Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 06. 06. 2019. at 9:10, robert said:

strava

Novi megane rs izgleda bomba

Expand  

Ma može to bolje, čak je lošije nego na V2 kad je vani bilo 11 st (1:44:46) :). Jednostavno nisam imao prilike odvesti 3 kruga u komadu a da mi netko nije izletio + što nakon 3 kruga ode ulje na 130 i moram prestat tjerati auto da ne krepa. Naručio sam si sad kiler ulja da mogu bez brige rundat :)

On 06. 06. 2019. at 9:58, MeaCulpa said:

šta vozi ovaj JEDREJČIĆ Robert? 113 krugova 

Expand  

Nešto jako pouzdano ?

• Like 2
Posted
  On 06. 06. 2019. at 4:58, DiscoVolante said:

Odlična cijena, mogao bih se pridružiti sa klaparicom ako bude opet tamo pred jesen.

Expand  

Buduci da je zadnji put bilo 2014., cisto sumnjam da ce biti na jesen xD

On 06. 06. 2019. at 9:49, tolt said:

Sta Cobra vozi? 

Jebeno vrijeme

Expand  

911 991 GT3 RS

On 06. 06. 2019. at 9:58, MeaCulpa said:

šta vozi ovaj JEDREJČIĆ Robert? 113 krugova 

Expand  

Alfa Romeo 156 :)

http://grabarsport.hr//rezultati/auto/trackandfun/2019/Practice.pdf

http://grabarsport.hr//rezultati/auto/trackandfun/2019/Practice - Laptimes.pdf

On 06. 06. 2019. at 12:01, Mario_S3 said:

Ma može to bolje, čak je lošije nego na V2 kad je vani bilo 11 st (1:44:46) :). Jednostavno nisam imao prilike odvesti 3 kruga u komadu a da mi netko nije izletio + što nakon 3 kruga ode ulje na 130 i moram prestat tjerati auto da ne krepa. Naručio sam si sad kiler ulja da mogu bez brige rundat :)

Nešto jako pouzdano ?

Expand  

Cekaj ti se bunis za vrijeme, kaj bi onda ja trebao reci? xD

• Like 1
Posted (edited)
  On 06. 06. 2019. at 19:20, ND4SPD said:

Ti si bio? Nisam te vidio, a i nema te nigdje na listi? Ili pricas za neki drugi track day?

Expand  

Nisam bio ovaj put... Inače... 

Edited by dejanR
Posted

Meni je Gabi bila oduševljena, sve krugove bila samnom i par krugova odvozila s mrgudom, tako da nama je bilo zabavno, na kraju 25 ali mrgud postavio to vrijeme s mojim autom, inače moje vrijeme je bilo za 30 mjesto na listi, ipak nakon 17-18 godina ponovno na Grobniku i dijete u autu pa nisam bas stiskao do kraja ?

Po meni njih 80 % se nije pridržavalo pravila propuštanja ili neda žmigavac ili se ne makne ili ti je u putanji i tak, po meni previše auta različitih brzina na stazi u isto vrijeme ? Znam da je za ponos i ego grdo kad te hjunda prestiže ali pretrpi i makni se ??

Meni najbitnije da mi se Gabi dobro provela i da joj se to sviđa ?, najbolje kad je mrgudu rekla " ne moraš ti radi mene sporije" ??  

• Like 8
Posted
  On 08. 06. 2019. at 8:05, Dacho said:
Meni je Gabi bila oduševljena, sve krugove bila samnom i par krugova odvozila s mrgudom, tako da nama je bilo zabavno, na kraju 25 ali mrgud postavio to vrijeme s mojim autom, inače moje vrijeme je bilo za 30 mjesto na listi, ipak nakon 17-18 godina ponovno na Grobniku i dijete u autu pa nisam bas stiskao do kraja 

Po meni njih 80 % se nije pridržavalo pravila propuštanja ili neda žmigavac ili se ne makne ili ti je u putanji i tak, po meni previše auta različitih brzina na stazi u isto vrijeme  Znam da je za ponos i ego grdo kad te hjunda prestiže ali pretrpi i makni se 

Meni najbitnije da mi se Gabi dobro provela i da joj se to sviđa , najbolje kad je mrgudu rekla " ne moraš ti radi mene sporije"   

Nema tog vremena koje ce te usrecit vise

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Like 1
Posted
  On 08. 06. 2019. at 8:05, Dacho said:
Meni je Gabi bila oduševljena, sve krugove bila samnom i par krugova odvozila s mrgudom, tako da nama je bilo zabavno, na kraju 25 ali mrgud postavio to vrijeme s mojim autom, inače moje vrijeme je bilo za 30 mjesto na listi, ipak nakon 17-18 godina ponovno na Grobniku i dijete u autu pa nisam bas stiskao do kraja 

Po meni njih 80 % se nije pridržavalo pravila propuštanja ili neda žmigavac ili se ne makne ili ti je u putanji i tak, po meni previše auta različitih brzina na stazi u isto vrijeme  Znam da je za ponos i ego grdo kad te hjunda prestiže ali pretrpi i makni se 

Meni najbitnije da mi se Gabi dobro provela i da joj se to sviđa , najbolje kad je mrgudu rekla " ne moraš ti radi mene sporije"   

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...