Rain Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 U treningu su cure, kaj se cudis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Program se kaže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juicy Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Tam je u zraku 1.2 Ali fakat zajebale program, sve je kasnilo pun k..Nadam se da budu okSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Glupace. Kao i ostalih 80% pijanih idiota tamo.Svake godine se ponovno prenerazim od tih pijanaca na toj trci. U subotu su prije rampe ljudi padali po haubama. Fuj fuj fuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Apsolutno što Nicol kaže. Kad smo doma išli, kombi RI tablice, tri pijanca spavaju iza, četvrti piša po gumama parkiranih auta, i kad ga zamolili da se pomakne (jer blokira cijeli parking), frajer jedva uđe u kombi i tri minute traži rikverc. Ali kreten dana je fotograf rednog broja 88. Dođe na skok, počne maltretirati organizatora da 'zašto se fotografima nije osiguralo mjesto' (jer je debil došao zadnji i naravno da su ostali fotografi već zauzeli najbolja mjesta), i ostane stajati van ograđenog, na nasipu, uz samu stazu. Utrka kasnila 15 minuta u startu jer su iz organizacije morali doć izbaciti debila sa utrke. Ljudi mu viču, prepiru se s njim, debil (dakle fotograf sa dozvolom i akreditacijom) neće otić iza trake. Izbacili ga, kažu i zavoj prije je radio probleme. Lika isprate, skine oznake, ode dalje i opet radi probleme. Navodno su ga tada fizički uklonili sa utrke. Ja stvarno ne znam kak netko može biti toliko glup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Apsolutno što Nicol kaže. Kad smo doma išli, kombi RI tablice, tri pijanca spavaju iza, četvrti piša po gumama parkiranih auta, i kad ga zamolili da se pomakne (jer blokira cijeli parking), frajer jedva uđe u kombi i tri minute traži rikverc. Ali kreten dana je fotograf rednog broja 88. Dođe na skok, počne maltretirati organizatora da 'zašto se fotografima nije osiguralo mjesto' (jer je debil došao zadnji i naravno da su ostali fotografi već zauzeli najbolja mjesta), i ostane stajati van ograđenog, na nasipu, uz samu stazu. Utrka kasnila 15 minuta u startu jer su iz organizacije morali doć izbaciti debila sa utrke. Ljudi mu viču, prepiru se s njim, debil (dakle fotograf sa dozvolom i akreditacijom) neće otić iza trake. Izbacili ga, kažu i zavoj prije je radio probleme. Lika isprate, skine oznake, ode dalje i opet radi probleme. Navodno su ga tada fizički uklonili sa utrke. Ja stvarno ne znam kak netko može biti toliko glup. Isti taj lik, doveli su ga u ured pa nam jebao mater itd. Taj isti lik je prosle godine zbog "dobre fotke" i njegovog renomiranog imena u foto svijetu zavrsio rangi na haubi. Kad je ragna izgubio rally zbog 0.9sec.Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Koje je ime tom kretenu? Ja sam ga prozvao Kolinda, kad je ušetao na skok i tražio tretman maltene ko da je kraljica Elizabeta upravo stigla u Sv. Nedjelju na rally A po smijehu piblike, nekako bih rekao da se nadimak primio Zar se nemre takvom kretenu uskradit akreditacija za sve sljedeće evente istog organizatora i mir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Koje je ime tom kretenu? Ja sam ga prozvao Kolinda, kad je ušetao na skok i tražio tretman maltene ko da je kraljica Elizabeta upravo stigla u Sv. Nedjelju na rally A po smijehu piblike, nekako bih rekao da se nadimak primio Zar se nemre takvom kretenu uskradit akreditacija za sve sljedeće evente istog organizatora i mir?Ma moze. Ali nakon kaj je prosle godine napravio sranje i bio prozvan od neke novinarske udruge ili neceg, mislis si, nijd glup. Ocigledno je. Ili smo mi jer smo popusili pricu. Kad smo na vezu culi problemi sa fotografom, svi smo odmah skoro pa znali da s njim. Al ajde, jbga, idemo dalje....Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Sve ste već rekli,onaj dečko s trokolicom se vozi muški,fabie idu odlično Ostatak me nije očaral nekaj extra...Oto s peglicom i 360° je pokupil simpatije Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 4 minutes ago, DaDo said: Ma moze. Ali nakon kaj je prosle godine napravio sranje i bio prozvan od neke novinarske udruge ili neceg, mislis si, nijd glup. Ocigledno je. Ili smo mi jer smo popusili pricu. Kad smo na vezu culi problemi sa fotografom, svi smo odmah skoro pa znali da s njim. Al ajde, jbga, idemo dalje.... Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk Jebiga, šta je tu je. Valjda ga ne bude sljedeće godine. Svaka čast tko god je bio u Subaruu, i fino ga odjebao, i skinuo mu taj samozadovoljni smješak s lica. Ono kretenu govore, dok se ne makneš, ne starta rally, i on stoji i smije se. Kreten. Organizaciji i inače svaka čast, sve na nivou. Ove godine i hoodie-ca bilo dovoljno, bit će na proljeće više narančastih majici na skoku u Kumrovcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 9 hours ago, DaDo said: Ma moze. Ali nakon kaj je prosle godine napravio sranje i bio prozvan od neke novinarske udruge ili neceg, mislis si, nijd glup. Ocigledno je. Ili smo mi jer smo popusili pricu. Kad smo na vezu culi problemi sa fotografom, svi smo odmah skoro pa znali da s njim. Al ajde, jbga, idemo dalje.... Tko je nakon prekida sa slovenkama stradao na utrci? Načuo sam bio da je po nekog vozača isto hitna išla? I preko nečije noge je quad prešao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Tko je nakon prekida sa slovenkama stradao na utrci? Načuo sam bio da je po nekog vozača isto hitna išla? I preko nečije noge je quad prešao?Nije po vozaca, nego je ranga jr nakon skoka ostao bez zraka pa je trazio ljecnika da vidi dal je sve ok.Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Šteta što je Mandić ovako završio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Tko je nakon prekida sa slovenkama stradao na utrci? Načuo sam bio da je po nekog vozača isto hitna išla? I preko nečije noge je quad prešao?Mandic, ali on je ok, nije hitna po njega isla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Čestitke @ZaX 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Da li se to meni čini ili zadnji pogona baš cijelo vrijeme drifta, tj, proklizavaju kotači.. Svaka čast na vožnjama! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Ovaj s 6-icom je car Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 18 hours ago, Swordfish said: Da li se to meni čini ili zadnji pogona baš cijelo vrijeme drifta, tj, proklizavaju kotači.. Svaka čast na vožnjama! Prošle godine sam samo driftao i povezivao zavoje za publiku. Završio sam 5. Ove godine sam - tražio max grip - pumpao gas u potrazi za gripom i ubrzanjem - sjekao max zavoje, nisam išao široko i driftao - htio podium finish i završio drugi Inače nakon prve vožne sam bio prvi u klasi, poslije lagano gubio prednost kako su se drugi ubrzavali. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 29, 2017 Author Share Posted November 29, 2017 On 11/26/2017 at 3:16 PM, Pekx said: https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/drama-na-automobilistickoj-utrci-kod-samobora-djevojke-ignorirale-upozorenja-usred-natjecanja-pretrcavale-stazu-na-jednu-je-naletio-auto/6784407/ Znaci koliko glup moras biti da pretrcavas stazu? Darwin na djelu: https://www.vecernji.hr/auti/nesreca-na-reliju-kod-samobora-auto-naletio-na-djevojku-koja-je-pretrcavala-stazu-1210359 https://www.24sata.hr/news/nesreca-u-samoboru-djevojku-je-pokupio-vozac-reli-utrke-549938 A ove dvije - Pale sam na svijetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 29, 2017 Author Share Posted November 29, 2017 Par slika: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 25 minutes ago, ND4SPD said: Darwin na djelu: https://www.vecernji.hr/auti/nesreca-na-reliju-kod-samobora-auto-naletio-na-djevojku-koja-je-pretrcavala-stazu-1210359 https://www.24sata.hr/news/nesreca-u-samoboru-djevojku-je-pokupio-vozac-reli-utrke-549938 A ove dvije - Pale sam na svijetu... najgore je sto nisu samo njih dvije... ima ih puno vise nazalost... Kad se sjetim marije bistrice kad sam vozio brdo... lik pijan pao na stazu pa su prekinuli utrku / voznju ... imam tu snimku negdje doma Onda da ne pricam stoka od ljudi sto stoje na zavojima bas onako lijepo kad izletis da ih svima glave sasjeces ... dok se koncentriras da prolazis kroz zavoje moras se jos brinuti hoces kolinje napraviti ako izletis... U cabru sam u jednom zavoju proklizao bocno... ekipa skakala u provaliju i jedan se ko majmun na drvo brzo popeo... eh da je to bilo snimiti... hahahaha 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 bravo zax! pogotovo za ono na 4:00, pod utjecajem russian compilationa sam te već vidio prvo u grmlju, pa na krovu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now