Jump to content

Recommended Posts

Posted

naravno da ce biti bolja na tezem autu kad je veci teret na njoj i vece trenje stvara.

Ja sam tako uzeo Michelin xice3, kao super guma, po testovima, a po snijegu je kurcija, i to meni na 1.8t i quatrru.

Prije nje imao GY Ultragrip Performance, to je islo kroz snijeg nenormalno. Stavim michelinke, jebote quattro vrti sva 4 na imalo jaci gas.

jedva cekam da bacim govna

Posted
2 hours ago, Gabre said:

naravno da ce biti bolja na tezem autu kad je veci teret na njoj i vece trenje stvara.

Ja sam tako uzeo Michelin xice3, kao super guma, po testovima, a po snijegu je kurcija, i to meni na 1.8t i quatrru.

Prije nje imao GY Ultragrip Performance, to je islo kroz snijeg nenormalno. Stavim michelinke, jebote quattro vrti sva 4 na imalo jaci gas.

jedva cekam da bacim govna

stavi naprijed ultragrip a ozada ostavi te mišelin, moći ćeš normalno driftat

Posted

Čine mi se ove Contintental TS 860 dosta dobra varijanta za te novce. Jer su dimenzije toliko glupe da gdje god sam gledao imaju 4-5 modela guma u tim dimenzijama i neke koštaju i do 1000 kn. Jesu našli glupu dimenziju u 3pm ?‍♂️

Posted (edited)

tko mi može riješit dobru cijenu za 4 gume 

trebam u dimenziji  225/50r17 (nokian,continental i sl) i 205/45/17 (isto nokian,dunlop i sl) 

može ponuda sa runflat i normalne

plačanje kešom ili kartica kaj bude bolja ponuda!

Edited by matija0311
Posted
On 11/8/2018 at 9:29 PM, Lovrek said:

zanimljiva dimenzija za zimu :)
di si uzeo?

A originalna dimenzija, jedina dimenzija, neda mi se ici na 18" i na atest, lakse ovako, a uzeo na www kotacic com

Posted

Obični I30 N sa 250ks ima 18" felge i samo njih homologirane, I30N Performance ima 275ks i 19" felge jer ima vece kočnice, aktivni ovjes i ..... tako da ako želiš kombinirat moraš homologirat sam

Posted

Razlika u cijeni izmedju 18 i 19" je minimalna, ok malo je slabiji izbor zimskih u 19" al ici se sad jebat s atestom, nepotrebno.

Ja nikakvu razliku ne osjetim sa 19" zimskima u odnosu na 18" od prije.

Posted

Ako na obicni N ide 18", onda bi trebalo i bez atesta, jer i Performance kocnice idu ispod 18" bez problema...... Ako pak ovi u CVH nikako ne daju, mali atest je 300 kuna...

Gledam bas da budu iste gume, recimo Michelin Pilot Alpin PA4 u 235/35 19 kod Furlana kosta 295 EUR, cijena za gotovinu 235 EUR, a ista guma u 225/40 18 je 184 EUR, odnosno 147 EUR za gotovinu... Poprilicna usteda samo za jednu gumu... A ima i jeftinijih guma u 225/40 18 koje su odlicne, npr. Dunlop Winter Sport 5, 159 EUR, odnosno 127 EUR za gotovinu...

Posted (edited)

Mislim da to kod Dache ne prolazi kad mu je zena bolji mehanicar i car guy (pardon girl) od njega. :D 

Edited by _DEX_
  • Like 2
  • Haha 1
Posted (edited)

Super, ak je tak lagano za upisat, ja kad sam pitao proljetos kad sam uzeo auto kod rege rečeno mi je drugačije.

A u ostalom ja cu ostat na 19 zimskim Continetal TS850P koje se montiraju sutra, a za ljetne ću kupit neku lakšu felgu jer je ova teška ko 100 vragih. 

A kao što Dex kaže meni je žena automehaničar tako da nema muljanja, a u ostalom čemu muljat ženu, ako se nemreš dogovorit jebeš sve onda, ona si je jučer namontirala nove Conti 18" zimske na Konu i ne vidim žašto uopće ici kemijat s manjim profilima, živimo na brdu i nikada problema s Contijem

A Haba je kupio Savu 18" kolko sam skužio i ne znam dal da uopće komentiram izbor, bolje ne 

Edited by Dacho

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...