Dominik Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 U čemu je kvaka kad se stavi struja, nebitno koja, auto se izmapira i sa svim tim sto ima trebao bi teoretski imat npr 500 ks a čiparoš iz njega izvuče npr 350.. ?? Šta se tu moze toliko fulat?? Zar nemaju nekakve osnovne postavke kako sta treba bit??? onda promjenis čiparoša nemas sta fulati ak znas sta radis osnovnih podataka ima da, i ako znas i imas dovoljno iskustva, mozes jako tocno postaviti sve vec unaprijed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 ili ako si radio ti ili neko drugi takav motor samo kopi pejstas sve i malo dotjeras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 21, 2009 Author Share Posted February 21, 2009 PA zasto onda čipanje traje satima??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 PA zasto onda čipanje traje satima??? pa mora se napravit show da se ima sto naplatit , hehe sam zajebavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 kako traje satima? pa tibor ti nacipa u 30 sekundi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 A Golf2 R32 koji odvozio 10.3 vozi na Motronicu :-) I to daily driver, napravio skoro 1000km do Rijeke. I nazad. Uvijek je neko brzi. (kad se vec spominja Thunderbird) Fica 1.8T od 500KM powered by MS bi isto odvozio 10-tku da nije bilo problema ovjesom i pogonom. Ali sta je bilo je bilo. Nadajmo se boljih rezultata ove godine. Tamo se vidi koliko razlicitih auta i setupa ima dobre rezultate na MS. I to za 3 godine nazad. Bili su najbrzi o svojoj kategoriji. Onda je RS2 od Grubelica prvi stigo u 10. Sad se ceka ko ce prvi probiti u 9. Ko zna... ? Kandidata ima puno. Viruj mi nema puno kandidata za 9! Odkud ti ta ideja,nek prvo 10 neko takne pa nek se onda nek se poćme prićati o 9!Ja znan zašto ne mogu,ali evo i to se možda riješi do sezone pa ko zna!moja jedina prepreka je getriba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 moja jedina prepreka je getriba! ...bolje rečeno pare, kao i svima nama 2 Marko : :lol:, mozda ima i tu nesto, al ja bi radije platio čipanje koje traje 10 min nego da traje 5 sati dok se auto ne razleti.. Platio bi i vise samo da ga ne maltretira toliko, al ako to mora bit tako, to je onda druga stvar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 al ja bi radije platio čipanje koje traje 10 min nego da traje 5 sati dok se auto ne razleti..... pa da znaš složit kak spada nebi brinuo dal će se razletit:P:cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 pa da znaš složit kak spada nebi brinuo dal će se razletit:P:cice: ...joj mene tarabe, ja se stalno zabrinjavam k'o da ću čipat forda :doh:, ovo je fauve kvaliteta tu nema raspadanja, osim ako čipko nesto ne ukaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 1.8T motor iz Fice je fenomenalno slozen. Overboostao na 3 bar, vozio ne 80 oktana (benz pumpa u Zminju) i jos se nije razletio. Tak da ce i tvoj 1.8T motor izdrzat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 1.8T motor iz Fice je fenomenalno slozen. Overboostao na 3 bar, vozio ne 80 oktana (benz pumpa u Zminju) i jos se nije razletio. Tak da ce i tvoj 1.8T motor izdrzat. Moj je isto slozen kao Vicin Moram priznat da tebi mapiranje ide brzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Dario - sumljas u Mitju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 Dario - sumljas u Mitju? :no2::no2::no2:, nemam razloga za to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 Nisam pitao, jel se moze postelat struja da se prođe eko test bez katalizatora i jel se na vemsu mogu imat 2 mape, jedna za normalnu voznju 200injak konja i druga za utrke, na nekakav prekidač? :huh::huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 ljubicice falusoheadna, moze da.. i boost mozes na salter od rudi cajevca imati pito ja vec to negdje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Nisam pitao, jel se moze postelat struja da se prođe eko test bez katalizatora i jel se na vemsu mogu imat 2 mape, jedna za normalnu voznju 200injak konja i druga za utrke, na nekakav prekidač? :huh::huh: Frend isao na ekotest bez katalizatora i sve je bilo ok osim lambde(1.07 narihtali:). Ali ga pustili. Sve se to moze imati u jednoj mapi, kad su mali okretaji i slab gas neka stedi benzin, a na jakom gasu neka daje vecu snagu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 dario sam boost stelas i tako namjestas koliko ces snage imat..ne trebaju ti dvije mape... Tj. mozes imat jednu za SR i jednu za stazu-cestu Ali sto se tice manje vise snage to je samo boost u pitanju... A ako test nevjerujem da mozes proc bez katalizatora ako auto treba imat katalizator ili se varam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 CO HC i sve plinove na siromasnoj smijesi su dobri bez katalizatora. Nije dobar kisik, ali on se ne gleda za prolaz. Po zakonu bez katalizatora nebres preci, ali lakse ti progleda kroz prste dok vidi da su svi plinovi dobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sira Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Pa kažeš onom na tehničkom da je to onaj model bez katalizatora, ne bi da oni znaju da je 20 godina star Corado imao katalizator Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 ja sam regan bez kat :?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 ja sam regan bez kat :?) Sa vezom na tehničkom, il?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Staviš LPG i više ti ne treba kat... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now