Jump to content

Recommended Posts

Posted
jel to buriceva 320? jel on uspio doterat krmacu 540i6 na mobi?

Nije, pre mala je Slovenija bila za 540

Sa 5-erom je bio na na onom zadnjem Grobniku po popularnim cijenama ali čak mislim da nije uopće vozio...kasna jesen 2006. čini mi se...

Posted
joj Samobor haha. U ned slupam auto u drvo a u pon ujutro moram na put na drugi kraj Hrvatske :dance3vs1::jelen:

Nisi jedini, N4SP sa Toledom rinzoliziranje

Posted
Nije bilo gotovo, i 2006. smo se vozili...

Mislim da je 2006 u jesen bio kraj, zadnji put je bilo po potopu od vremena, vrtili se na stazi sve u 16...

29.10.2016

B2FfA0i.jpg

Posted
Pa sigurno nece biti kao Grobnik. Plus sto je nama iz ZG full blizu i to sto i sa autom od 150ks se mozes sasvim fino zabavljati dok se na Grobniku osjecas neugodno ak se pojavis sa bilo cim ispod 300 :D

Ovisi koliko si iskompleksiran. Ja sam bio sa 64ks i sa <200ks. A nadam se da budem i sa >300ks. :lol:

Ma prejebbeno!!

Nemogu i dalje vjerovat da ce to zaziviti ponovo!!

dabogda bu snjega pa da snowdrift event bude pa da vitaru propelam po sjegu :D:D

Jedva čekam, tam sam prve dirkalne km napravio sa Audijem. :doh: :lol:

Takodjer sam vozio na Mobikrogu, tamo negdje ~2003 ili kasnije...

Solidna staza, jedino sto ima nikakve izletne zone... Ako to naprave kako treba i ako cijena bude u nekim razumnim okvirima to ce biti super...

Grobnik je prava svjetska staza s kojom se mozemo ponositi, samo sto nikako da obnove taj asfalt...

Bit će jebeno kak god...samo nek je poslože. Još ak realiziraju ovaj Stage II sa dužom stazom - vrh. :thumbsup:

Grobnik je nešto čega bi se trebali sramiti s obzirom kaj smo napravili od svjetske staze.

• 6 months later...
Posted

na ovom forumu, tocnije nekadasnjem hrawebu, davnih dana su projekti i slaganja auta i pocela najvise zbog Mobikroga. od toga je i sve krenulo. sarafilo se i ulagalo puste stotine kuna i maraka i eura samo da bi se skinulo 0,3 sekunde a tada nam je to bilo epic i takve su se stvari prepricavale tjednima i mjesecima...

.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...