Jump to content

The Grand Tour - Clarkson, May and Hammond


Recommended Posts

The_Grand_Tour_Logo.png

 

The Grand Tour

 

Wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Grand_Tour_(TV_series)

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZ1Sc5xjWpUnp_o_lUTkvgQ

Facebook: https://www.facebook.com/thegrandtour/

Amazon: https://www.amazon.com/The-Grand-Tour-Season-1/dp/B01J94A5GQ

 

Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May travel the globe as the hosts of this Amazon original series. At each location -- including Johannesburg, Lapland, Rotterdam, Stuttgart Whitby, Scotland, California, Nashville and Dubai -- the team films inside their giant traveling tent instead of a studio. In amazing places around the world, the hosts attempt extraordinary things, like becoming special forces soldiers at a secret training base, taking a powerful car on a test track, and going on the traditional gentleman's tour of Italy.
 
First episode date: November 18, 2016

 

 

 

Nek bude naslov dok ne saznamo vise. I dalje su pizdarije na prvom mjestu. xD

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Približava se petak :D Kako gledati to s Amazon Prime? Jel ima legalni način? Ali tako da kliknem i gledam, ne da plaćam pretplatu a koristim vpn, skrivam ovo, lažiram ono...

 

Nikak :D

 

Tko prvi naiđe na torrent, neka ga okači ovdje, pa ćemo gledat u 1080p :D

Link to comment
Share on other sites

Ja am imao Amazon Prime do nedavno. Sasvim normalno platis godisnju pretplatu (mislim da je bila 350 kn kad sam imao) sa virtualnom kreditnom karticom (http://www.entropay.com) uzmes racun kod UnoTelly-a (3 mjeseca 20 dolara) i odaberes najblize DNS servere koje upises u postavke TV-a. U UnoTelly postavkama na webu poslozis koje drzave za koje programe i to je to. Otkazao sam Amazon Prime jer sam se prebacio na Hulu. Uglavnom sve poslozis za 30 minuta i nema razbijanje glave oko nicega cijelo vrijeme kad god zelis gledas.

Link to comment
Share on other sites

Samsungov TV. Znaci pretplati se na Unotelly (20 dolara za tri mjeseca prvi mjesec besplatno plaća se karticama jer ih PayPal blokira http://www.unotelly.com) tamo imaš tutorialekorak po korak za sve uređaje ali uglavnom tamo si zapišeš dvije DNS adrese najbližih servera. Te adrese upišeš pod DNS adrese u mrežnim postavkama svakog uređaja na kojem ćeš gledati sadržaje koji su geolockani (poput prima, us Netflixa I slicno). Na Unotelly stranici takoder pod svojim account om u postavkama za sve servise koji te zanimaju postaviš get lokacije. Na komp skineš Unotelly aplikaciju isto upišeš gore spomenute DNS servere i svoju IP adresu i staviš da ti se osvježava svakih pet minuta tako da ti sama skriva IP adresu čim je tvoj operater updatea. Pretplatis se na prime postaviš ga na TV-u ili kompu i gledaš. Isto možeš i na Android boxu postaviti.

Link to comment
Share on other sites

Tako će i biti, bar kod mene. Ja sam npr bio spreman plaćati Prime Video prvenstveno zbog ovoga ali pod uvijetom da mi radi kao Netflix, znači app na tv, kliknem i gledam, nikakve kemije. Za kemije imam Raspberry pa to što nekada ne radi i sl pregrizeš jer ne plaćaš ništa naravno.

Link to comment
Share on other sites

Jednostavno pričekajte da se pojavi u HD-u na torrentima, sigurno neće proći više od 1 dana

 

aj ti nama savjetuj odakle da danas skidamo torrente. Ja sam ostao bez ideja ili nisam u toku sto je danas aktualno.

 

ja sam htio skinut F1 iz brazila jer mi se nije snimila cijela trka posto je bila jako duga zbog kise , nema sanse pronaci. Sve popularnije torrent stranice su mrtve, nigdje naci.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...