Dario Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Ostane ti garancija na prohrdavanje pa nije to lepO Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 pa nije to lepO Ma znam. VWu ni ne treba garancija na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 btw pogledajte te gubitke(zelana crta). Identicni su u oba mjerenja, jer su valjci isti. A snaga motora je razlicita. Znaci nikakvi postoci i te prevare. Isto tako se vidi, kolko je snaga na "kotacima" porasla tolko je i na radilici, za isti iznos. E sada ako te tjuner oce sjebati, e onda ce doci nekakva mnozenja i svasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 moze pitanje jedno, mozda ce spadat u ovaj topic... ako se auto mapira na 100 oktana, i tu ima npr jednu snagu, koliko se snage gubi ako se vozi na 95? pretpostavljam da dodje do knocka, i odmah se paljenje stavlja u retard, i tu pada snaga? da li je moguce trokiranje usljed pomicanja paljenja? ili se to ne osjeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Ako je mapiran na 100 oktana, a tocis 95 komp sam skida paljenje.. zbog toga nece trokat nego ce imat 10 ks manje na 95 nego na 100.. Ako pitas za Leona, ne trokira ti zbog goriva.. A elmin ti moze promjenit postavke paljenja, ali nema potrebe kad imas gdje tocit es100.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) moze pitanje jedno, mozda ce spadat u ovaj topic... ako se auto mapira na 100 oktana, i tu ima npr jednu snagu, koliko se snage gubi ako se vozi na 95? pretpostavljam da dodje do knocka, i odmah se paljenje stavlja u retard, i tu pada snaga? da li je moguce trokiranje usljed pomicanja paljenja? ili se to ne osjeti Sta si uzeo ? Ako je mapiran za 100 toci 100 o amen, mozes i 95 ali nemoj sitskati nazovi me ako zelis pa ti objasnim sta te zanima ja sam prosao skolu Edited February 1, 2015 by robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 moze pitanje jedno, mozda ce spadat u ovaj topic... ako se auto mapira na 100 oktana, i tu ima npr jednu snagu, koliko se snage gubi ako se vozi na 95? pretpostavljam da dodje do knocka, i odmah se paljenje stavlja u retard, i tu pada snaga? da li je moguce trokiranje usljed pomicanja paljenja? ili se to ne osjeti Osjetis samo kada klipnjaca proviri kroz blok. Uzdajete se previse u knock senzore a ne razmisljate da motor knocka prije nego je senzor ista izmjerio. Ako je mapiran na 100oktana onda vozi na isti a ako bas moras 94-95oktana(nase gorivo) onda vozi polako dok ne natocis odgovarajuce gorivo. Trebao si mapirat na 95 i povremeno tocit 100 kada se ukaze prilika. Naj cesce se dogadjaju havarije motora zbog agresivne mape kao sto je npr. Revo mapa a skvadra na +35 kolje motor na 95oktana kao da je ga ukrao,i onda idu klasicne price kako tuner ne zna svoj posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Tek sam uzeo auto.. vozen je na 95 oktana,a mapa je za 100 koliko znam. Revo stage 3.. to se mapira na 100? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Pa rekao sam ti.. neka ti smanji paljenje za 95 oktana, ako ne mislis tocit na 100.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) moze pitanje jedno, mozda ce spadat u ovaj topic... ako se auto mapira na 100 oktana, i tu ima npr jednu snagu, koliko se snage gubi ako se vozi na 95? pretpostavljam da dodje do knocka, i odmah se paljenje stavlja u retard, i tu pada snaga? da li je moguce trokiranje usljed pomicanja paljenja? ili se to ne osjeti Tesko je reci. Neki motori uopce nisu knock limit i ne gube snagu s 95 oktana. Neki ne izgube maksa snagu, ali izgube moment. Jako su rijetki koji izgube i maks snagu i moment(to su strikno trkaci motori). I pomicanje paljenja moze dovesti do missfire-a ako je sustav paljenja lose. Jer kasnije paljenje, veci tlak u cilindru i treba veci napon. Kada imas te simptome onda i s 0.05 bara boosta isto trokira. Ali 99% to kod tebe nije slucaj, nego neispravne bobine/svijecice/ i vrlo cesta pojava izgorena elektrona na svijecici zbog knocka(onda je i klip vec nacet). Edited February 1, 2015 by fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Tek sam uzeo auto.. vozen je na 95 oktana,a mapa je za 100 koliko znam. Revo stage 3.. to se mapira na 100? Malo mi je glupo da kupiš takav auto i točis 95 u njega.. Al opet nije problem potrošiti gorivo i uliti 100.. S druge strane Šta u Ri nitko nema sps pa da ti smanji paljenje/tlak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) Izgleda da je ipak mapiran na 95 tako da je sve ok po tom pitanju. Nije problem nalit 100 kad bi je bilo, tamo od kuda je auto je bilo samo 95. To je to, samo me zanimalo sta se desava teoretski...Fire objasnio Edited February 1, 2015 by Drag_steer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Izgleda da je ipak mapiran na 95 tako da je sve ok po tom pitanju. Nije problem nalit 100 kad bi je bilo, tamo od kuda je auto je bilo samo 95. Kak nema? Pa ja idem tamo na Petrol u RI kad trebam točiti 100tku ili na Vrata Jadrana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Malo mi je glupo da kupiš takav auto i točis 95 u njega.. Al opet nije problem potrošiti gorivo i uliti 100.. S druge strane Šta u Ri nitko nema sps pa da ti smanji paljenje/tlak? Pa nije problem nit ako tocis 95, ako je mapiran na 95.. ja npr kad mapiram necu imat gdje tocit 100, nego samo95. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Al kod reva imaš sps pa si promjenis u par sec 95/100 oktana Ja bi na Leonu spojio sps i pogledao koje su postavke za početak. . Nebi me čudilo da je tko god je prodavao sve dignuo na max kako bi auto išao bolje kod prodaje il sl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Al kod reva imaš sps pa si promjenis u par sec 95/100 oktanaJa bi na Leonu spojio sps i pogledao koje su postavke za početak. . Nebi me čudilo da je tko god je prodavao sve dignuo na max kako bi auto išao bolje kod prodaje il sl.. Postoji samo optimalno paljenje. Manje paljenja od toga auto ide losije. Vise auto ide losije. Da je vise bolje, onda se nista nebi mapiralo, nego samo dignulo do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Bio je auto kod elmina i od tad se nije nista diralo. Bivsi vlasnik kaze da je stavljeno na 95. Pogledat ce se malo bobine svjecice injektore a za dalje cu vidit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Ma iz gs je auto bio i vecinom na 95 vozen zato pitam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Bobine ili svjecice.. zbog mape ne trokira.. Samk taj auto u zadnje vrijeme je slabo vozen pa su bobine mozda navlazile.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Nekužim da na tim motorima bobine po defaltu se mjenjaju kad i ulje, kak to, zar nisu izlazile neke revizije s poboljšanjima, koliko košta jedna bobina,,,,,? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Bobine ili svjecice.. zbog mape ne trokira..Samk taj auto u zadnje vrijeme je slabo vozen pa su bobine mozda navlazile.. Naravno, vlaga je jebena stvar, pogotovo u kombinaciji sa paucinom:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Bobine ili svjecice.. zbog mape ne trokira..Samk taj auto u zadnje vrijeme je slabo vozen pa su bobine mozda navlazile.. da,pogledat cu prvo svjecice i bobine.. pa ako nije to onda gledat dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Naravno, vlaga je jebena stvar, pogotovo u kombinaciji sa paucinom:lol: Da, u pravu si.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Nekužim da na tim motorima bobine po defaltu se mjenjaju kad i ulje, kak to, zar nisu izlazile neke revizije s poboljšanjima, koliko košta jedna bobina,,,,,? Vise manje svi motori s bobinama na glavi imaju te probleme. Ubia ih grijanje pa hladenje nomstop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Pretplstavljam da je tako, jer ih moraš furat u gepeku pošto svako malo rikavaju, inače na svom Volvu TB u 100 tkm vožnje, LPG, sam ih jednom mjenjao, zato pitam da li postoje neke poboljšane, kao recimo dizne na PD motorima koje su sad navodno revidirane.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now