BaGy Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 52 minutes ago, _DEX_ said: Nadam se da ne uspoređujes Golf GTI sa Focusom dizelom I najbitnije, za 4000 eura dobijem Focusa 2005. sa ful opremom i 150.000 km, a Golfa dobijem cetvorku max 2001-2002 godinu sa gro km i pistolj opremom. Ne hvala, VW mi uopce nije u filteru na njuskalu i slicno. Ako bas gledamo nove auto (za sto ja siromak nemam para) za cijenu dobro opremljenog Golfa dobijem Mondeo sa puno vise opreme. Pa nebi razmisljao o Golfu niti sekundu pokraj klasu veceg auta koji jos i izgleda duplo bolje. OK, izgled je stvar osobnog ukusa. Golf 7 GTI 32t€...Ford Focus ovakav kakav imam 30t€... no da se vratim na temu...u tvom slucaju sigurno bi Forda uzeo...jer je ipak noviji, a sve je bolje od Golf 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 Imam ti ja oem crne xenon faroveOdlicno! Daj mi sibni koju sliku ak imas. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 Ne zna Dex kakav je Golf auto Navozao sam se ja Golfova! Na srecu nisu bili moji. Jedini Golf koji mi se donekle dopao je bio od Rafaja V GTI, ali za provozat. Nov auto koji se sav ljustio, hrđao, pucali motori i ostalo mi ne treba u zivotu, ali da ga je bilo dobro za vozit, je. I super mi je bila njegova kozna unutrasnjost boje bijele kave.Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 ako nisi uzeo frend prodaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 14, 2017 Author Share Posted October 14, 2017 ako nisi uzeo frend prodajeNisam jos. Nemam nikog u Rijeci da mi pogleda auto, pa za tog nisam ni pitao. Kakav je auto? Ili mi posalji svoj broj, pa te nazovem ako znas o tom autu da se tu ne natipkavamo. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Nije u Rijeci auto nego na Rabu. Zovi me na 0981840092 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 14, 2017 Author Share Posted October 14, 2017 Nije u Rijeci auto nego na Rabu. Zovi me na 0981840092Cujemo se kasnije. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 DEX kaj nista od onog crnog fokusa?Sent from my SM-A510F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 14, 2017 Author Share Posted October 14, 2017 DEX kaj nista od onog crnog fokusa?Sent from my SM-A510F using TapatalkLova mi treba stic u ponedjeljak, a covjeka ne zelim zavlacit. Rekao sam mu ak ima kupca neka ga proda, ako ne da cu mu se javit ponedjeljak ili utorak. Sent from my LG-H850 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 Imao tko kakva iskustva sa Merc A klasom 160cdi, 2005. godina?Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 (edited) Nije bilo A klase s 5 vrata? ?? Frend koji ima specijalizirani Merc servis kaze da su dobri auti, i ne.....ne kaže to samo zato jer ima MB servis, npr. W221 mi je rekao nek ne kupujem. Edited October 15, 2017 by DarioB Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Propustio si da kupuje aute sa 3 vrata ... jel ima kaj auti na jakusevcu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 Propustio si da kupuje aute sa 3 vrata ... jel ima kaj auti na jakusevcu?Nema bas. Mislim ima ih, ali vecina je hrpa dreka.Sent from my LG-H850 using Tapatalk Nije bilo A klase s 5 vrata? ? Frend koji ima specijalizirani Merc servis kaze da su dobri auti, i ne.....ne kaže to samo zato jer ima MB servis, npr. W221 mi je rekao nek ne kupujem.Zvao sam kuma, al on je vise za talijane, pa malo vise pljuje po njemcima. Maloprije sam ga dobio (nakon sto sam stavio tu na forum), pa kaze da su losi, da sve kosta pun kufer naspram drugih auta i da su ok do 150.000 km, a onda se krece sve redom raspadat. Zanima me dal je to tocno.Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 E jbg, ja kazem kaj sam ja cuo, sta je od toga tocno ne bih znao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Nedavno cijeli dan vozio takvog...redovito održavan austrijanac...to su takve tačke da ne vjeruješ...mjenjač lampara, ovjes tuče i nabija...baš razočaranje...moj Clio je kompaktniji i u boljem stanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Pa to je normalno, mercedes ispod c klase nije mercedesDex daj se malo uozbilji, prodaj tog gej yarisa i kroz 2-3 dana ces nac nesto po svom ukusu. Druga situacija bi bila da ciljas odredeni model pa hoces bas to, al ti ne znas kaj hoces, prvo c4 pa focus pa onaj volvo neki, sad taj “mercedes”.., a tebi je samo bitno da je dobro stanje i realna cijena ili nesto malo ispod realne cijene da puno ne izgubis na njemu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 (edited) DEX..A astre G...2007-2008...ima ih od prvog vlasnika...100000km il manje za ispod 4kE...ili malo vise od 4 http://www.njuskalo.hr/auti/opel-astra-1.4-16v-oglas-23349576 Sent from my SM-A510F using Tapatalk Edited October 15, 2017 by hrga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Dex kaj si odustao od Focusa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 Dex kaj si odustao od Focusa?Nisam.Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 1 hour ago, JosipZG said: Dex daj se malo uozbilji, prodaj tog gej yarisa i kroz 2-3 dana ces nac nesto po svom ukusu. Druga situacija bi bila da ciljas odredeni model pa hoces bas to, al ti ne znas kaj hoces, prvo c4 pa focus pa onaj volvo neki, sad taj “mercedes”.., a tebi je samo bitno da je dobro stanje i realna cijena ili nesto malo ispod realne cijene da puno ne izgubis na njemu U biti, napokon sam shvatio kaj Dex zapravo cilja - ima "Bucket list" koje sve aute mora imati prije nego umre i polagano stavlja kvačice po toj istoj listi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 Pa to je normalno, mercedes ispod c klase nije mercedesDex daj se malo uozbilji, prodaj tog gej yarisa i kroz 2-3 dana ces nac nesto po svom ukusu. Druga situacija bi bila da ciljas odredeni model pa hoces bas to, al ti ne znas kaj hoces, prvo c4 pa focus pa onaj volvo neki, sad taj “mercedes”.., a tebi je samo bitno da je dobro stanje i realna cijena ili nesto malo ispod realne cijene da puno ne izgubis na njemuUkratko ono sto sam vec rekao. Ta neka kompakt klasa, benzinac, 3 vrata pozeljno, ne prevec km, uredan i do 4500 eura. Moze biti Focus, C4, Pug 207, itd. Najbitniji uvjet da je skroz uredan auto. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Moj stari je imao par tih A klassa,ajme koje kante od auta. Drže kao neku cijenu jer imaju nišan...bježi od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 16, 2017 Author Share Posted October 16, 2017 DEX..A astre G...2007-2008...ima ih od prvog vlasnika...100000km il manje za ispod 4kE...ili malo vise od 4 http://www.njuskalo.hr/auti/opel-astra-1.4-16v-oglas-23349576 Sent from my SM-A510F using Tapatalk Astra moze jedino GTC i to sa 1,6 16V (1,4 nikako) motorom u Cosmo opremi. Ima jedna prekrasna u Šibeniku, prvi vlasnik. http://www.njuskalo.hr/auti/opel-astra-gtc-1.6-17-alu-felge-sport-oglas-7108756 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 te gtc su za mladunca nekog nikako za obitelj, nepregledno, skuceno nutra, neudobno za popizdit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Frend ga imao, potrosio brdo novaca na njega (prvi vlasnik) i prodao ga (skoro pa poklonio) samo da ga se rijesi... Koliko se sjecam, nimalo zadovoljna preglednoscu i komocijom, al opet, o ukusima se ne raspravlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now