2fast Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Zanima me kako najpametnije riješiti setup za ventilaciju crankcase-a na turbo motoru. Znači imam jedan odušak koji je ranije išao u usisnu granu, sa nepovratnim ventilom (to je promjera cca 4-5mm), te drugi koji je vraćao pare u usis, poslije MAF senzora a prije turba. Radije bih ovaj veći odušak stavio da ventilira u atmosferu, preko oil catch can i ventilacije u vidu mini-gljive ili slično nego vraćao u usis. Više me zanima kako najbolje riješiti ovaj dio koji je prije išao u usisnu granu sa nepovratnim ventilom. Da li to složiti i dalje na taj način ili ima neka pametnija solucija? Radi se o Opel 2.0 16v turbo (Z20LET). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 zaštopat pcv ulaz na usisnoj grani,a na poklopcu ga spojit u catch can te odušak koji je iso u usisnu cijev tik prije filtera spojit u catch can..u kojem se onda ventilira u atmosferu preko male gljivice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 evo na pikčeru vidis pozicije .. pa mozda ti pomogne u slaganju svog,nije opel ali je princip funkcioniranja isti Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted July 12, 2016 Author Share Posted July 12, 2016 Znači po tome oba oduška idu u OCC i ventiliraju u atmosferu. Time se gubi veza ventil-dekl -> usisna grana. Nema više vakuuma koji ventilira dekl. Ima više razmišljanja i preporuka, nisam siguran što je u praksi najbolje. Ti imaš ovako spojeno kako si napisao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Između dekla i grane staviš običan OCC tako da kad je auto u vakumu ti izvlaći pare ali da ti ne zasere usis... Ovaj koji je iša prije klapne jednostavno pustiš u atmosferu ili spojiš na drugi OCC koji je ventiliran (otvoren) tako da kad je motor i pod tlakom ti pare imaju gdje pobjec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Dva OCCa..barem tako preporučaju na Subaruu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Nista u usisnu granu. I glupist da stvara vakum u motoru, jer ne stvara vec ulazi zrak groz drugi odusak. Ne vracaj nikakvo sranje u motor nazad. Oba u oil catch can Ovako sam sebi slozio prije cca mj dana. I vise nema problema sa tlakom unutar motora [/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 slazem se s tomicom93,prakticki ti je to princip kak je gore prikazan...npr. ja na svom 1.6 motoru sam imo slozeno samo jednu stranu da ventilira u atmosferu, a krug grane i pcv-a na poklopcu ostavio zatvoren... ugl. kod sad ovog 1.8 motora imat cu identican setup sa slike koju sam ti stavio,znaci zastopat/povarti izlaz na usisnoj,a izlaze na poklopcu (pcv/odusak)ventilirat u atmosferu preko catch cana. ...ekipa slaze na razne nacine..neki cak ih i nemaju,velim ovo je jedan od primjera setupa koji funkcionira Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 uglavnom spojen nazad u usisnu granu s tim da se stavi filter kroz koji se pare filtriraju da ne zaprljaju usisnu granu............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Ako sve ventilirate, da li se onda kroz odusak osjeti kakav smrad ulja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Ako sve ventilirate, da li se onda kroz odusak osjeti kakav smrad ulja? Da, zato se stavlja ili u asupuh ili negde ispod auta poslije sredine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Mali OT. Jel se to na starim motorima bio "iberlauf"? Ja moram na Audiu rjesit to sranje. Crijeva od dekla do usisa su mi se raspla skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 da, iberlauf po njemackom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Da, zato se stavlja ili u asupuh ili negde ispod auta poslije sredine. E to me zanimalo, jer ovo ventiliranje pod haubu moze biti ok za trkace aute. Ali za cestovne aute, sa full interijerom misli da nije baš neki gušt da ti stalno smrdi nešto u kabini. Znaci najbolje slozit na downpipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 E to me zanimalo, jer ovo ventiliranje pod haubu moze biti ok za trkace aute. Ali za cestovne aute, sa full interijerom misli da nije baš neki gušt da ti stalno smrdi nešto u kabini. Znaci najbolje slozit na downpipe. Da. Ali ne baš direktno, moraš imati nepovratni ventil između. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 ako se skine vakumsko crijevo,koje pomaze izvlaciti pare iz crankcase,dolazi li do veceg sporkavanja ,naslaga u istom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now