Jopa Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Da opišem kvar(ove), curin clio (II ph1 1.6 16v) je poceo lose raditi, nakon tipicnih proba bobine/svjecice izmjerio sam kompresiju i veli 14, 14, 4, 10 (bara po cilindrima). Cylinder leak test je pokazao da ne valjaju ispusni ventili/dosjedi. Ok, glava gore. Na komori 3. cilindra se vidjela samo drugacija boja nego na ostalima, na oko je sve ok. Nakon ispitivanja i obrade glave vele majstori da su bili losi dosjedi na ventilima 3. i 4. cilindra. Glava se rijesila, namontirala (bez da sam saznao uzrok kvara) i auto je upalio. Prvi dan je radio odlicno, drugi dan je radio odlicno dok se nije zagrijao. Tj dok nisam naglo pustio gas sa cca 5000 okretaja do lera. Kad se spustio na ler cuo sam da lose radi. Pustio da se ohladi, izmjerio kompresiju i veli 14, 14, 14, 14. Te ustanovim da povremeno ne radi dizna na 3. cilindru (najcesce zasteka kod naglog oduzimanja gasa) Drugi dan ujutro kupio jednu novu diznu, namontirao i auto radi ko beba. Popodne sam isao nesto obavljati i reko idem s cliom i nakon 10km totalno krepa jedan cilindar. Dizna na 4. cilindru ne radi. Reko dobro, to je to, objasnjava i nesto manju kompresiju na 4. prije dizanja glave. Taman sam bio blizu frenda elektronicara i reko idem ju metnuti u ultrazvucnu kadicu. Dizna je bila totalno zacvikana te smo ju prije kadice uspjeli odblokirati sa 12v. Ocistili u kadici (jebiga nismo imali nista da pod tlakom proteramo kroz diznu pa smo ju samo uronili), vratio na auto i auto radi. Da radi, ali 10 min je radio. Opet kurva na 4. cilindru pocela stekat, malo radi malo ne. Reko ajde nismo ju uspjeli ocistiti, idem sutra po novu ionako je 250kn pa mi se ne isplati nosit na ciscenje na originalnom stroju. Kupio danas novu, stavio, auto radi. Nakon pola sata, evo ga opet... sad pak dizna na 1. cilindru povremeno ne radi!? Filter goriva je stavljen novi prije 500km. Rail je ociscen kad se glava radila. Ispustio sam pun k goriva kroz sistem i rail u prozirne boce ali ne vidim da mi neko smece dolazi. Jebiga mogu otici i kupiti jos dvije nove dizne, ali ovo mi fakat nema smisla da krepavaju dizne jedna po jedna nakon kratkog rada, i uvijek druga dizna i nikad u isto vrijeme s nekom drugom... Jos mi je i bilo logicno da odu 3. i 4. posto djubre nema povrat goriva pa je rampa na tom dijelu "slijepa ulica". Ali eto sad i 1. zajebava... ne znam, nemam povjerenja da kad kupim preostale dvije dizne da ce to biti ok, da nece sad pocet jebat koja od novih... Sta da radim, da skidam rezervoar i cistim? da samo zamijenim preostale dizne? da ugradim povrat i regulator da to bude kak bog zapoveda? da ugradim fiatov motor lol?
Jopa Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 skrt sam za tu drlu majke mi... smece kojem se motor drzi na deklu, koji nema cirkularni sistem goriva, kojem je radilica narezana ali nema kajlu na remenici (niti konus), ima jos toga... u punom smislu rijeci poluproizvod! al zato se vozi ko bicikl i drag mi je pun k. u kocnice, pu selene i pizdarije sam ulupao vise nego kaj sam ga platio
Goertosing Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 nisam pročitao cijeli tvoj post ali ovo mi je upalo u oko: 9 hours ago, Jopa said: Jebiga mogu otici i kupiti jos dvije nove dizne, ali ovo mi fakat nema smisla da krepavaju dizne jedna po jedna nakon kratkog rada, i uvijek druga dizna i nikad u isto vrijeme s nekom drugom... to ima smisla da krepavaju jedna po jedna jer ti to tako uvijek bude kada krenu crkavat. na kraju ćeš ih sve zamijeniti prije ili poslje, a najvjerojatnije prije 9 hours ago, Jopa said: idem sutra po novu ionako je 250kn pa mi se ne isplati nosit na ciscenje na originalnom stroju. ako ti dizna košta 250 kn onda uključiš viber i pošalješ Reneu poruku da ti je nabavi, kako ti se isplati pisat toliki post radi 250 kn dizne 1
Jopa Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 Napisao sam već. Nemam povjerenja da neće i koja od novih krepati. Jer ne vidim zašto krepavaju, nema mi smisla da nakon 180 000km krepavaju sve dizne unutar 100km. Lako je napisat odi kupi, ali btj uzeo mi je 2500kn da mu glavu preslozim, i sad bi još trebao 1000 kn lupiti za sve 4 nove dizne, u 1. Mjesecu ima regu... 500e pred Božić meni nije malo! Nikako. Ali u konačnici će se još i potrošit tih 500kn, samo kaj nisam našao uzrok rikavanja dizni, i to me muči.
jerba Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 provjeri da ti ne curi tekućina za šajbe po dizama
Bubi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 (edited) od špricljke za stakla na haubi Edited December 6, 2017 by Bubi
Jopa Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 Upravo je krepala/zastekala jedna nova dizna. Ide za vikend rezervoar dolje i sve čistim pa bumo vidjeli. Nije od tekućine za sajbe, suho sve.
Jopa Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 Nemam tako brzi unimjer pa mi varira od 4.5 do 5.5 volti. S čime to precizno izmjeriti?
fire Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Nemoze dizna krepati od napona ili struje koja je u autu.
Marina Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Kaj ne crkavaju od smeca u gorivu? Da zamjenis filter goriva?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now