Hic Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 Pa nisi tvrdio da niti jedni valjci na svijetu ne mjere snagu na radilici? Kako se sada zna ta snaga? Znam da si nepismen i da ti hrvatski predstavlja problem, kako u pisanju, tako i u citanju i govorenju. Bit cu slobodan pojasniti ti dyno graf, kako bi lakse shvatio o cemu se radi. Gornji dio (ovaj vejiki veejiki) predstavlja IZMJERENU SNAGU na kotacima. Iskazuje se u KILOVATIMA. Ovaj donji dio, manji, predstavlja PROCJENJENU SNAGU MOTORA (otuda ovo EST, skraceno od eng. ESTIMATE (hrv. PROCJENA), te nije dobivena crnom magijom, vec inzinjerskim i empirijskim (jos jedna rijec koja bi ti mogla predstavljati poteskoce, bit cu slobodan prevesti ti na hrvatski: iskustveno, dokazano praksom) pristupom. Hvala na upitu THP Solutions Link to comment Share on other sites More sharing options...
klosar Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Jel može k04 400ks ili nemože??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Može :closedeyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Jel može k04 400ks ili nemože??????????? Pa čitaj gore, može, ali jedino empirijski :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Znam da si nepismen i da ti hrvatski predstavlja problem, kako u pisanju, tako i u citanju i govorenju. Bit cu slobodan pojasniti ti dyno graf, kako bi lakse shvatio o cemu se radi. Gornji dio (ovaj vejiki veejiki) predstavlja IZMJERENU SNAGU na kotacima. Iskazuje se u KILOVATIMA. Ovaj donji dio, manji, predstavlja PROCJENJENU SNAGU MOTORA (otuda ovo EST, skraceno od eng. ESTIMATE (hrv. PROCJENA), te nije dobivena crnom magijom, vec inzinjerskim i empirijskim (jos jedna rijec koja bi ti mogla predstavljati poteskoce, bit cu slobodan prevesti ti na hrvatski: iskustveno, dokazano praksom) pristupom. Hvala na upitu THP Solutions Znaci sada auto nakon pravilnog chip tuninga ima 13HP vise od orginalnog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Pa čitaj gore, može, ali jedino empirijski :lol: Nema sanse.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 27, 2016 Author Share Posted July 27, 2016 Znaci sada auto nakon pravilnog chip tuninga ima 13HP vise od orginalnog? Vidim da i graficki prikaz nazalost nije dovoljno jasan za tebe, pa te onda ostavljam u tvojim diluzijama Inace, za ljude koji su zavrsili osnovnu skolu, 181.2-157.2=24 To je 24kilovata na kotacima. Ne znam gdje si ti nasao 13, ali vrijeme je da prestanes piti. Osim vode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreza Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Dali postoji i jedan tuner osim tebe ko zna radit? Pitam jer vidim da si sve oblatia. Ja u svom poslu nikad u zivotu nisam reka nista protiv konkurencije. Naprotiv kad moji kupci pocmu sumljat u kvalitetu sam im ponudim da uzmu od konkurencije pa da se uvjere u kvalitetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 27, 2016 Author Share Posted July 27, 2016 (edited) Evo najbolji i najlosiji, mozda kad ti se razbistri vid, uspijes procitati brojke....meni laicki nekako vise vuce na 54, a ne na 13...ali mozda ti to drugacije racunas... Edited July 27, 2016 by Hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 27, 2016 Author Share Posted July 27, 2016 Dali postoji i jedan tuner osim tebe ko zna radit?Pitam jer vidim da si sve oblatia. Ja u svom poslu nikad u zivotu nisam reka nista protiv konkurencije. Naprotiv kad moji kupci pocmu sumljat u kvalitetu sam im ponudim da uzmu od konkurencije pa da se uvjere u kvalitetu Sigurno zna. Ali kosta. Moji kupci su za sada 50% ljudi koji su platili revo, sedox, tibora, citiusa, firea itd.... Zapravo super zivim od konkurencije :D Ja se nigdje ni ne rekalmiram, a ovako imam red cekanja od 7 dana....sto ce tek biti kad proradim sa odredjenim autokucama u 9mj....ne zelim ni pomisliti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klosar Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Nisi još odgovorio na pitanje za k04? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 jel mozes chipat novi a8 3.0tdi 2015/16 258ps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Sigurno zna. Ali kosta. Moji kupci su za sada 50% ljudi koji su platili revo, sedox, tibora, citiusa, firea itd.... Zapravo super zivim od konkurencije :D Ja se nigdje ni ne rekalmiram, a ovako imam red cekanja od 7 dana....sto ce tek biti kad proradim sa odredjenim autokucama u 9mj....ne zelim ni pomisliti. Tuning kilometraže? :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 27, 2016 Author Share Posted July 27, 2016 jel mozes chipat novi a8 3.0tdi 2015/16 258ps? bez da se oznojim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 27, 2016 Author Share Posted July 27, 2016 Tuning kilometraže? :rofl: NIKAD.ž THP Solutions ne radi skidanje km, dekodiranje imobilizatora i sl. stvari. Mi tuniramo. Za ostalo morate potraziti nekoga drugoga tko to radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Vidim da i graficki prikaz nazalost nije dovoljno jasan za tebe, pa te onda ostavljam u tvojim diluzijama Inace, za ljude koji su zavrsili osnovnu skolu, 181.2-157.2=24 To je 24kilovata na kotacima. Ne znam gdje si ti nasao 13, ali vrijeme je da prestanes piti. Osim vode. Serijski ima 300HP, na grafu pise da sada ima 313HP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 27, 2016 Author Share Posted July 27, 2016 Da je meni ta droga.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 27, 2016 Author Share Posted July 27, 2016 Mala skolica za ove finije aute: A7 3.0 tdi, ovaj tu, ima OEM 200kw. Sa ABT TVORNICKIM tuningom ima 220kw (na motoru). Ove ostale vrijednosti su MJERENE, i odmah tunirane. Zamisli....komplikacija. Croatian tragedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Stvar je da kada ti pase, onda valjci mogu mjeriti snagu motora, kada ne onda treba nesto preracunavati. btw kakvi su to cudni okretaji na dyno grafu? Malo rastu, pa malo padaju. Kolko sada taj auto ima na 3500rpm? Znaci na kraju auto deklariran na 300HP(220kW), nakon tjuniga ima 313hp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 27, 2016 Author Share Posted July 27, 2016 Daj mi te drogice.....molim te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 27, 2016 Author Share Posted July 27, 2016 (edited) Stvar je da kada ti pase, onda valjci mogu mjeriti snagu motora, kada ne onda treba nesto preracunavati. btw kakvi su to cudni okretaji na dyno grafu? Malo rastu, pa malo padaju. Kolko sada taj auto ima na 3500rpm? Znaci na kraju auto deklariran na 300HP(220kW), nakon tjuniga ima 313hp. Na ovom grafu je krepao OBD2 adapter, zato glupi rpm. Upravo ZATO nema torque grafa, jer kako se tq racuna po rpm, nema dobrog racuna. Bio sam lijen staviti drugi, jer ovaj malo radi, malo ne radi, sto se odmah vidi po glupoj krivulji momenta. Kako je stranci vazna snaga, a ne moment, nije mi palo napamet stavljati drugi obd. Inace je taj obd malo sugava naprava, od sporog refresh ratea pa do ovakvih gluposti. Sto je je, mislio sam da si mrtav pijan i da provociras, kad ono, 100% si u pravu Svaka cast na pomoci, odmah sam danas hitil tog proketnika u smece i spojio drugog, works like a charm! Imam jos jednog u rezervi ha ha ha ha, dok ne dobijem wireless sa duplim refresh rateom sljedeci mjesec. Ovi sa RPM daju vise problema nego pomoci skoro....kao USA made...mos mislit :D:D:D Ince, upravo ZATO se ne bavimo preracunavanjima kao npr. ti. Na grafu vidis VRLO precizno, PLAVA krivulja PRIJE tuninga i CRVENA krivulja poslije tuninga. Ista je krivulja i na dynu kad iskljucis obd RPM, da te ne muci krepani prokletnik od 20$ :D:D Evo da vidis odmah, oRPM je izabran ali ne prikazuje rpm jer nisu kako treba u ovom mjerenju, pa se niti ne uzimaju u obzir: Edited July 27, 2016 by Hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 27, 2016 Author Share Posted July 27, 2016 I da ti odmah kazem, povecanje od 41AWHP se JAAAKO osjeti, a koliko su ga i tko deklarirao, puca mi kifla....jer je sve odradjeno u istom satu na istom dynu, isto svezanom, sve isto :D NIje to kao kod nekih, rucno unasanje parametara po google-u.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Znaci imas dosta krivih mjerenja do sada napravljenih? Tj. vecina krivulja momenta se nemoze uzeti u obzir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 Ne, samo 2-3, koje sam ponovo mjerio sa drugim dongleom. Znaci, ti si po obicaju zlonamjerna pizda, koja trazi nacin da diskreditiras moj rad. Supak, bori se rezultatima, ako ih imas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Na stranici imas jos par komada gdje ne stimaju ispisi. Tolko se hvalio s opremom da je to cudo, a sada komad od 20$ te zeza. Uglavnom jel mozes tocno izmjeriti moment ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now