Mario_S3 Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 2 hours ago, robert said: strava Novi megane rs izgleda bomba Ma može to bolje, čak je lošije nego na V2 kad je vani bilo 11 st (1:44:46) :). Jednostavno nisam imao prilike odvesti 3 kruga u komadu a da mi netko nije izletio + što nakon 3 kruga ode ulje na 130 i moram prestat tjerati auto da ne krepa. Naručio sam si sad kiler ulja da mogu bez brige rundat 2 hours ago, MeaCulpa said: šta vozi ovaj JEDREJČIĆ Robert? 113 krugova Nešto jako pouzdano ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 6, 2019 Author Share Posted June 6, 2019 11 hours ago, DiscoVolante said: Odlična cijena, mogao bih se pridružiti sa klaparicom ako bude opet tamo pred jesen. Buduci da je zadnji put bilo 2014., cisto sumnjam da ce biti na jesen 6 hours ago, tolt said: Sta Cobra vozi? Jebeno vrijeme 911 991 GT3 RS 6 hours ago, MeaCulpa said: šta vozi ovaj JEDREJČIĆ Robert? 113 krugova Alfa Romeo 156 http://grabarsport.hr//rezultati/auto/trackandfun/2019/Practice.pdf http://grabarsport.hr//rezultati/auto/trackandfun/2019/Practice - Laptimes.pdf 4 hours ago, Mario_S3 said: Ma može to bolje, čak je lošije nego na V2 kad je vani bilo 11 st (1:44:46) :). Jednostavno nisam imao prilike odvesti 3 kruga u komadu a da mi netko nije izletio + što nakon 3 kruga ode ulje na 130 i moram prestat tjerati auto da ne krepa. Naručio sam si sad kiler ulja da mogu bez brige rundat Nešto jako pouzdano ? Cekaj ti se bunis za vrijeme, kaj bi onda ja trebao reci? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Ili ja?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 9 hours ago, MeaCulpa said: šta vozi ovaj JEDREJČIĆ Robert? 113 krugova Alfa 156 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 6, 2019 Author Share Posted June 6, 2019 1 hour ago, dejanR said: Ili ja?? Ti si bio? Nisam te vidio, a i nema te nigdje na listi? Ili pricas za neki drugi track day? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 10 hours ago, MeaCulpa said: šta vozi ovaj JEDREJČIĆ Robert? 113 krugova 1 hour ago, Uros said: Alfa 156 Pa kažu Alfa ne valja... Nećeš, razbojniče! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) 22 hours ago, ND4SPD said: Ti si bio? Nisam te vidio, a i nema te nigdje na listi? Ili pricas za neki drugi track day? Nisam bio ovaj put... Inače... Edited June 7, 2019 by dejanR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 On 6/6/2019 at 6:13 PM, ND4SPD said: Cekaj ti se bunis za vrijeme, kaj bi onda ja trebao reci? Haha a dobro, bude bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Meni je Gabi bila oduševljena, sve krugove bila samnom i par krugova odvozila s mrgudom, tako da nama je bilo zabavno, na kraju 25 ali mrgud postavio to vrijeme s mojim autom, inače moje vrijeme je bilo za 30 mjesto na listi, ipak nakon 17-18 godina ponovno na Grobniku i dijete u autu pa nisam bas stiskao do kraja ? Po meni njih 80 % se nije pridržavalo pravila propuštanja ili neda žmigavac ili se ne makne ili ti je u putanji i tak, po meni previše auta različitih brzina na stazi u isto vrijeme ? Znam da je za ponos i ego grdo kad te hjunda prestiže ali pretrpi i makni se ?? Meni najbitnije da mi se Gabi dobro provela i da joj se to sviđa ?, najbolje kad je mrgudu rekla " ne moraš ti radi mene sporije" ?? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Meni je Gabi bila oduševljena, sve krugove bila samnom i par krugova odvozila s mrgudom, tako da nama je bilo zabavno, na kraju 25 ali mrgud postavio to vrijeme s mojim autom, inače moje vrijeme je bilo za 30 mjesto na listi, ipak nakon 17-18 godina ponovno na Grobniku i dijete u autu pa nisam bas stiskao do kraja Po meni njih 80 % se nije pridržavalo pravila propuštanja ili neda žmigavac ili se ne makne ili ti je u putanji i tak, po meni previše auta različitih brzina na stazi u isto vrijeme Znam da je za ponos i ego grdo kad te hjunda prestiže ali pretrpi i makni se Meni najbitnije da mi se Gabi dobro provela i da joj se to sviđa , najbolje kad je mrgudu rekla " ne moraš ti radi mene sporije" Nema tog vremena koje ce te usrecit vise Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Meni je Gabi bila oduševljena, sve krugove bila samnom i par krugova odvozila s mrgudom, tako da nama je bilo zabavno, na kraju 25 ali mrgud postavio to vrijeme s mojim autom, inače moje vrijeme je bilo za 30 mjesto na listi, ipak nakon 17-18 godina ponovno na Grobniku i dijete u autu pa nisam bas stiskao do kraja Po meni njih 80 % se nije pridržavalo pravila propuštanja ili neda žmigavac ili se ne makne ili ti je u putanji i tak, po meni previše auta različitih brzina na stazi u isto vrijeme Znam da je za ponos i ego grdo kad te hjunda prestiže ali pretrpi i makni se Meni najbitnije da mi se Gabi dobro provela i da joj se to sviđa , najbolje kad je mrgudu rekla " ne moraš ti radi mene sporije" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now