Jump to content

Poliranje prednjih farova?

Recommended Posts

• 1 year later...
meni jens pokazao,od onda sam polirao na 4 auta i ispalo je vrhunski i uopće nije teško i nema se kaj fulat

Daj opiši sto sve i kako koristis? Ja bi na Lupu sam pokusao iduci tjedan pa da vidim kako ce ispasti...

Mislio sam kupit vodobrusni od 1000 i 2000 i polir pasta... jel jos nesto treba?

Prvo si oko fara obljepiš pik trake da ne pobrusiš branik ili blatobran

Onda na vodu izbrusiš na 300,znači namačeš obilno i ravnomjerno brusiš,nek te ne zabrinjava kaj bu far još bolje zamučen

Pa brusiš sa 600

Pa sa 1000

pa sa 2000

onda fino prstima namažeš polir pastu za plastiku detaljno i počneš polirati,možeš ručno ili s polirkom.poanta je da pritisneš malo,rezultat češ vidjet vrlo brzo.

ja nisam lakirao i ne preporučam zato jer će ti prvi kamenčić koji lupi u lak stvorit mikropukotine i tu če ić voda i sjebat far opet ,samo kaj ga buš onda ponovno morao brusit ali će bit znatno teže radi laka.

Ovak ti fino skineš sloj plastike.pa ako se zamuti možeš ponoviti postupak kroz godinu dvije.

Daj opiši sto sve i kako koristis? Ja bi na Lupu sam pokusao iduci tjedan pa da vidim kako ce ispasti...

Mislio sam kupit vodobrusni od 1000 i 2000 i polir pasta... jel jos nesto treba?

Idi ovak kako ti napišem i nemožeš fulati kreni sa 500, 1000,1500, 2500 nemoj preskakati papire jer ti u protivnom ostaju risevi. Bez mašine nemoj ni pokušavati pilirati jer nečeš ništa napraviti. Pasta mora biti gruba recimo 3m zelena, menzerna fg300, meg 101... polirku podesi na max 1000 okretaja i udri :) samo pazi da ne pregriješ plastiku jer ju lagano naboraš i spališ. E sad si sam odlući šta je bolje dati tih smrdljivih 150-200kn nekome ko ih je napravio hrpu ili se sam s time zajeb... ipak to radiš jednom u dvije godine.

• 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...