killercivic Posted February 10, 2018 Author Posted February 10, 2018 Za kodirat staru (e46 i nize)kramu je pa soft bmw scanner 1.40 vrhSent from my SM-G950F using Tapatalk
Boro Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Ako radi isplati se itekako kad uzmes u obzir koliko naplacuju za kodiranja a da moras kodirati hrpu stvari koje audi npr mozes normalno kroz menu. Ali sta ispalo je da ipak treba njihov bt obd da bi radilo?Za f serije moras imati carly ako hoces app njihov koristiti....mada crackana aplikacija (koja je oko 400 kuna original) radi kodiranja sva osim nbt-aU crackanoj aplikaciji sam kupio nbt kodiranje i radiSent from my SM-G955F using Tapatalk
drillzzzz Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Ja sam uzeo njihov OBD II adapter 45€ za F10 i preko crackane aplikacije sve radi super Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Swendija Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 (edited) Jel se ko igrao Enet kablom i E-SYS-om? Trebao bih ti aktivirati tempomat, navodno jedino ta kombinacija radi... Naručio sam kabel prije 2mj i nije došao, pa mi se ne da opet naručivat i čekat... Edited August 3, 2021 by Swendija
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now