mAx Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Rekao bi da je to modem iz 97me koji je nekome pao kroz prozor pa ga isao osposobitiNe vjerujem da je ovo netko stavio u auto i dao mu važniju ulogu od paljenja svjetla u gepeku.Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Dario Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 a kak izgleda iznutra taj super duper emulzatron
dcrnic Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 1 hour ago, Hic said: VEMS od jednog clana foruma. Majko moja koliko vise konja je taj imao?
Bubi Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 14 hours ago, Miataoldschool said: i ono tolko su dobre da sam ih i sebi uzeo za zadnji kraj jer s obzirom za tu paru nema bolje . šta imaš naprijed?
Miataoldschool Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 (edited) 21 minutes ago, Bubi said: šta imaš naprijed? Bubimire vec sam prico i vidio si na temi sve...no samo za tebe ponovo Wilwood narezane dvodijelne plivajuce diskove, Wilwood 4klipna celjust, carbotech plocke, custom pleteni vodovi sa ubacenim Wilwood proportion ventilom Edited February 24, 2018 by Miataoldschool 1
IgoRR Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 @qwertzjeR Prema čitanju, jako ozbiljan projekt, slobodno ga predstavi da malo zaslinimo
Bubi Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 8 hours ago, Miataoldschool said: Bubimire vec sam prico i vidio si na temi sve...no samo za tebe ponovo Wilwood narezane dvodijelne plivajuce diskove, Wilwood 4klipna celjust, carbotech plocke, custom pleteni vodovi sa ubacenim Wilwood proportion ventilom sorry, nisam vidio jer projekt predstavljaš u dijelovima kroz 147 tema na forumu, a taj broj raste svakom novom
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now