Gabre Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Iritantna stvar, pogotovo ono stanem da se uključimo brzinski u promet a on se zagasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Izmisljotina da se zadovolje zeleni, odnosno norme i potrosnja/CO2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 3 hours ago, Snjur said: Jel se da u Fordu to isključiti Sent from my MI 6 using Tapatalk Moze se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Izmisljotina da se zadovolje zeleni, odnosno norme i potrosnja/CO2... Jednostavno nema jebene logike, onda neka počnu raditi aute sa manje snage i manjom potrošnjom. A ovako bi se jebali a da im ne udjeA istovremeno trpaju 225 slape na clia i slične debilizme. Koliko samo široke gume daju otpora i utječu na potrošnju, a di je sve drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 30 minutes ago, Gabre said: Iritantna stvar, pogotovo ono stanem da se uključimo brzinski u promet a on se zagasi. Ok istina, ali svaki koji sam ja vozio dosad upali auto prije nego stignes stisnuti kuplung do poda..tak da nije bas da ti zasmeta. Ako je auto u brzini i drzis kuplung ne ugasi se, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Automatik, pali se na otpuštanje kočnice. Ali nije to to. Znam držati kočnicu lijevom a desnom gas, i pucam ko praćka kad treba. To ne želim ni probati sada sa atlasom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 32 minutes ago, Gabre said: Jednostavno nema jebene logike, onda neka počnu raditi aute sa manje snage i manjom potrošnjom. A ovako bi se jebali a da im ne udje A istovremeno trpaju 225 slape na clia i slične debilizme. Koliko samo široke gume daju otpora i utječu na potrošnju, a di je sve drugo. Pa islo se na downsizing, recimo 0.9 turbo motor, ali u isto vrijeme dok su zeleni zahtijevali smanjenje CO2, kupci su htjeli istu ili vecu snagu i da auti izgledaju lijepo, tako da moras zadovoljiti sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajsna Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Meni to na ženinom autu opći kaos, pa tako i supruzi. Ima Ko kakav prijedlog, kome da se javim da se to za stalno isključi?!? Citroen c4 cactus je u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Nema stetnije stvari po auto valjda od tog startu stop sranja. Cim upalim auto, zavezen se, iskljucim ss i onda ubacujem u prvu ili D ovisno kaj vozimSent from my Moto Z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkei Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Meni je na c4 picassu isto fail žešći. Svaki put moram otici u poseban meni i nekoliko puta stisnuti tipku da se ugasi, kretenizam žešći, kao da gasim atomsku bombu a ne ss.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Još nisam upoznao osobu koja ima S&S u autu, a da ga ne ugasi odmah čim upali auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Ja sam ga na Audiju cak i koristio neko vrijeme, i mogu reci da mi na benzincu ima smisla, paljenje se tak lijepo obavi dok na dizelu skroz druga prica i ocigledno mucenje auta. Gasim cim upalim auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 (edited) 16 hours ago, Kic said: Al će turbo meštri imat posla za jedno god-dvije kad na tima autima počnu krepavat turbine od lošeg (čitaj: nepostojećeg) podmazivanja. Taman, gas između semafora, turbo na 700C i eto ga... gasi motor sa čime ode i cirkulacija ulje i vode Kratkoročno OK, ali za rabljene i nekog tko misli auto vozit dulje od garantnog roka, trošak kad-tad. baš to nama na 80k km kuplung počeo klizit, vezu između start-stopa i kuplunga nije teško skužit 8 hours ago, Enkei said: Meni je na c4 picassu isto fail žešći. Svaki put moram otici u poseban meni i nekoliko puta stisnuti tipku da se ugasi, kretenizam žešći, kao da gasim atomsku bombu a ne ss. Sent from my iPhone using Tapatalk kak? na ovom tu je skoro pa na brzom biranju Edited October 23, 2017 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkei Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 kak? na ovom tu je skoro pa na brzom biranju Prvo treba pricekati par sekundi dok se ekran skulira zato sto ne reagira odmah na dodir kada se upali. Onda moram izabrati onu malu tipkicu di je auto, tu otici na ona vratašca u glavni izbornik i nekada po par puta stisnuti Start & Stop da ga ugasim. I to je jedina tipka koju moras nekoliko puta pritisnuti, sve ostale reagiraju momentalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Se da to trajno isključiti na Astri J? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 2 hours ago, Dooks said: Se da to trajno isključiti na Astri J? soft ne ,jer frend je gledo valjda sve moguce opcije preko diagnostike i nema nikakve povezanosti jedino slozit na instalaciji tipke relej koji pamti stanje ,znaci svaki put kad upalis auto da se simulira pritisak tipke off Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 A na pezou 208? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipGS Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Ja sam sebi na Audi A4 8k sa ovim programom http://www.caristaapp.com/ i OBD2 adapterom uspio trajno isključiti SS, odnosno auto pamti zadnju postavku, ako se ugasi ostaje i idući put kad se auto upali isključen i obratno. I još se može zamjeniti i ona lampica na tipki da ne svijetli kad je ugašen, a svijetli kad se upali. I napomena da program radi i sa "no name" OBD2 adapterom s ebaya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 ja ga imam u Mazdi i ni ne osjetim ga da imam, brz je, dizlo upali odmah, tak da sam se naviknuo vec i uopce mi ne smeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 (edited) Mene to brutalno nervira, ugasi se pa stoji malo duže pa se upali pa se opet ugasi, onda taman kreneš za par sekundi pa se opet upali, ne znam jesam li ikada vidio gluplju stvar u autu... Plus automatik dok se upali i krene već sam skroz otpustio kočnicu a ne do točke gdje inače kreće i jednostavno me nervira sve u vezi tog sustava, ne sjećam se kada sam zadnje vozio a da ga nisam isključio Edited October 27, 2017 by BM0021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Kaj sa klimom po vrucinama kad se auto ugasi i stojis recimo par minuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 na Audiju mi nije radila klima kad bi ga ugasio SS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Upali se auto kad treba opet ohladiti, pa se opet ugasi, pa se opet upali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 2 minutes ago, BM0021 said: Upali se auto kad treba opet ohladiti, pa se opet ugasi, pa se opet upali... Bas bezveze. Jel ga mozda ostavi upaljenog ako klimu stavis na max da ti rashladi auto? Jer mi je bas mutavo da se ugasi kad hoces dobro rashladit auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 (edited) Moguce da ga nebi ni gasio ako baš treba rashladiti jer kad je redovno pa se ugasi opet se upali kad klima treba malo pojačati, svejedno debilno i apsolutno nikada ne koristim to sranje. Neki auto mi je imao brojač koliko je dnevno proveo ugašen sa ss, ispalo tipa 15min max, potrošnja u leru 0,8l na sat znači uštedio mi je 0,2l taj dan, juhuuu, sad mogu zapiti te pare Edited October 27, 2017 by BM0021 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now