Jump to content

MINI Cooper S - problem; ideja

Recommended Posts

Ako netko ima nešto pametno za napisati vezano za pitanje ili može pomoći, slobodno i unaprijed hvala.

A za svo ostalo trolanje po forumu me BOLI PIMPEK i laganini odjeb na kuhinjske elemente.

Hvala,

Uprava

• Replies 79
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Nisam još ništa riješio osim što sam otkrio da leptir gasa cijelo vrijeme nešto radi. Zuji "škljoca" dok je auto ugašen i bez kontakta..(osim što sam sebi da kontakt tu i tamo).

pa kak nisi, počupaš sve rele i osigurače van i znat ćeš od kud dolazi problem ;)

recimo ovako svaki osigurač ima gornju i donju stranu, gornja strana je Stalni Plus ili Plus kad okreneš kontakt a drugi kraj ide prema potrošaču

šta se tebi desilo da je NEKI potrošač u šlusu i šalje napon u kontra stranu i napaja ostale potrošače kad nemaju kontakt,

obično u šlusu je onaj dio koji ima stalno napajajne direkt sa aku

uglavnom kvar otkrijes za pol sata :)

pa kak nisi, počupaš sve rele i osigurače van i znat ćeš od kud dolazi problem ;)

recimo ovako svaki osigurač ima gornju i donju stranu, gornja strana je Stalni Plus ili Plus kad okreneš kontakt a drugi kraj ide prema potrošaču

šta se tebi desilo da je NEKI potrošač u šlusu i šalje napon u kontra stranu i napaja ostale potrošače kad nemaju kontakt,

obično u šlusu je onaj dio koji ima stalno napajajne direkt sa aku

uglavnom kvar otkrijes za pol sata :)

Da,,nisam ih sve vadio van jer sam isto radio u 22.30h kad sam dosao doma i bas je počela kiša opet..ugl. sam vidio/cuo das leptir gasa radi sam od sebe..

U subotu tj. nedjelju ću detaljno kako si i napisao.. :thumbsup:

Ak ti se neda zajebavat odvezeš kod Gracina u buzinu i nek slože, ja sam tam ženin cooper vozio. Servo pumpa je normalna stvar da ode, tj samo elektronika ode, ostalih problema niš nisam imao.

Meni se neki dan upalio ABS i ASC..predpostavljam senzor..

probaj sa drugim akumulatorom, bmw-i oce tak jebat kada je umoran akumulator

Čeka kod rimE u "radnji"

Jebeni auti. :D

A onaj k. što smo pokušavali NE radi na Miniju..

Slažem se..puno loših sitnica ali jeben za vozit..makar mu fali 50ks..da je JCW to bi bilo to.. :cool:

A od 2007 su sve takve stvari rijesene ili?

Jer bi mozda uzeo jedan s model

Jep, to sve jebe gen1. Na gen2 je većina toga rješena. Meni je onaj crveni gen2 čipnuti bio vrhunski, problema ništa, potrošnja dosta manja nego stari, jedino kaj je išao tak, za 210ks u tak malom autu razočaravajuće, ali zato po zavojima ultra zabavan!

Alata: kompresor/zrak.... kontakt sprej...

Odspoji akumulator...

Djekove odspojit (jedan po jedan) i ispusi zrakom... naspricaj kontakt sprejom... spoji nazad...

releje isto... ne spricaj njih... samo rupe di sjedaju...

Spoji akumulator.... Pali i vozi...

nebu igralo ;) kad je spojilo tam gdje netreba

svakako treba vidjeti dali su releji ispravni... to se u potpunosti slazem, a kad bude isao jedno po jedno bude i tvoju "proceduru" odradio... ovo sto sam ja naveo bi bilo dobro raditi jednom godisnje i da nemas nikakvih problema na autu... :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...