Jump to content

Formula 1

Gabre

Recommended Posts

Ovo treniraju x puta godišnje, moraju to proć na liječničkom (izać u određenom broju sekundi), i eto jednom se pokazalo i zašto!

Navodno samo opekline na gležnjevima i zapešćima (tamo odijelo slabije pokriva) te slomljena rebra... Inače bi stavio navodnike na samo al nakon ovog stvarno ne treba...

• Like 1

98 95

Jel to sad onaj standardni dio tisine tokom i nakon GP vikenda kad dotični analiziraju sta je gospodin rekao preko team radija, mahnito trazeci nešto da ih oraspolozi?!

No stress, bude on u srijedu obukao rozo odelo, pa sve bude malo bolje ?

Btw koliko mi zao Pereza, toliko mi drago racing pointa. Tako im i treba kad odbacuju vozaca koji je trenutno dvije klase bolji od one dvojice koja ce sljedecu god voziti za njih.

Edited by Robertino

27 sekundi je bio u plamenu I ostat pribran I iskobeljati se ispod one lime od ograde, sa kacigom, pojasevima, zastotom oko ramena.

Svaka mu cast

Strasno je to morali biti.

Ali dobijem proljev na onog smotanog kretena sa protupozarnim aparatom kojeg nije snap ni upalit biti gdje uperiti.

Spasio ga onaj sto je doletio sa druge strange staze. https://streamable.com/ma1tpg

Ograda totalni fail! Da bolid prodje kroz ogradu je nedopustivo
Ko da su Hrvatske crate pravile ogradu.

Sent from my ASUS_I01WDX using Tapatalk

• Like 1

1 hour ago, Robertino said:

Meni se cini da se u ovoj nesreci tank goriva potpuno raspao. I inercijom je gorivo zavrsilo iza ograde

Nije inercijom, nego je tank pričvršćen za monokok i ostao je na dijelu koji je probio ogradu. I nije se skroz raspao, nego je gorivo curilo iz konekcija sa motorom, eventualno se možda rasparao ne nekom dijelu pričvršćenja za bolid, jer se na slici kad dižu ostatke vidi da je i dalje pričvršćen za monokok i relativno neizmjenjenog oblika. Uz to treba uzeti u obzir da sam požar koji je uslijedio nije samo gorivo nego i baterije od KERS-a. 

19 minutes ago, Gabre said:

Ograda totalni fail! Da bolid prodje kroz ogradu je nedopustivo
Ko da su Hrvatske crate pravile ogradu.

Ograda kao takva ništa nije kriva, udarac je bio 54 G i nema te ograde koja bi to podnijela. 

Više je pitanje greške u projektu, odnosno tko je dozvolio da bude tamo pod tolikim kutem i blizu staze, bez onih gumeno/plastičnih dijelova ili guma. Tamo je onaj rescue izlaz, i da bi ga napravili sigurnim, izvukli su taj dio ograde pod kutem prema stazi, i eto... Mislim da će ubudće ograda tamo ići ravno, a za rescue road će bit vrata na otvaranje... 

Organizator se nije iskazao realno, pa bilo je i kasnije sa Perezom scena gdje je mamlaz izazvao safety car pretrčavajući stazu...

Evo zapravo detaljnije, kao što rekoh, vjerojatno nije rezervoar, jer to bi bila puno veća eksplozija...

Early reports from the paddock suggested that the fire was potentially caused by fuel left in the fuel collector, which holds 2-3 litres of fuel. If the whole fuel tank had been ruptured and gone up, it could have been an even bigger inferno.

2 hours ago, msporis said:

Hamilton pozitivan na CoVid-19.

Stoffel Vandoorne je zamjenski vozač, dodatni Esteban Gutierrez.

Koji koeficijent bi sad dali Bottasu na pobjedu ove nedjelje? 2.0, 2.5? ? 

Ja bi stavio na Verstappena, jedino se brinem da ce konfiguracija staze ici jaako u prilog Mercu.

Zna li netko kladionicu sa dobrim tecajem na Max-a?

BTW bilo bi zanimljivo da Hulkemberga ili eventualno Russela uzmu. 

I da..jos novih vijesti, Mazepin sljedece sezone vozi za Haas, vrlo vjerojatno i Mick Shumacher

Hulk ima najvise sanse vozit. Jedini koji je vozio ove sezone i u formi je.

Iako, I vandorna bih volio vidjeti mozda jos i vise.

Sam ross brawn je izjavio da se mora dobro istraziti zasto je bolid prosao kroz ogradu I zasto se "otvorila" jer je nos rascijepio ogradu

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...