JosipZG Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 ima tko loša iskustva s Payen brtvama ili su OK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 ok,prodali na tone,brtva ko brtva Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 zahvaljujem inače najviše volim Reinz al mi je sad više nego duplo skuplja pa zašto ne uštedit ako valja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Ne bi smjelo biti problema. Reinz/Glaser/Elring su top 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 reinz je brutalno pojeftinio zadnjih godina u intercarsu,za honde za duplo...sad za 150kn s rabatom dobiješ metalnu brtvu,prije je oko 300 bila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 budem ih zvao onda pa provjerio cijenu, tnx :thumbsup: u tokiću je 390kn (bez popusta) pa ne vjerujem da može tamo bit puno jeftinije ali budem provjerio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 pa imaš bar 40% rabata...to je oko 200 i sitno kn za brtvu glave što nisu neki novci ako cemo realno gledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 (edited) nemam baš takav rabat.. nisu neki novci ali ako je payen OK zašto platit 200kn više.. u intercarsu je po katalogu koji sam sad instalirao 330kn ali tamo nemam nikakav popust Edited February 23, 2015 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 daj šifru pa ti provjerim Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 šifra od Reinza je 61-31595-00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 imam reinza za 263kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 za tolko ga ja dobim, +- par kn a Payen dobim za 110kn LOL. ako nema problema s njima uzmem Payen i dobro bude, pa nije znanstvena fantastika složit dihtung glave Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 ma uzimi onda payen ako procuri javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 dogovoreno :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 za tolko ga ja dobim, +- par kna Payen dobim za 110kn LOL. ako nema problema s njima uzmem Payen i dobro bude, pa nije znanstvena fantastika složit dihtung glave A ako procuri, zbog "uštede" od 100 kn skidanje glave, strojna obrada, pa ponovo montaža. Al veliš, ako bi išao na ziher, gdje je tu onda zabava :lol:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 (edited) pa zato i pitam. ako nitko nije imao problema sa payenom onda nebi ni ja trebao imati ne mislim šparat 100kn ali realno gledajući može i Reinz procurit al u pravu si, ako je ovo "druga" klasa onda ću uzet Reinz i bok naručio kod Rime, najbolju cijenu ponudio :thumbsup: Edited February 23, 2015 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Za 100-njak kuna se ne bih razmišljao,kupiš provjereno i miran si. Ako već štediš štedi negdje drugdje (izlasci,cigarete itd) a ne na dihtungu glave. Sa ventilima je ista priča,ako kupuješ kupi svih 16 novih,skupa sa vodilicama. Jer ako tu fulaš ne gine ti ovo što tcode kaže,pošto si sam skidaš onda opet strojna obrada + brtva glave i ostale sitnice te na kraju vrijeme za slaganje koje je ujedno i vrijeme bez auta. Nije da ideš na neke utrke od životne važnosti pa da moraš sklepati preko noći,strpi se i složi kako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 (edited) čitaj gore, naručen Reinz preko Rime nemam namjeru kupovat 16 novih ventila jer glava ima 80-ak tisuća km. vodilice idu sve nove ne pušim a na izlascima ću štedit za par godina, sad mi još nije vrijeme za to a na kraju krajeva, pošto nitko nije imao problema s Payenom očito je i on provjeren znači, ne šparam ali ne namjeravam ni bacat novce tamo gdje ne treba. zato i pitam što i kako. hvala svima na info Edited February 23, 2015 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 (edited) ljudi su s reinzom večinom zadovoljni, makar sam čul i par slučajeve gdje je baš reinz prdnul, sve ovisi o kojem se motoru radi pošto se bavim strojnom obradom moram se dotaknut teme vodilica, ma koje kod nas da kupiš imat će ti lufta nema mi gore stvari od promjene vodilica i onda onaj izraz lica mušterije kad skuži da imaju isto lufta ko i stare bačen novac u vjetar tako da ti je moj savjet ako su stare vodilice k čemu bolje ih ne mjenjat jer taj materijal koji je u originalu je u svakom slučaju bolji od onih zamjenskih vodilica koje kupiš po našim dućanima s previše zračnosti u startu Edited February 23, 2015 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 ljudi su s reinzom večinom zadovoljni, makar sam čul i par slučajeve gdje je baš reinz prdnul, sve ovisi o kojem se motoru radi pošto se bavim strojnom obradom moram se dotaknut teme vodilica, ma koje kod nas da kupiš imat će ti lufta nema mi gore stvari od promjene vodilica i onda onaj izraz lica mušterije kad skuži da imaju isto lufta ko i stare bačen novac u vjetar tako da ti je moj savjet ako su stare vodilice k čemu bolje ih ne mjenjat jer taj materijal koji je u originalu je u svakom slučaju bolji od onih zamjenskih vodilica koje kupiš po našim dućanima s previše zračnosti u startu hoćeš kvalitetne vodilice :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 (edited) nije moguće da ostanu stare vodilice jer su na portanju smetale da se mogu obradit svi dijelovi kanala na 8v glavi s početka topica se dosta vidla razlika s novim vodilicama. vjerojatno ovisi od auta do auta Edited February 23, 2015 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Ja mijenjao vodilice i napravljene su onako kako trebaju(tolerancije koje propisuje proizvodac). Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 (edited) hoćeš kvalitetne vodilice :naughty: ajd da čujem tog asa iz rukava da se razumijemo, kod mene nema navbavke vodilica s moje strane, ono kaj mušterija donese to i ugradimo stojim iza mjera i svog posla a ne iza današnje kvalitete autodijelova, naravno čast izuzecima koji su rijetki i cijenom obično ne odgovaraju našem tržištu Edited February 23, 2015 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Ja mijenjao vodilice i napravljene su onako kako trebaju(tolerancije koje propisuje proizvodac). što se proizvođača tiče uvijek ima gornja i donja mjera, realno je proizvođaču jedino bitno da mu nov motor u rukama budale ne stane pa stoga najebu oni normalni zbog par budala a puca mu ona stvar jel će auto napravit 100tkm il 400tkm Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 hmm, reinz je renomirana marka, ali ja uzeo njihovu brtvu ventildekla i slini u vražju mater, makar su mi rekli samo oem, ali eto bila super cijena i sad moram prat motor jer je naslilnilo okolo sve.. s oem nikad ništa.. znači pišljiva brtva poklopca ventila.. my 50 lipa.. da ne bi sad dežurni dušebrižnici krenuli pametovat, ugrađena je od strane mazda mehaničara te kao i uvijek dosad na kritična mjesta je stavljena diht masa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now