Mario_S3 Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 2 hours ago, robert said: strava Novi megane rs izgleda bomba Ma može to bolje, čak je lošije nego na V2 kad je vani bilo 11 st (1:44:46) :). Jednostavno nisam imao prilike odvesti 3 kruga u komadu a da mi netko nije izletio + što nakon 3 kruga ode ulje na 130 i moram prestat tjerati auto da ne krepa. Naručio sam si sad kiler ulja da mogu bez brige rundat 2 hours ago, MeaCulpa said: šta vozi ovaj JEDREJČIĆ Robert? 113 krugova Nešto jako pouzdano ? 2
ND4SPD Posted June 6, 2019 Author Posted June 6, 2019 11 hours ago, DiscoVolante said: Odlična cijena, mogao bih se pridružiti sa klaparicom ako bude opet tamo pred jesen. Buduci da je zadnji put bilo 2014., cisto sumnjam da ce biti na jesen 6 hours ago, tolt said: Sta Cobra vozi? Jebeno vrijeme 911 991 GT3 RS 6 hours ago, MeaCulpa said: šta vozi ovaj JEDREJČIĆ Robert? 113 krugova Alfa Romeo 156 http://grabarsport.hr//rezultati/auto/trackandfun/2019/Practice.pdf http://grabarsport.hr//rezultati/auto/trackandfun/2019/Practice - Laptimes.pdf 4 hours ago, Mario_S3 said: Ma može to bolje, čak je lošije nego na V2 kad je vani bilo 11 st (1:44:46) :). Jednostavno nisam imao prilike odvesti 3 kruga u komadu a da mi netko nije izletio + što nakon 3 kruga ode ulje na 130 i moram prestat tjerati auto da ne krepa. Naručio sam si sad kiler ulja da mogu bez brige rundat Nešto jako pouzdano ? Cekaj ti se bunis za vrijeme, kaj bi onda ja trebao reci? 1
Uros Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 9 hours ago, MeaCulpa said: šta vozi ovaj JEDREJČIĆ Robert? 113 krugova Alfa 156
ND4SPD Posted June 6, 2019 Author Posted June 6, 2019 1 hour ago, dejanR said: Ili ja?? Ti si bio? Nisam te vidio, a i nema te nigdje na listi? Ili pricas za neki drugi track day?
DiscoVolante Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 10 hours ago, MeaCulpa said: šta vozi ovaj JEDREJČIĆ Robert? 113 krugova 1 hour ago, Uros said: Alfa 156 Pa kažu Alfa ne valja... Nećeš, razbojniče!
dejanR Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 (edited) 22 hours ago, ND4SPD said: Ti si bio? Nisam te vidio, a i nema te nigdje na listi? Ili pricas za neki drugi track day? Nisam bio ovaj put... Inače... Edited June 7, 2019 by dejanR
Mario_S3 Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 On 6/6/2019 at 6:13 PM, ND4SPD said: Cekaj ti se bunis za vrijeme, kaj bi onda ja trebao reci? Haha a dobro, bude bolje
Dacho Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Meni je Gabi bila oduševljena, sve krugove bila samnom i par krugova odvozila s mrgudom, tako da nama je bilo zabavno, na kraju 25 ali mrgud postavio to vrijeme s mojim autom, inače moje vrijeme je bilo za 30 mjesto na listi, ipak nakon 17-18 godina ponovno na Grobniku i dijete u autu pa nisam bas stiskao do kraja ? Po meni njih 80 % se nije pridržavalo pravila propuštanja ili neda žmigavac ili se ne makne ili ti je u putanji i tak, po meni previše auta različitih brzina na stazi u isto vrijeme ? Znam da je za ponos i ego grdo kad te hjunda prestiže ali pretrpi i makni se ?? Meni najbitnije da mi se Gabi dobro provela i da joj se to sviđa ?, najbolje kad je mrgudu rekla " ne moraš ti radi mene sporije" ?? 8
MeaCulpa Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Meni je Gabi bila oduševljena, sve krugove bila samnom i par krugova odvozila s mrgudom, tako da nama je bilo zabavno, na kraju 25 ali mrgud postavio to vrijeme s mojim autom, inače moje vrijeme je bilo za 30 mjesto na listi, ipak nakon 17-18 godina ponovno na Grobniku i dijete u autu pa nisam bas stiskao do kraja Po meni njih 80 % se nije pridržavalo pravila propuštanja ili neda žmigavac ili se ne makne ili ti je u putanji i tak, po meni previše auta različitih brzina na stazi u isto vrijeme Znam da je za ponos i ego grdo kad te hjunda prestiže ali pretrpi i makni se Meni najbitnije da mi se Gabi dobro provela i da joj se to sviđa , najbolje kad je mrgudu rekla " ne moraš ti radi mene sporije" Nema tog vremena koje ce te usrecit vise Sent from my iPhone using Tapatalk 1
semper Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Meni je Gabi bila oduševljena, sve krugove bila samnom i par krugova odvozila s mrgudom, tako da nama je bilo zabavno, na kraju 25 ali mrgud postavio to vrijeme s mojim autom, inače moje vrijeme je bilo za 30 mjesto na listi, ipak nakon 17-18 godina ponovno na Grobniku i dijete u autu pa nisam bas stiskao do kraja Po meni njih 80 % se nije pridržavalo pravila propuštanja ili neda žmigavac ili se ne makne ili ti je u putanji i tak, po meni previše auta različitih brzina na stazi u isto vrijeme Znam da je za ponos i ego grdo kad te hjunda prestiže ali pretrpi i makni se Meni najbitnije da mi se Gabi dobro provela i da joj se to sviđa , najbolje kad je mrgudu rekla " ne moraš ti radi mene sporije"
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now