Bezimeni Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 BC Racing coilovers? http://www.bc-racing.co.uk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Za svaki dan auto za po svuda Eibach Pro Street S i to je to. Ovo imam ja i potpisujem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Frend je imao na Puntu weitec i zbilja su bile ok gewinde, tada jedan od isplativijih odabira 6200kn u A3M-u, na mom Bravu D2 radi iznenadujuce dobro i frendovi se cude kako auto lijepo radi za razliku od njihovih, ali smo podesavali cijelo popodne povrat i skurio skoro pola rezervara goriva.Trebao bi ga vec 2 godine jos spustit, ali nemam volje bas zbog toga. Na vecim brzinama je skroz ok i nimalo nesiguran, na manjima uopce nije skakavac, neznam jel imas kod koga probat. Ja bi trebao previ na Osrav, ali da budem iskren muka mi je bilo sto raditi po tome kad ovak dobro funkcionira sve Imam D2 na Puntu, bio je lipo zabijen, al pre,pre tvrd, više mi je odmagalo nego pomagalo. Nisam ga vozija 2.5god, i sad ga iša regat prije koji misec. Bilo mi je u planu skinit ih i kupit bilo šta drugo. Ima sam zajebancija na tehnickom, i između ostalog sam mora dignit auto. Dignem ga cca 1.5 - 2cm i šta rec, preporodija sam se. Auto je još uvik taman tvrd za zavoje, a rupe super upija. Ukratko nakon toliko vrimena na D2, prezadovoljan sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frane S6 Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Jeftinije a dobre su ti vogtline gt. Jos nisan naletia na los rewiew. Ja cu ih montirat za koji misec pa ti recen kako se ponasaju. Zajeba napisat Vogtland a ne vogtline Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Vjerojatno nije nikakav pokazatelj ali meni je puknuo jedan H&R feder na Cliachu Takoder na H&R gewindama. Sad imam ta techinks il kak vec i to je bilo tvrdo i skakutalo. Sad sam pocupao odbojne gume, malu oprugu i onu neku plastiku na amortizeru i sad je auto udobniji nego serijski i odlicno se vozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 za svaki dan evo uzeo sak kw by weitec na proslom autu znaci kw su bili amortizeri sa weitec oprugama tvrdo ko kamen ali kako se auto drzao to je bilo strava najbolja kombinacija za svaki dan su mi bili koni crveni amortyizesi i eibach opruge TA tehnix imao na BMWu uzeo polovne nisu propisale ali su opruge propale zamjeniop prednje opruge sa tvrdjima jer su serijske bile premekane i auto se vozio odlicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 (edited) Imam Weitec vec 7 godina i presao sam s njima cca 140.000 km i jos uvijek su ok. To je model samo s podesavanjem visine i meni su udobne. Koristene su na Fabiji 1,4 mpi, a sada na Fabiji 1,9 tdi. Obje su jednako udobne spustene. Mislim da je tada KW imao samo Weitec kao slabiju marku. Model gewindi koje imam bi trebao biti ekvivalent KW var1. Cijena je cca 5.000 kn bila. Sto se tice nabrojanih jeftinih gewindi o njima ne bih razmisljao. Nisam se vozio ni u jednom autu s takvim gewindama a da je bio koliko toliko udoban. Edited June 7, 2015 by golfijaner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Low budget pa AP i sljedeće KW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Weitec ne mogu nikako biti ispod AP kad su ih osjetno skuplje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 BC Racing coilovers? http://www.bc-racing.co.uk/ Ne... Zasto ne, googlaj, jer mi se ne da pisati Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Francuz bi jebao, a da mu ne udje Eibach prostreet S.... Nesto kao kw1, ali i cijenovno blizu Za svaki dan auto za po svuda Eibach Pro Street S i to je to. +1 to ili KW Street Comfort Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Imao sam Eibach opruge na Cliu i neudobniji su od stock. Slazem se, isti setup sam imao... Ako je cesta super, auto je kao karting, cim pocnu neravnine pocne dosta nabijati, ergo ne amortizira dovoljno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Što se tiće opruga moj izbor je Eibach Pro Kit, a gawinde na prvom mjestu H&R, a poslje KW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 (edited) Ja sam uzeo KW ST XTA sa štelajućim camberima - trebale bi biti super, jedino kaj su pocinčane, al valjda neće zahrđat .. javim dojmove kad se to složi na auto i uglazbi na vagama. Evo i jedan review koji me potaknuo da ih uzmem http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?p=2231718 Edited June 8, 2015 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 (edited) Vjerojatno nije nikakav pokazatelj ali meni je puknuo jedan H&R feder na Cliachu vjerovatno su čuli da pucaju orginalni pa su i ove za clio tako složili...ja sam na dva clia zasad mjenjao opruge zbog pucanja a i čudo da je dosta ljudi prešlo na eibach i slišno baš zbog pucanja orginalnih Osobno imam dva seta D2 sa različitim tvrdocama opruga,ne jednom imam 350k km a na drugom oko 150k i jedan set koni amortizera sa apex oprugama i jedne eibach u rezervi za svaki dan nekako mi se više svidja D2 s mekom postavkom opruga,imam bolji dojam i puno je bolja kontrola karoserije čak i kod full mekane postavke nego na koniju. Najbitnije od svega francuz nije napisao a to je kao što je vec netko pitao za koji auto se traže gewinde? Edited June 8, 2015 by Vucko Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Za veliki, dugački i težak auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 Za veliki, dugački i težak auto. i brz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 A to bumo tek vidjeli, valjda bude . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 i brz Nisi valjda E55 uzeo!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Za veliki, dugački i težak auto. nemoj bit pička,stavi zrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 ja sam G4 imao lowtec nekih 60tkm ili 4 godine...nikakvih problema...FK sam imao prije toga jedva godinu dana,opruge se stisle,skakao ko koza i amortizeri propisali Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 nemoj bit pička,stavi zrak Evo ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 A to bumo tek vidjeli, valjda bude . :lol: francuz u brzom autu ,dobraaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 Ali obavezno mora biti i umoran auto ili to nisam ja! Dakle brz i umoran! hahahahaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 navoskat cemo ga tak jako da ima manji otpor zraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now