasvim dobar i ako dovoljno brzo šaltaš radit će bez ikakvih problema! Jedino kaj na K04 i nema nekog pravog efekta ali se osjeti kako god uzmeš, barem možeš pun gas iz 1. u 2. što inače ne bi baš išlo. I ne cuka kao kad siluješ bez WOT-a. Uglavnom čuvaš getribu, lamelu itd. Stavljaj.

Edited by Mario_S3

Postoje, samo je dosta kompliciraniji menjac(se se bolje izrazim, nije tolko kompliciran kolko drugaciji) pa ga bas svatko nezna popraviti. Ako te konkretno neki kvar zanima, pitaj na pm da se tu ne razvije filozofija.

ma pitam jer mi je bila malo kontradiktorna izjava,ne zanima me nikakav kvar jer dsg od vaga neću vozit nikad, a para za gt-r nemam, tako da sam bezbrižan :)

ma pitam jer mi je bila malo kontradiktorna izjava,ne zanima me nikakav kvar jer dsg od vaga neću vozit nikad, a para za gt-r nemam, tako da sam bezbrižan :)

Ako te slucajno zanima, kako radi. Ali ima par krivih inofrmacija nutra, mislim da su to namjerno stavili

http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_308.pdf

Popravak

http://docs.jayzone.eu/erWin/VW/Jetta%20&%20Golf%20Variant/Workshop%20Manuals/Power%20Transmission/6-speed%20dual%20clutch%20gearbox%2002E.pdf

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...