Jump to content

Citius Chip Tuning

KrunoL

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

mene samo zanima sto ce biti s autom kada se vrati serijala mapa! jebes mi sve ali nece imat ni 200ks.. budete vidjeli!!

Vratio je Cit. original mapu gore i auto ide jednako kao prije ako ne i bolje.

Ali kazem.. neka se napise zavrsni post i neka se zakljuca thread jer nema smisla vise bacati bureke..

Vratio je Cit. original mapu gore i auto ide jednako kao prije ako ne i bolje.

Ali kazem.. neka se napise zavrsni post i neka se zakljuca thread jer nema smisla vise bacati bureke..

jel ima neki graf sa gigi mapom?

jel ima neki graf sa gigi mapom?

Nema. Jucer popodne ju je Cit. ubacio i nije stigao ici mjeriti, a danas ide u Španjolsku ako se ne varam tako da ce se auto izmjeriti kada se vrati.

Ali totalno nepotrebno bacanje novaca na mjerenje neznam iz kojeg razolga? To je svaki put po 300kn koje nitko nije vratio i sl.

pa što se samo ne uporedi sa mapom koja je ostala u kompu....onom što se merilo prije citiusa?????

ma sve ovo smrdi jako.....ali bitno da je rešeno i to mirnim putem...

ajmo završne i lock...

Nema. Jucer popodne ju je Cit. ubacio i nije stigao ici mjeriti, a danas ide u Španjolsku ako se ne varam tako da ce se auto izmjeriti kada se vrati.

Ali totalno nepotrebno bacanje novaca na mjerenje neznam iz kojeg razolga? To je svaki put po 300kn koje nitko nije vratio i sl.

ja bi isao iz razloga da vidim kolko mi auto zapravo ima manje konja od deklariranih a nakon toga pravac servis. Ako na ovome stane onda je to drek od cijelog posla..

Edited by x3m

ja bi isao iz razloga da vidim kolko mi auto zapravo ima manje konja od deklariranih a nakon toga pravac servis. Ako na ovome stane onda je to drek od cijelog posla..

bas, ovo je sad cirkus nastao PRAVI, jer ispada da se ipak ne treba radit 2 mjerenja, a pricalo se svasta i svasta :drink:

Rekao sam da necu pisati dok Kruno i ja ne usaglasimo zavrsni post kako smo se jucer dogovorili.

Ali samo da velim, da stvari nisu crno bijele i koliko god pojedinci izvlacili stvari iz konteksta, pisali dezinformacije i potpuno pogresne zakljucke, tendenciozno optuzivali mene bez ijednog suvislog dokaza, iznenadit ce se na kraju.

S obzirom da je admin ovo odavno trebao sprijeciti, a nije, molim za strpljenje.

Iz iskustva ti kazem da ne bi nista postigao i odmah ti kazem da odes izmjeriti svoj auto pokazalo bi se da nema ni 160ks na motoru..vjeruj mi..tako da sva ta mjerena su besmislena sto se tice deklarirane snage..Osim u slucaju mod. odes prije i poslje pa tako svaki put u uvijek na istim valjcima jer drugacije nema smisla.

Evo ja recimo dobio 4ks na kotacima sa V6 airboxom :D

Iz iskustva ti kazem da ne bi nista postigao i odmah ti kazem da odes izmjeriti svoj auto pokazalo bi se da nema ni 160ks na motoru..vjeruj mi..tako da sva ta mjerena su besmislena sto se tice deklarirane snage..Osim u slucaju mod. odes prije i poslje pa tako svaki put u uvijek na istim valjcima jer drugacije nema smisla.

Evo ja recimo dobio 4ks na kotacima sa V6 airboxom :D

Ma znam kaj hoces rec ..al evo ti za primjer auto od Alena

Nisam stigao izmjeriti auto sa stock mapom zato kaj nisam mogao dobiti stock mapu u renault servisu a citius mi je tek jucer predvecer vratio stock mapu...

Sada krecem u španjolsku tako da nemam vremena danas izmjeriti auto ali hocu kada se vratim ...

Sutra cu napisati završni post...sada ne stignem

Nisam mislio pisati ali čisto moje viđenje stvari:

1. Zašto uzimaš robu ako si od frenda čuo da nije s njom zadovoljan?

Ma u biti neda mi se.

Uglavnom jedna žlica nikad ne zvecka sama, pa tako i ovdje...

Ti nisi uspio vidjet ispis snage ili?

ni ja nisam vidio

gdje ima...

PRIJE - SLIKA

POSLIJE - SLIKA

...???

radite nauku covjece iz jebenog postavljanja grafova, stavi prije - poslije - OVO MINUS OVO = DOBITAK OVAJ i amen...kaj tu jebete 20 i koliko stranica!??!

da sam htio sjebat citiusa prvo bi izmjerio auto s serijskom mapom

pa onda s tom "grckom" stage 2 i onda to uplodao na forum

i sve bi u jednom postu bilo jasno ko suza...

Ne govori vam nista to sto je Cit. vratio novce?

nisam to nigdje procitao

Edited by marko_s

Dobro koji k. vama nije jasno?

Ne govori vam nista to sto je Cit. vratio novce? Daj cekajte da napisu zadnji post i gotovo..

kaj ovo, iscekujemo mesiju da dodje sa zadnjim postom? :lol::lol:

ako je citius vratio novce, super...mogao je to i na pocetku cijele price i rec sam sebi u bradu - jebo djecurliju necu se kopcat s njima uopce - buduci da vjerujem da je to pomislio....jer nakon ove filozofije i ja to mislim lagano vec.

*ne zauzimam niciju stranu da se razumijemo*

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...