Nero Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Trese volan i ovima koje obidje Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Trese volan i ovima koje obidje hehehehehheheheh mozda i prevrce one koje obilazi Francus stisni volan jače i gasssssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Mozda je dao auto nekom na probu jer ga prodaje :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Mozda je dao auto nekom na probu jer ga prodaje :lol: Hahaha jebote popisao se od smijeha Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Mozda je dao auto nekom na probu jer ga prodaje :lol: :haha: ja bi prije rekao da on sv.Helenu zove Njemačka. pa je išao probati dal trese i odmah vidjeti logove Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 19, 2016 Author Share Posted May 19, 2016 @ Bela > jes, bogami to sam bio ja, trestirao sam launč kontrol. Posudio mi Tcode Đ metar da se izmjerim na 400m Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 19, 2016 Author Share Posted May 19, 2016 Mozda je dao auto nekom na probu jer ga prodaje :lol: pišam, pametnom jednom dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Jel hoce kakav filmic 0-300? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Znam da danas skoro nitko nema vremena, ali možda da zamoliš nekog i daš mu auto na jedan dan da proba i vidi? Npr. Vučko mi se ovdje čini najkompetentniji, a i vidi se da ima iskustva sa problemima ovakve prirode. Jer teško da će ti to riješiti netko tko se već prije nije susretao sa time, a nije da je takvih baš puno. Nikakva švapska kina ne diram,čak i svog golfa odvezem u servis pa nek se oni jebu s tim...na francuzovom mjestu zabi ga u salon i naplati kasko i jebe ti se...drugog samo probaš prije kupovine da se i na nejmu ne čuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 nije da branim njemačku tehnologiju, ali jasno je napisao da su gore već hibridi, da ide u DE na čitanje logova itd, pa je vjerojatno neka tuning kuća slagala auto nakon tvornice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 @ Bela > jes, bogami to sam bio ja, trestirao sam launč kontrol. Posudio mi Tcode Đ metar da se izmjerim na 400m 800-1000ks:naughty::naughty::naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 nije da branim njemačku tehnologiju, ali jasno je napisao da su gore već hibridi, da ide u DE na čitanje logova itd, pa je vjerojatno neka tuning kuća slagala auto nakon tvornice... Kasko je kasko i ostane ti auto večinom nakon isplate pa si skine hibride za novi...osim ak oni ne čuju se na 320,onda ce popizdit :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 19, 2016 Author Share Posted May 19, 2016 800-1000ks:naughty::naughty::naughty: Kako tata zna. :-) ali malo sam razočaran, ameri s ovim setupom voze niskih 10, čak tu i tamo probiju 10, a ja nikako ali nikako nikako nikako ispod 10.5, a čak je vani 15 stupnjeva. To je da se ubiješ: dođeš na SR i ispušiš od nekog u prepiljenom golfu. Ako sam nešto očekivao to je barem 9.9 za te pare. Sve mi se čini da će krampina nazad na mobile.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 19, 2016 Author Share Posted May 19, 2016 60ft 1.65 i ne bi ga ispod 1.65 nikako natjerao. Mislio sam za probu izvadit sva sjedala van, pa opet probat ili stavit manje (lakše) felge, ali nisam siguran da ide išta ispod 20" na prednje kočnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Samo dic pritisak dok ne pukne mehanika ili vrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Samo dic pritisak dok ne pukne mehanika ili vrat hahahah..da na auto od 100 i nekaj soma eura... kak da ne ...nije to neka truljava Honda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 19, 2016 Author Share Posted May 19, 2016 Samo dic pritisak dok ne pukne mehanika ili vrat ma već su hibridi gore, ali kažu njemci da dođem gore i da će pregledat logove pa ga mogu još kao "fine tuning" ali ne vjerujem da mogu skinut 0.5 sekunde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Nisam u toku, jel to C6 ili C7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Nisam u toku, jel to C6 ili C7? Sudeći po avataru, C7... MTM frenči? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Sudeći po avataru, C7... MTM frenči? Ma vidim da se spominjao V10BT, a na avataru C7 koji je V8BT pa zato pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Ma vidim da se spominjao V10BT, a na avataru C7 koji je V8BT pa zato pitam Frenči mulja ko i uvijek Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Daj nam neku malu slikicu od RS-a da drkamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Daj nam neku malu slikicu od RS-a da drkamo Evo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Rekao je malu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 bogme auto ide brutala. vozali se jucer po splitu cili dan. a potegne pošteno. dionica dugopolje - trogir za minut bit ce dizanja kredita za gume, kazne i gorivo. Al neka ima se .... btw. znas ko ti je suvozac na pink wingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now