TomiTraktor Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 Prvi put cujem i nekako mislim da mi zimske nemaju petokraku, a nisam primjetio ni na potenzi koja je dosla s autom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 Continental ima zvjezdicu za runflat gumu (ssr * )Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 49 minutes ago, TomiTraktor said: Prvi put cujem i nekako mislim da mi zimske nemaju petokraku, a nisam primjetio ni na potenzi koja je dosla s autom Trebale bi imati ali je jako zajebano je naći. Meni je trebalo neko vrijeme dok je nisam skužio. Za zimske nisam siguran moram provjeriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 zna netko postoji li razlika u čvrstoći bočnice između conti ts860 s indexom brzine T i H? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 (edited) 10 hours ago, Joe said: A kako to znati.... jer cjelogodisnja guma je cjelogodisnja guma... i nitko te ne pita, odnosno ne ponudi ti, zelite li vise ljetnu ili zimsku .... Imao sam onaj Goodyear Vector 5, za ljeto ok, zimi, izvlaci na ravnome, posto je sredisnji dio "zimski", a bocnice su "ljetne", nakon dvije sezone, kisa joj je bila kao led, o snijegu da niti ne pricam... Po sari... 10 hours ago, cyberphere said: Jeste vi znali da postoje neke posebne gume za BMW sa zvjezdicom? Čuo sam nekidan da su čovjeku odbili garanciju u tomiću na zadnjem pogonu jer nije imao posebne gume za BMW. Nije samo BMW: Make Vehicle Symbols/Codes Aston Martin Some Vehicles A4A AMS AM2 AM8 AM9 AMR AMX Audi Some Vehicles A AO RO1 RO2 AOE (Reduced-Range Extended Mobility Tire) Bentley Some Vehicles "B" in a circle B B1 BC BL BMW Some Vehicles 5-Pointed Star Symbol Chrysler Some Dodge Vipers C1 Ferrari Some Vehicles F K-1 K-2 General Motors All Vehicles TPC SPEC (Tire Performance Criteria Specification) TPC SPEC 1156 M+S (All Season Tires) TPC SPEC 1156 (Non All Season Tires) Honda Acura NSX H-0 (H-Zero) H-1 (H-One) Hyundai Some Vehicles H Jaguar Some Vehicles J "J" in a circle Lamborghini Some Vehicles L Lotus Some Vehicles LTS Maserati Some Vehicles MGT McLaren All Vehicles MC MC1 Mercedes Some Vehicles MO MO1 MOE (Reduced-Range Extended Mobility Tire) Mini Some Vehicles 5-Pointed Star Symbol Porsche All Vehicles N-0 (N-Zero) N-1 (N-One) N-2 (N-Two) N-3 (N-Three) N-4 (N-Four) N-5 (N-Five) N-6 (N-Six) Volkswagen Some Vehicles A VO The numerical escalation of Porsche N-Spec tires reflect either enhancements to the previous generation of the same tire model, or a change in the design specifications of a tire model used on a current Porsche vehicle to better complement the needs of a new Porsche vehicle. https://www.tirerack.com/tires/tiretech/techpage.jsp?techid=23& Ima tu jos toga, recimo Bridgestone je za Renault Sport Megane R.S. 275 Trophy, napravio Bridgestone Potenza RE050A sa smjesom s kojom su svojedobno napravili FWD rekord na Nurburgringu... Tu Bridgestone Potenzu RE050A, sa tom smjesom si mogao kupiti samo u ovlastenom salonu... A ovo sto su napravili u Tomicu je za tuzbu samo tako... Edited October 11, 2018 by ND4SPD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 (edited) 1 hour ago, ND4SPD said: A ovo sto su napravili u Tomicu je za tuzbu samo tako... U Tomicu ti ne žele raditi spur ako nemaš original kotače na autu (nakon servisa od 20ak tisuća kuna). A auto nema original kotače zato što su 3 od 4 original M paket felge pukle više puta i čovjeku bilo dosta više toga.popravljen quote Edited October 11, 2018 by ND4SPD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 19 minutes ago, ZaX said: U Tomicu ti ne žele raditi spur ako nemaš original kotače na autu (nakon servisa od 20ak tisuća kuna). A auto nema original kotače zato što su 3 od 4 original M paket felge pukle više puta i čovjeku bilo dosta više toga. Eto i sto onda reci na to... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 zna netko postoji li razlika u čvrstoći bočnice između conti ts860 s indexom brzine T i H?Napisi dimenziju pa ti provjerim.Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 (edited) 1 hour ago, Srele_St said: Napisi dimenziju pa ti provjerim. Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk 205/55/16 na kupigume.hr mi je ista cijena za H kao drugdje za T, pa čisto iz znatiželje Edited October 11, 2018 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 Ako se nevaram kod continentala jaču bočnicu imaju gume s oznakom FR (rim protection)Ove ostale bez obzira na index brzine bi trebale bit jednake ali javim ti ujutro svakakoPoslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 I što je najgore nitko ti ne spomene u Tomiću da moraš imati posebne gume nego tek kad se neko sranje dogodi e onda šta nisi pazio. Meni nitko nije spomenuo u Tomiću da postoje posebne gumbe za BMW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 Jbg, nisi doplatio za extra premium pa ti nisu duzni dat tu informaciju Mislim, kakav kretenluk ako ti stvarno skinu garanciju zbog toga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 Ni ja ne vozim na petokrakama, nisam bar na F11. Sad na X5 mislim da su zimske OEM Ali čitamo ko ovce... Skinuta je garancija za zadnji diff koji je otišao a auto nije imao bmw * gume. Kako da ovi u garaži znaju jesi li ti cijelo vrijeme vozio na dozvoljenim dimenzijama za Xdrive ili nisi? Odjebu te i ciao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 1 hour ago, cyberphere said: I što je najgore nitko ti ne spomene u Tomiću da moraš imati posebne gume nego tek kad se neko sranje dogodi e onda šta nisi pazio. Meni nitko nije spomenuo u Tomiću da postoje posebne gumbe za BMW. To mora biti navedeno u nekom pismenom obliku. Tiskano ili digitalno, ali negdje mora biti navedeno. Ako nije navedeno, tužba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 Oni imaju navedeno ali interno kada te odjebu za garanciju. Ali to uredno zaborave spomenuti kod kupovine auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 12, 2018 Share Posted October 12, 2018 9 hours ago, Vlado206 said: Ni ja ne vozim na petokrakama, nisam bar na F11. Sad na X5 mislim da su zimske OEM Ali čitamo ko ovce... Skinuta je garancija za zadnji diff koji je otišao a auto nije imao bmw * gume. Kako da ovi u garaži znaju jesi li ti cijelo vrijeme vozio na dozvoljenim dimenzijama za Xdrive ili nisi? Odjebu te i ciao... kakvi kretenizmi. Pa onda prije odlaska u servis ic posudit kotace od nekoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted October 13, 2018 Share Posted October 13, 2018 pa istekne garancija dok potrošiš one gume na kojima tvornički dođe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Evo jedan friški x3.Premium klasa auto dolazi orginal na kumhu i začudo ima zvjezdicu.Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Ja na Potenzi S001 kod sebe ne vidi zvijezdicuAli pise velikim slovima RFT. Mozda je zvjezdica oznaka za rft - ne znam, bubam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 3 minutes ago, TomiTraktor said: Ja na Potenzi S001 kod sebe ne vidi zvijezdicu Ali pise velikim slovima RFT. Mozda je zvjezdica oznaka za rft - ne znam, bubam. Nije. Moraju biti runflat i imati zvjezdicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Kumho nije runflat a ima zvjezdicu.Isto kao sto je za audi AO, mercedes MO i sl. za bmw je * bez obzira dali je runflat ili ne. Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Nije. Moraju biti runflat i imati zvjezdicu.Fakat petokraku stavio crapitalist iz minkenaMorao sam se dobro zagledati da je skuzim i samo je jedna guma bila dobro okrenuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Baš je prava komunistička Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 joj kad puncu pokazem na njegovom X1, past ce u nesvijest 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Ak kome treba, imam 4kom felge i gume za e39, zimske. 225/55/16 bar mislim, 55 ili 50, onak kak je oem 200eur set Felge okej Gume ko nove i odlicne su, mislim da su 2015 ili 2016 Eto.. vise info salji pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now