fire Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 20 minutes ago, YellowBellow said: Ako je S3 u pitanju, Mario ima kovane Mahle klipove i drugi mu nisu niti potrebni. IE ima kovane klipnjace za upariti sa tim klipovima. Mislim da prosjecan ćuner vise upropasti vozljivost nekakvim BOVovima, turbo flutterom, prevelikim felgama, preniskim ovjesom i sl. pizdarijama nego kovanim klipovima. Ovo za kovane klipove(aftermarket) se gadno varas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YellowBellow Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 (edited) 6 minutes ago, fire said: Ovo za kovane klipove(aftermarket) se gadno varas. Mozda, mozda cu saznati tocno jedan dan Uglavnom, mislim da se na TFSI moze lijepo odraditi posao sa aftermarket klipovima, oversize, obrada cilindra i da ne bi trebalo biti losije od serijale. Jesi imao koji TFSI kovanac na mapiranju, jel zvoni? Edited March 13, 2018 by YellowBellow Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 9 minutes ago, YellowBellow said: Mozda, mozda cu saznati tocno jedan dan Uglavnom, mislim da se na TFSI moze lijepo odraditi posao sa aftermarket klipovima, oversize, obrada cilindra i da ne bi trebalo biti losije od serijale. Jesi imao koji TFSI kovanac na mapiranju, jel zvoni? Niti jedan kovani tfsi/tsi nije radio kako treba za sada. Ima za to logicno objasnjenje, ali je previse automobilisticka tema za ovaj forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 2 minutes ago, fire said: Niti jedan kovani tfsi/tsi nije radio kako treba za sada. Ima za to logicno objasnjenje, ali je previse automobilisticka tema za ovaj forum. objasni , zanima me jer razmisljam komplet mjenjat ili cu samo klipnjace Link to comment Share on other sites More sharing options...
YellowBellow Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 (edited) 10 minutes ago, fire said: Niti jedan kovani tfsi/tsi nije radio kako treba za sada. Ima za to logicno objasnjenje, ali je previse automobilisticka tema za ovaj forum. Sta @Mario_S3 sa 3071 radi sa serijskim klipnjacama? Jer ako je napravio sto je trebao, klipnjace su kovane, kao i klip (ali nije aftermarket, a nije niti potreban). Znam za probleme sa JE klipovima, ali ne vidim sta bi drugacije bilo da se stavi Mahle kovani, kao original i to drzi 600+ ks. 7 minutes ago, Dario said: objasni , zanima me jer razmisljam komplet mjenjat ili cu samo klipnjace Gdje bi vozio motor na slaganje kad bi otvarao? Edited March 13, 2018 by YellowBellow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 kod svog mehanicara i ne nece to nikome drugom radit jer i ovako ima posla preko glave Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 1 hour ago, Dario said: objasni , zanima me jer razmisljam komplet mjenjat ili cu samo klipnjace Bi, ali onda cu opet dobiti ban jer pisem nesto konkretno :(. Mogu ti uzivo objasniti u cemu je problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 @fire posalji meni text na PM pa cu ja objavit jer meni nece dat ban 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Bi, ali onda cu opet dobiti ban jer pisem nesto konkretno . Mogu ti uzivo objasniti u cemu je problem.Opet ces dobit ban radi podjebavanja, ako hoces pisi, ako neces onda bolje suti...I dobro znas zasto si dobio ban, tak da nemoj glumit zrtvu. Hvala.Sent from my LG-H818 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 59 minutes ago, Dario said: kod svog mehanicara i ne nece to nikome drugom radit jer i ovako ima posla preko glave Sigurno neki u ovlastenom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 1 hour ago, KIMI_1.8T said: Sigurno neki u ovlastenom. nisam nista napisao to si ti konstatirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 1 hour ago, fire said: Bi, ali onda cu opet dobiti ban jer pisem nesto konkretno :(. Mogu ti uzivo objasniti u cemu je problem. Muha cuo sam i pricu sada dali je to samo prica neznam da kovanci proizvode i neki zvuk vibraciju nesto i da poremeti serijski knock senzor ? Dali je to istina ili mit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 ima tu i fantomski knock koji pomutnju takodjer unese. Ali koliko se sjecam, OEM knock senzor je najbolji i nesmije ga se pretegnut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 11 minutes ago, robert said: Muha cuo sam i pricu sada dali je to samo prica neznam da kovanci proizvode i neki zvuk vibraciju nesto i da poremeti serijski knock senzor ? Dali je to istina ili mit ? je , necu pisat konkretno na kojem autu , ali da eliminira mozda da kod montaze je pretegnut , vlasnik ce promjenit ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 23 minutes ago, Dario said: je , necu pisat konkretno na kojem autu , ali da eliminira mozda da kod montaze je pretegnut , vlasnik ce promjenit ga Mikrofon ili radi ili ne radi, ne moze raditi slabije ili jace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 1 minute ago, KIMI_1.8T said: Mikrofon ili radi ili ne radi, ne moze raditi slabije ili jace. nisam strucnjak i ne kuzim se tolko, ali eto neki su rjesili problem zamjenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 1 minute ago, Dario said: nisam strucnjak i ne kuzim se tolko, ali eto neki su rjesili problem zamjenom Pricam ti pricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 15 minutes ago, KIMI_1.8T said: Mikrofon ili radi ili ne radi, ne moze raditi slabije ili jace. ali moze bit osjetljiviji i manje osjetljiv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 1 hour ago, Kevin said: ali moze bit osjetljiviji i manje osjetljiv... Kak to mislis? Mislis da VAG proizvodi senzore za 2.0 TFSi koji su jace osjetljivi? Ili mislis da ako ga jace pritegnes da je osjetljiviji? Moment stezanja je tu samo iz razloga da ga ne ostetis kod montaze. I da, ako nekom bude nekad trebao podatak o stezanju, .....steze se na 20Nm ili ti 2 "kile" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 mislim na razliku izmedju senzora koji su OEM i neke aftermarket tuning senzore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Ima dosta krivog napisanog, pogotovo tolerancije, koje su daleko od navedenog, koristili vi 4032 ili 2618. Evo par motora u proslih par mjeseci, svaka tolerancija ovisi o namjeni, snazi, MATERIJALU (najvise) bloka i klipa, karikama koje koristite, gorivu itd. Usudio bi se reci: sve sto ste napisali je prepisano sa nekog od foruma ili naputaka (ne pravila!) kojoma se stite proizvodjaci klipova od nadrimehanicara i forumskih pametnjakovica. Ni jedan dolje motor nema ni priblizno tolerancije koje navodite, jer bi bio glasna kanta koja trosi ulje. Neke tolerancije cete vidjeti napisane na klipu, ali nemojte ih se drzati, jer ne znate od cega je klip, koji je promjer i kaj se trazi od tog motora. Namjerno sam stavio da se vidi, da opet nekakva budala ne napise da lazem. Radi se o Evo9, Subaru 2.5 i 2.0, Audi 1.8T, Nissan rb25, Opel 2.0, M3 S54.... Za sve ostale hejtere, vi znate najbolje Nijedan ne trosi ulje niti lupa. Ovdje sam slagao supru, subarue, 1.8T u 2.0.....i svi su kako treba. A danas je stigla posebna poslastica: all billet.Sva sreca da sam odlican trgovac sa puno srece 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Tolerance ovise o namjeni za sto se auto slaze. Dali je za Daily Drive ili trackday, cross, sprint, drag ili nesto deseto. Jasno ko dan. Bar meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 7 minutes ago, Kevin said: Tolerance ovise o namjeni za sto se auto slaze. Dali je za Daily Drive ili trackday, cross, sprint, drag ili nesto deseto. Jasno ko dan. Bar meni. Jesi ti vidio da je netko negdje napisao neke komkretne tolerance? Naravno da je jasno, a najgore je kad o tehnickim stvarima pocne drobit netko ko tri ciste o njima nema i koji doslovno sve procitao negdje na forumu prije pola sata a u zivotu je slozio ravno nula motora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Da si pogledao slike, ja sam napisao na klip :):)Ali osim broja, nista nikome ne znaci jer pojma nema o cemu se radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 5 minutes ago, KIMI_1.8T said: Jesi ti vidio da je netko negdje napisao neke komkretne tolerance? NE. I to je dobro. Zato sto pravi engine builderi se neizjasnjavaju o egsaktnim tolerancama (u javonsti/forumima) i to nastoje drzati u tajnosit. No ipak ti motori su "Blueprinted" gdje pisu sve tolerance ovisno o namjeni i to se preda kupcu ako je zainteresiran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now