Jump to content

WRC u Hrvatskoj!

ND4SPD

Recommended Posts

Netko je pitao gdje stati za gledati. Ovo je moj plan za vikend pocevsi od sutra cetvrtak. Mozda pomogne za planiranje nekome. Ja sam doma u VG i ici cu kaj mi je blize i kaj poznam.

Sutra cetvrtak od jutra gore na Luksicu prvi S nakon starta. Vidi fotku dole. Za parking nemam pojma gdje ulovim tamo je sve usko i guzva

Petak od jutra, ja se rano dizem cca 4.30h inache, Brda start preko Plesivice. Gadjam onaj brzi dio sa novim asfaltom negdje visoko da vidim bar 2 3 zavoja u komadu. Parking gadjam ako ce se moci dole kod vinarije na sodru gdje sam bio u nedjelju, vidi fotku. Taj brzi dio je dosta daleko od tamo brijem da furam romobil. Inache gojze za sumu itd. HV oprema standard :D

Subota zasada bez plana mozda mi neke obiteljske obaveze ulete tesko mi je planirati. Hrt lovim svakako.

Nedjelja spust Pila, staro mjesto za brdo gledat onaj brzi S prije cilja. Sad se vozi kontra inache je uzbrdo sad ce biti nizbrdo. Tko je i jednom isao gledat tamo brdo zna mjesto. Parkam dole na parkingu gdje je inache park vozac za brdo.

Ako netko ima slichan plan javite se da se upoznamo i gledamo skupa.

Mislio sam familiju furat ali mala je jos mala za ovakve izlete, mozda iduce godine :), a zena nije zainteresirana - suplajz. 82b74c595901e3ec372136b73914ddfe.jpg96af8231659366045fe5eafe16fa0d59.jpg

• Like 1

Kad ste bili jutros tamo? I gdje ste se spakirali, od kud je cesta zatvorena?

Danas je kasno trening je bio 9 do 15h.

Dat cu ti primjer kak to funkcionira na primjeru sutrasnjeg prvog brzinca na koji idem.

Skines itinerarij pogledas kad starta brzinac, npr taj prvi sutra je od 8:39h start etape Rude Plesevica. Na mapi vidis cwstu obojano crveno i plavo. Crveno se vozi brzinac i tu cestu zat araju 3h prije starta prvog vozila. Danas je muo tjeraosve i autw i ljude sa te ceste ujutro.

Plava cesta je prilazna i tu gledas parking itd. Parkiras gdje stignes, ja sam sana su dcoriste neke zgradoce parkirao.

Stanes si gdje hoces ali nikako ne na izletnu zonu i preporuka je na poviseno.

Preporucam obuci prikladnu obucu za sumu i ja si obavezno nosim vode klope i sklopivo stolac.

Tojeto
  • Like 1

Išli smo po ulici Himper do Gornjeg Lukšića, i za Himper nema nigdje podatka da je zatvoren za promet a kako je muriji najlakše samo staviti auto s rotirkama i zatvoriti da si smanje problem to su i napravili...ostavili motore kod Gornjeg Lukšića i kad smo išli doma veli policija ne može, čekajte 15h..reko ma da, a zašto? Zatvorena cesta! Velim ja njemu pokaži mi gdje piše da je zatvoreno? Da ali oni jure! Reko jure od Velesajma pa nije ništa zatvoreno jer su uredno registrirani...i onda su nas lijepo ispratili do početka Himpera..

Mislim da se boje svega i da nekaj ne zaseru pa kompliciraju gdje ne treba...ali mislim da van Zagreba ne bude ovakvih problema

• Like 3

18 hours ago, Fredy said:

Danas je kasno trening je bio 9 do 15h.

Dat cu ti primjer kak to funkcionira na primjeru sutrasnjeg prvog brzinca na koji idem.

Skines itinerarij pogledas kad starta brzinac, npr taj prvi sutra je od 8:39h start etape Rude Plesevica. Na mapi vidis cwstu obojano crveno i plavo. Crveno se vozi brzinac i tu cestu zat araju 3h prije starta prvog vozila. Danas je muo tjeraosve i autw i ljude sa te ceste ujutro.

Plava cesta je prilazna i tu gledas parking itd. Parkiras gdje stignes, ja sam sana su dcoriste neke zgradoce parkirao.

Stanes si gdje hoces ali nikako ne na izletnu zonu i preporuka je na poviseno.

Preporucam obuci prikladnu obucu za sumu i ja si obavezno nosim vode klope i sklopivo stolac.

Tojeto

Plave ne zatvaraju?

Razmišljam u subotu ujutro doć u Grdanjce, al ne da mi se baš doć u 5 ujutro pa 3 sata čmrljit...

Sparkao bih negdje kod VIlinskih Jama..

Ako imaš neki bolji prijedlog, pliz lupaj ? 

Plave ne zatvaraju?

Razmišljam u subotu ujutro doć u Grdanjce, al ne da mi se baš doć u 5 ujutro pa 3 sata čmrljit...
Sparkao bih negdje kod VIlinskih Jama..

Ako imaš neki bolji prijedlog, pliz lupaj  
Plave se ne bi smjele zatvarati jer su prilazne i tamo bi trebao moci parkiratitako da promet npr slepa moze proci bez problema. Jucer sam svjedocio malo konfutiji kod mupovaca i nasih sudaca na terenu ali to pripisujem prvom takvom dogadjaju u HR. Npr kad sam isao gore nisam moga jednim djelom pa sam se penjao kroz sumu a na povratku dole bez problema sam isao tom istom cesrom, nas hrpa, a pored nas ovi slabiji auti zagrijavaju gume kocnice zaletavaju se itd.

Ako ti se ne ide rano nema razloga da ne dodjes u npr sred brzinca ali onda moras okolo kroz sumu obicno nekakvim sumskim puteljcima uzbrdo nizbrdo.

Uzmi u obzir da ce vjerovatno najjachi wrc auti startati prvi ne zelis to propustit. Jucer je bilo posebno jer au imali od 9-15 trening i stalno su isli. Sad na brtincima odvoze svoje i idu na drugi brzinac ne vracaju se. Sad kad razmislim bas je super da sam bio na shakedown haha.

Ovaj prvi SS danas jako opasan kak sam i predvidio. Asfalt je show milion nekakvih razlicitih vrata asfalta grubosti kvalitetete nagibi na vas itd. Ispaljotke su krenule

Rovanpera il kak se vec pise

Pa Kallee0af308da9dc11a83dbd05d723cb6e3d.jpg
  • Like 1
  • Zbunjen 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...