Minga Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Ja san prova skoro sve marke, tipa valeo,bosch,swf i na kraju kupia champion i od tada mi je osmjeh na licu,ovo prije navedeno bude dobro 5-15 dana a onda katastrofa ... lud san više bia od tih metlica ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Uzet ću ove Boschove silikonske i pusa bok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 SWF........ +1 bem ti znakove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 champion 70 kuna na INA-i. brišu, traju, super. ne znam kako rade iznad 140 km/h jer mi auto više od toliko ne ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcclarion Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 ja sam uzeo NWB .. prije toga sam imao valeo extreme .. NWB brišu super i jako sam zadovoljan s njima .. jedino što izgledaju kao klasični brisači pa se čuju na većim brzinama .. kod valea to nije bio slučaj iako se nakon cca godinu dana osjeti pad kvalitete brisanja .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 najbolje uzet u ovlastenom brisace metlice(nova , original roba) jer meni drze vec 5 godina punih, i zima i ljeta i jos perfektno brisu. bosch inace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 valeo aerotwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted May 5, 2010 Author Share Posted May 5, 2010 Ja sam nasao neke u Plodinama za 15 kuna i fenomenalni su traju nekih 6 mjeseci bes pol frke tako da .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 valeo aerotwin Valeo je X-trm Bosch je Aerotwin :naughty: Moja preporuka Valeo. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Valeo, "obični", silikonski i X-Treme... tak ti se i kreću cijene. Uvijek obavili posao na razini. :thumbsup: Kupio ih kod sebe. A jel ima Valeo dimenziju i za Volva (V50 i C70) i koja je cijena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gin147 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 valeo aerotwin Probao Valeo i Bosch aero brisace oboje su jebeni bosch ti je jeftiniji a ista stvar :thumbsup: sad imam valeo i jebacki su samo ne po ledu ni sa jednim ni sa drugima :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 A jel ima Valeo dimenziju i za Volva (V50 i C70) i koja je cijena? Ima, provjerim ti cijenu sutra. Daj mi reci godište auta. Probao Valeo i Bosch aero brisace oboje su jebeni bosch ti je jeftiniji a ista stvar :thumbsup: sad imam valeo i jebacki su samo ne po ledu ni sa jednim ni sa drugima :thumbsup: Upravo tako - ljudi ne kuže da sa minimalnom pažnjom prema brisačima mogu značajno prolongirati vijek trajanja istih - ne po ledu, po zimi ih nikako rukom ne odlijepiti od stakla, na autocesti ne pokušavati skinuti mušice pomoću brisača (još gore ako se to pokušava sa minimalnom količinom vode),...kad se stavljaju ove "banane" na aute koje to nemaju stock obavezno provjeriti jačinu opruge na ručici brisača... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Jabolka, ja imam Boschove silikonske 100 puta bolji od serijskih. Cijena oko 200tinjak kuna par. Ja imam ovakve iste valeo... Najbolje... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Ako uzimate obične a ne ovo aero... Onda ni pod koju cijenu ne Bosch. Cvile od prvog dana, rekli da će se razradit, dođem nakon mjesec dana, i dalje cvile, kažu a sad se više ne može mjenjat ... marš, a koštali 90 kn, jer kao s nekim spojlerom su štati ga ja znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 ja sam zadovoljan sa championovim, mislim da je oko 150kn bila cijena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Jabolka, ja imam Boschove silikonske 100 puta bolji od serijskih. Cijena oko 200tinjak kuna par. Te imam i ja, 260kn sam platio i vec nakon mjesec dana su poceli crte ostavljat, ženi na Golfa stavio neke obićne Wurth-ove za 70kn i brišu besprijekorno vec neko vrijeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.P. Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 stavio bosch od 200kn, i nije valjalo...punto ima preslabu ruku na strani vozača,pa ga ne stisne do kraja i neke djelove uopće ne briše zadnjih par mjeseci imam neki shit iz interšpara, isto izgledaju kao bosch i brišu fantastično za 40ak KN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Ima, provjerim ti cijenu sutra. Daj mi reci godište auta. V50 je 2007g a C70 2008g. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Čekam da mi frend javi cijenu za ove Boschove silikonske. A s druge strane, dobila sam uputu da izbjegavam Champion u širokom luku, tako da te nisam ni uzela u obzir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 S Meganom mi je došlo i ovo smeće od valea. Od prvog dana mi ostavljaju povrh mog vidnog kruga crtu debelu 5cm. Sad sam razmišljao uzeti Bosch aerotwin al me strah da opet kupim mačka u vreći i za njega dam 260kn. Na corsi c koju sam imao uredno sam stavljao Bosch obične brisače sa Tifona. Držali su po dvije sezone i još su i onda bili odlični u odnosu na valeo shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 ja ih imam i prezadovoljna sam. Super brišu,nema fleka,crta, ničega. i ne škripe što je najbolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUGI Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 frend kupio grafitne u srbiji par oko 2,50€ i brisu ko beba meni se strgali u slo i moro sam na brzaka nabavit nove jer je kisilo i jedino kaj je bilo dimenzije 700 i 650 je bio BOSCH,platio36€ al da su mogli brisat za te pare mogli su Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Jabolka, ja imam Boschove silikonske 100 puta bolji od serijskih. Cijena oko 200tinjak kuna par. gdje ima za kupit ove brisace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Tokić, Auto Krešo, ... ima na njihovim stranicama kontakt, pa možda imaju nekog distributera tamo kod tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Ja danas uzeo u velasu za clia, 280kn manje popust = 182 kn valeo xtrm http://www.velas.hr/default.aspx?id=454 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now