_DEX_ Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 (edited) E sad, imam dilemu. Uzeo sam Clio 1,5 dci i imao je 219.000 km sa frisko napravljenim servisom. Sad ima 228.000 km. Sad sam vec 3. put na moru s njim, voznja po autoputu, gradska voznja, stiskanje (kolko se to moze nazvat stiskanje sa 1,5 dci), auto se ponasa odlicno. U 9.000 km nije popio apsolutno nista ulja, ni mm ne fali, ne dimi, sve super. E sad, znam da je preporucljivo promijeniti letece jer je to ipak puno km. Mene sad zanima da li da mijenjam s obzirom da sve odlicno radi ili ne? Znaci lova nije apsolutno nikakav problem jer su standard leteci sa popustom 118 kn ( ). Zanima me jel bolje da ostavim ovako kako je jer je sve po PS-u ili da ipak preventivno promijenim? Edit: E da, auto je 2006. Znam da od 2006 ne stavljaju one sugave delphi pumpe koje su u banani. Edited August 7, 2016 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 ako mislis preventivno i bit miran, ne vidim sto ti stoji na putu da potrosis 118kn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Kontam da mjenjaš frend navozava 1.9 dci sad ima 500+ tisuća sad sam zaboravio kolko svakih zamjeni leteće hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Mi smo preventivno mjenjali na zeninom cliu na mislim 160 tkm... nije trosio ulje, nije dimio sve bilo naj normalnije. Ali uz sve to kad su skinuti leteci vidjelo se da su jako potroseni . Pojedeni u jedno 4-5 slojeva... Takon da je svakako za preporuku da se zamjene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Ok. Hvala na savjetima. Ovaj tjedan idem promijenit ulje i filtere, pa nek se leteci odmah promijene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 ako mislis preventivno i bit miran, ne vidim sto ti stoji na putu da potrosis 118kn? + OEM vijci klipnjače + brtva kartera + ruke .... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Ok. Hvala na savjetima. Ovaj tjedan idem promijenit ulje i filtere, pa nek se leteci odmah promijene. nikakav trošak stoga mijenjaj u zadnje vrijeme su mi najčešće radilice za brušenje od clia 1.5dci-a i mazde dizel bolje onda prije djelovat preventivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Dm od koje mazde diezel, 1.6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 E sad, imam dilemu. Uzeo sam Clio 1,5 dci i imao je 219.000 km sa frisko napravljenim servisom. Sad ima 228.000 km. Sad sam vec 3. put na moru s njim, voznja po autoputu, gradska voznja, stiskanje (kolko se to moze nazvat stiskanje sa 1,5 dci), auto se ponasa odlicno. U 9.000 km nije popio apsolutno nista ulja, ni mm ne fali, ne dimi, sve super. E sad, znam da je preporucljivo promijeniti letece jer je to ipak puno km. Mene sad zanima da li da mijenjam s obzirom da sve odlicno radi ili ne? Znaci lova nije apsolutno nikakav problem jer su standard leteci sa popustom 118 kn ( ). Zanima me jel bolje da ostavim ovako kako je jer je sve po PS-u ili da ipak preventivno promijenim? Edit: E da, auto je 2006. Znam da od 2006 ne stavljaju one sugave delphi pumpe koje su u banani. Ma mjenjaj, otfuraj Belinicu nek ti sve to zamjeni i mirno spavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 moj clio zvjerko ima 160tkm da i ja promjenim? kolika je cifra ukupno i moze li to promjenit lokalni mehanicar jer nemam postenog servisa blizu i neda mi se cliom van grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 ja imam 1.5 78kw i isto ću ih mijenjati, ali zadnji info koji sam dobio je da nije problem u letećima, nego u vijcima koji se izduže pa oni provrte. e sad je li istina ili ne, mijenjam sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Dm od koje mazde diezel, 1.6? 2.0 dizel Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 moze li to promjenit lokalni mehanicar naravno da može bilo koji mehaničar kojem vjeruješ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 nikakav trošak stoga mijenjaj u zadnje vrijeme su mi najčešće radilice za brušenje od clia 1.5dci-a i mazde dizel bolje onda prije djelovat preventivno koje mazde? LG-D855 on Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Ma mjenjaj, otfuraj Belinicu nek ti sve to zamjeni i mirno spavas Imam kuma odlicnog mehanicara. On mi sve odrzava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Na kangoo-u 2009 god 1.5dci motoru 50kW sam preventivno promjenio leteće, na savjet forumaša. Mehaničar mi rekao da su bili u dosta dobrom stanju. Auto ima 230.000km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Ma necu ni ja previse razmisljat. Parsto kn i miran sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Imam kuma odlicnog mehanicara. On mi sve odrzava. Baš sve ili? :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Baš sve ili? :rofl: :rofl: a valjda bude kad ja vise necu moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Moj 1,5dci čekića ujutro na hladno k'o da sam transformera zarobio pod haubom, mislim da bi ih trebao zamijeniti ssad na izmjeni ulja. Iako svaki smrdljivi kangoo tako radi koji sam do sad čuo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 (edited) Promijenjeno sve danas. Leteci su bili malo istroseni, ali nista strasno. Ne znam jel placebo efekt, ali cini mi se da auto sad radi jos tise iako je i dosad tiho radio. Ostao mi je jos samo donji nosac motora i auto je mehanicki bez kune ulaganja. I naravno da je prednji most trebao ic dolje da se skine karter Znaci dijelovi + ruke su cca 850 kn. Sad samo gas dalje. Za tjedan-dva pici za Krk. Edit: jel se moze nekako servisni interval stavit na 10.000 umjesto 20.000? Edited August 9, 2016 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Moze, sa dijagnostikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 Moze, sa dijagnostikom E to. Ja sam ovo sa komandama bc-a resetirao. Budem kuma sutra ulovio da mi stavi na 10.000. Hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 @ Dex: nisi to trebao raditi. Ionako često mjenjaš auto. Frend od mog starog ima foru da promjeni auto kad mu se napuni pepeljara, pa si i ti mogao primjeniti isti princip. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Mozda i nisam, ali eto, ako slucajno netko poznat kupi auto od mene mogu biti opusten jer znam da je auto potpuno ispravan i da nikog nisam zajebao. Ulje i filtere sam ionako trebao promijeniti tako da sam za 300-tinjak kn vise miran ja i sljedeci vlasnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now