Jump to content

Spur-hawk eye?

Recommended Posts

Bio mi je rekao frend da su imali taj stroj u Skodi ETT u Karlovcu, al su ga majstori odlucili prodati.

Pa me zanima di jos ima taj stroj za proc na spur, pretpostavljam da u Karlovcu vise nitko nema?

Moze i u Zg pa stanem kad budem bio tamo, osim ako se netreba narucivati

Edit: radi se o ovome

http://www.pro-align.co.uk/proalignproducts/elitetd/

Edited by KA2001MR

HUNTER je no 1 šta se optike trapa tiče.

Naravno da treba i mehaničar bit dobar.

Jes, ima u Zaboku servis koji ima taj stroj i vlasnik je obučen za rad na istom, inače su dogovodišnji servis poznat po ''špuru'' AUTO SERVIS ŽIGMAN

Ma frendu su napravili spur na tome i ostao je odusevljen, kaze da vise nikad na nicdm drugom nebude radio spur i onda ga pametnjakovici prodaju.

Kaze da misli da i Skoda Remetinac ima taj stroj.

Jel zna netko nekog da radi tamo ili ne isao kod njih na spur?

@Marko znam za Robija, kod njega uvijek radim, al ovaj kaze da je to nula prema ovome i to ne zbog Robijeve krivice nego je ovaj stroj ludilo, pa bi htio probati

Ma frendu su napravili spur na tome i ostao je odusevljen, kaze da vise nikad na nicdm drugom nebude radio spur i onda ga pametnjakovici prodaju.

Kaze da misli da i Skoda Remetinac ima taj stroj.

Jel zna netko nekog da radi tamo ili ne isao kod njih na spur?

@Marko znam za Robija, kod njega uvijek radim, al ovaj kaze da je to nula prema ovome i to ne zbog Robijeve krivice nego je ovaj stroj ludilo, pa bi htio probati

Auto remetinec je zastupnik za hunter. Nama u splitu su 2 optike prodali i ugradili. Super su dečki. :)

Nego kakve su cijene na tim strojevima, iste kao i kod većine ovako ili? Pitam jer prošli tjedan stavio ljetne a pošto svake god preventivno radim špur u to vrijeme pa eto da i ja probam tek tako reda radi :lol:

Dok je ETT bio ovlasteni za skodu je bio 250kn, kasnije navodno 100kn :lol:

Zbilja nevjerujem da su to isli prodati.

@Srele ako moze cijena stroja na PM imam jednog covijeka koji me u razgovoru pitao koliko taj stroj kosta da bi ga on uzeo da prosiri djelatnost u vulkanizaciji

Jes, ima u Zaboku servis koji ima taj stroj i vlasnik je obučen za rad na istom, inače su dogovodišnji servis poznat po ''špuru'' AUTO SERVIS ŽIGMAN

Istina... bio mi crveni HGT kod njih jedamput,stvarno složili nema šta...

Sad hodam kod Roginića,ima full novu aparaturu i sve mislim da je reko 12 000e sve skupa... do 19" radi

Bero Autolab :thumbsup:

Moze i on, ali Robi mu je blize...

đabe ti najbolji špur ako ne zna ekipa radit s njim

+1

Pa necemo valjda i od spura raditi nauku i otkrivati toplu vodu :) Al ok, svakom svoje...

Moze i on, ali Robi mu je blize...

+1

Pa necemo valjda i od spura raditi nauku i otkrivati toplu vodu :) Al ok, svakom svoje...

Eto izgleda da se moze i iz toga nauka delat.

Frend je godinama radio kod Robia spur i veli kad je otisao na ovo da nije vjerovao koja je razlika, bas budem onda prosao u Remetinac da vidim oko cega tolika strka.

Eto izgleda da se moze i iz toga nauka delat.

Frend je godinama radio kod Robia spur i veli kad je otisao na ovo da nije vjerovao koja je razlika, bas budem onda prosao u Remetinac da vidim oko cega tolika strka.

u cemu je razlika ? :lol: ,bez zajebancije ,jel vozi trke pa ono igra se sa nagibima i otvorenosti kotaca ili sta ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...