Jump to content

Metlice brisača(najbolje)?

Sonic

Recommended Posts

Ja san prova skoro sve marke, tipa valeo,bosch,swf i na kraju kupia champion i od tada mi je osmjeh na licu,ovo prije navedeno bude dobro 5-15 dana a onda katastrofa ... lud san više bia od tih metlica ...

• Replies 88
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

ja sam uzeo NWB .. prije toga sam imao valeo extreme ..

NWB brišu super i jako sam zadovoljan s njima .. jedino što izgledaju kao klasični brisači pa se čuju na većim brzinama ..

kod valea to nije bio slučaj iako se nakon cca godinu dana osjeti pad kvalitete brisanja ..

Valeo, "obični", silikonski i X-Treme... tak ti se i kreću cijene.

Uvijek obavili posao na razini. :thumbsup:

Kupio ih kod sebe.

A jel ima Valeo dimenziju i za Volva (V50 i C70) i koja je cijena?

valeo aerotwin

aerotwin.jpg

Probao Valeo i Bosch aero brisace oboje su jebeni bosch ti je jeftiniji a ista stvar :thumbsup: sad imam valeo i jebacki su samo ne po ledu ni sa jednim ni sa drugima :thumbsup:

A jel ima Valeo dimenziju i za Volva (V50 i C70) i koja je cijena?

Ima, provjerim ti cijenu sutra.

Daj mi reci godište auta.

Probao Valeo i Bosch aero brisace oboje su jebeni bosch ti je jeftiniji a ista stvar :thumbsup: sad imam valeo i jebacki su samo ne po ledu ni sa jednim ni sa drugima :thumbsup:

Upravo tako - ljudi ne kuže da sa minimalnom pažnjom prema brisačima mogu značajno prolongirati vijek trajanja istih - ne po ledu, po zimi ih nikako rukom ne odlijepiti od stakla, na autocesti ne pokušavati skinuti mušice pomoću brisača (još gore ako se to pokušava sa minimalnom količinom vode),...kad se stavljaju ove "banane" na aute koje to nemaju stock obavezno provjeriti jačinu opruge na ručici brisača...

Ako uzimate obične a ne ovo aero... Onda ni pod koju cijenu ne Bosch.

Cvile od prvog dana, rekli da će se razradit, dođem nakon mjesec dana, i dalje cvile, kažu a sad se više ne može mjenjat ... marš, a koštali 90 kn, jer kao s nekim spojlerom su štati ga ja znam

Jabolka, ja imam Boschove silikonske :) 100 puta bolji od serijskih. :) Cijena oko 200tinjak kuna par.

417A.jpg

Te imam i ja, 260kn sam platio i vec nakon mjesec dana su poceli crte ostavljat, ženi na Golfa stavio neke obićne Wurth-ove za 70kn i brišu besprijekorno vec neko vrijeme

stavio bosch od 200kn, i nije valjalo...punto ima preslabu ruku na strani vozača,pa ga ne stisne do kraja i neke djelove uopće ne briše

zadnjih par mjeseci imam neki shit iz interšpara, isto izgledaju kao bosch i brišu fantastično za 40ak KN

S Meganom mi je došlo i ovo smeće od valea. Od prvog dana mi ostavljaju povrh mog vidnog kruga crtu debelu 5cm. Sad sam razmišljao uzeti Bosch aerotwin al me strah da opet kupim mačka u vreći i za njega dam 260kn.

Na corsi c koju sam imao uredno sam stavljao Bosch obične brisače sa Tifona. Držali su po dvije sezone i još su i onda bili odlični u odnosu na valeo shit.

frend kupio grafitne u srbiji par oko 2,50€ i brisu ko beba

meni se strgali u slo i moro sam na brzaka nabavit nove jer je kisilo i jedino kaj je bilo dimenzije 700 i 650 je bio BOSCH,platio36€ al da su mogli brisat za te pare mogli su

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...