Unknown Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 molim preporuke u zagrebu za dobrog majstora za auto klime. plina ima,struja je ok ali ne pali se kompresor. vrlo vjerojatno je spojka koja ukljucuje remenicu te koliko mogu očekivati trosak popravka iste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Možda i presostat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 25, 2018 Author Share Posted July 25, 2018 kaj je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Senzor koji mjeri tlak plina u sistemu. Ako tlak padne kompresor se ne pali, isto kada se pokvari. Mjenjao već na bertonki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 25, 2018 Author Share Posted July 25, 2018 ma kolega @Kic je provjerio na op comu i mislim da nije to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe385 Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Hit Kuharić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Guglaj bunoko bukovac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kic Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Plina ima, instalacija i relej su OK ali spojka na remenici kompresora ne ukapča. Treba zamijeniti remenicu najvjerojatnije jer špula također nije u prekidu (5 ohma sam izmjerio ako se ne varam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerba Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Pa izmjeri dali dolazi napon do špule kad upališ klimu Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Frigo Om Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kic Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 2 hours ago, jerba said: Pa izmjeri dali dolazi napon do špule kad upališ klimu Dolazi ali kvacilo ne mrda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 On 7/26/2018 at 3:43 PM, 2fast said: Frigo Om Mene je fino izjebao u 6 mjesecu, na kraju sam otisao do Jarnevica, tamo je isti dan bilo gotovo... I jos sam dobio pismenu garanciju na rad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Policnakvadrat1 Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Pojasni fino j.banje.....Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 To je ono kad pljunes prije nego ga metnes... :DSent from my Samsung Galaxy A8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 Potos u Varaždinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 On 7/28/2018 at 11:09 PM, Policnakvadrat1 said: Pojasni fino j.banje..... Zovem ga jedan dan, kazem u cemu je problem, kaze on meni da ga nazovem iduci tjedan, da je sada u guzvi, ali da bi vjerojatno mogao doci u utorak... Zovem iduci tjedan u utorak, kaze mi da je u guzvi, da ne stigne, da ga zovem iduci tjedan... Pitam da li ce i iduci tjeda biti u guzvi, kaze da ne zna... Pitam da ostavim auto, pa da ga rijesi kad stigne, kaze da ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Zovem ga jedan dan, kazem u cemu je problem, kaze on meni da ga nazovem iduci tjedan, da je sada u guzvi, ali da bi vjerojatno mogao doci u utorak... Zovem iduci tjedan u utorak, kaze mi da je u guzvi, da ne stigne, da ga zovem iduci tjedan... Pitam da li ce i iduci tjeda biti u guzvi, kaze da ne zna... Pitam da ostavim auto, pa da ga rijesi kad stigne, kaze da ne... Suptilno ti je objasnio da si mu ružan i da on radi samo sa lijepim ljudima 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 (edited) To mi je i jedan frend rekao da je njemu tako jer je kod njega punio plin i on mu je rekao da dode na provjeru plina(da se vidi di pusta) Kaze ja ga zovem kako je rekao u Ponedjeljak, pa kaze iduci Ponedjeljak, da je guzva, pa iduci Ponedjeljak i tako 5 tjedana. Da bi ga kaze zvao zadnji Ponedjeljak bar da mu ponovno pripuni plin jer mu zena ide za 3 dana na more sa malim djetetom pa da na pola puta ne ostane bez plina i klime, a da mu je ovaj na to rekao da nije njegov problem sto bi njegova zena isla na more za 3 dana. Ovaj poludio i otisao kod Jarnevica i tamo odusevljen. Moje iskustvo je pak potpuno suprotno. Nazvao, pitam kad mogu doci na servis, kaze on, moze odmah, pripunio plin, skuzio da je neka klapna zastekala, dao mi broj od lika koji mi je to rijesio. Sad ga zovem da se nesto dogodi i klima ne hladi, kada ju ugasim i pustim minutu - dvije, normalno hladi. Kaze on, sumnjam da mozda jedan ventilator ne radi i narucio me danas u 10:00h, da ce me ubaciti. Nadam se da nece sjebati jer sutra putujem na more hahaha Edit: Evo covijek sve rijesio, rekao da ventilator ne radi u prvoj brzini, ali u drugoj da i uputio me sto treba napraviti jer sutra putujemo, a da bi bilo dobro zamijeniti taj ventilator kada budem mogao. Znaci moje osobno iskustvo sa njima je vrhunsko! Edited July 31, 2018 by KA2001MR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now