Jump to content

Grobnik track & fun powered by INA & Auto.


ND4SPD

Recommended Posts

8 hours ago, MeaCulpa said:

Ja sam jucer otkazao svoju prijavu, zovite Zorana da Vas ubaci ako zelite.

 

Probao sam se jos ranije prijaviti, pa su mi rekli da je puno, pa danas cim sam vidio ovo tvoje, rekli su mi da ima jos nekih 20 automobila na cekanju da netko otpadne... Ali hvala na trudu :) Dodjem tamo, mozda netko na sam dan otkaze, a ako ni to, onda samo gledanje, uostalom dosta mi je djir po staroj cesti tamo i natrag :) 

 

1 hour ago, Pekx said:

Kaj budemo neki CT meeting imali? 

 

18 minutes ago, Exfreerider said:

Dođem?

 

Ja sam dolje i vjerojatno jos jedan frend sa EVO 9, tako da moze :) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dobro je bilo, malo možda previše auta na stazi (70 ih je bilo na speedhive popisu + oni koji nisu imali transpodere + talijani), i opet talijanske Twingo 80ks kamikaze (od kojih je jedan napravio 3 okreta preko krova kad ga je okrenulo prije rupe) i naravno 3-4 sata kiše koja uopće nije bila u planu i koja je sve usrala. Ako je već bio INA trackday onda su se talijani mogli suzdržati od jurenja po stazi, jer su i tako imali od 17:30 do kraja dana stazu kad su sve ostale rastjerali. I opet ću reći, treba zabraniti vožnju autima koji iz rupe ne mogu brže od 100kmh, nek se voze po Marofu, pa Grobnik je jedna od najbržih staza općenito, nema tamo kaj raditi auto te snage. pa da je ne znam kako brz po zavojima. Što se tiče same organizacije, Škvorc je to super složio, bila je i škola vožnje, doduše ne znam kak je prošla jer je bila po kiši ?

Edited by Mario_S3
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Mario_S3 said:

Također, svake pohvale na startnini od 400kn za cijeli dan, ako si donio INA račun od 300 ili više kuna. To je prihvatljivo stvarno svakome za razliku od onih 815kn za 2 sata koliko je inače.

 

Odlična cijena, mogao bih se pridružiti sa klaparicom ako bude opet tamo pred jesen.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...