Jump to content

Recommended Posts

Posted

Čine mi se ove Contintental TS 860 dosta dobra varijanta za te novce. Jer su dimenzije toliko glupe da gdje god sam gledao imaju 4-5 modela guma u tim dimenzijama i neke koštaju i do 1000 kn. Jesu našli glupu dimenziju u 3pm ?‍♂️

Posted (edited)

tko mi može riješit dobru cijenu za 4 gume 

trebam u dimenziji  225/50r17 (nokian,continental i sl) i 205/45/17 (isto nokian,dunlop i sl) 

može ponuda sa runflat i normalne

plačanje kešom ili kartica kaj bude bolja ponuda!

Edited by matija0311
Posted

Obični I30 N sa 250ks ima 18" felge i samo njih homologirane, I30N Performance ima 275ks i 19" felge jer ima vece kočnice, aktivni ovjes i ..... tako da ako želiš kombinirat moraš homologirat sam

Posted

Razlika u cijeni izmedju 18 i 19" je minimalna, ok malo je slabiji izbor zimskih u 19" al ici se sad jebat s atestom, nepotrebno.

Ja nikakvu razliku ne osjetim sa 19" zimskima u odnosu na 18" od prije.

Posted

Ako na obicni N ide 18", onda bi trebalo i bez atesta, jer i Performance kocnice idu ispod 18" bez problema...... Ako pak ovi u CVH nikako ne daju, mali atest je 300 kuna...

Gledam bas da budu iste gume, recimo Michelin Pilot Alpin PA4 u 235/35 19 kod Furlana kosta 295 EUR, cijena za gotovinu 235 EUR, a ista guma u 225/40 18 je 184 EUR, odnosno 147 EUR za gotovinu... Poprilicna usteda samo za jednu gumu... A ima i jeftinijih guma u 225/40 18 koje su odlicne, npr. Dunlop Winter Sport 5, 159 EUR, odnosno 127 EUR za gotovinu...

Posted (edited)

Mislim da to kod Dache ne prolazi kad mu je zena bolji mehanicar i car guy (pardon girl) od njega. :D 

Edited by _DEX_
  • Like 2
  • Haha 1
Posted (edited)

Super, ak je tak lagano za upisat, ja kad sam pitao proljetos kad sam uzeo auto kod rege rečeno mi je drugačije.

A u ostalom ja cu ostat na 19 zimskim Continetal TS850P koje se montiraju sutra, a za ljetne ću kupit neku lakšu felgu jer je ova teška ko 100 vragih. 

A kao što Dex kaže meni je žena automehaničar tako da nema muljanja, a u ostalom čemu muljat ženu, ako se nemreš dogovorit jebeš sve onda, ona si je jučer namontirala nove Conti 18" zimske na Konu i ne vidim žašto uopće ici kemijat s manjim profilima, živimo na brdu i nikada problema s Contijem

A Haba je kupio Savu 18" kolko sam skužio i ne znam dal da uopće komentiram izbor, bolje ne 

Edited by Dacho
Posted
  On 14. 11. 2018. at 9:48, ND4SPD said:

Samo zbog ustede :) 

Expand  

Uh uštede, Irenine 225-45-18 4800kn, moje 235-35-19 6400kn, a trebas jos kupit 18" felge, za 1600kn nemres ni čeličane dobit u 18". Al dobro svatko ima svoju računicu i to poštujem 

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...