Debeli Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 ok do koliko bumo morali čekati ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 220 konja i 289nm je ono sto je sad provjereno telefonski, OVO NEMOJTE UZET KAO 100% TOČNO. Navecer ce se stavit dyno print. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cici_OPC Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 ajde ajde, reci reci! svi čekamo.. :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 220 konja i 289nm je ono sto je sad provjereno telefonski, OVO NEMOJTE UZET KAO 100% TOČNO. Navecer ce se stavit dyno print. To je sa stage 2 remapom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 To je sa stage 2 remapom? Da, stage 2 remap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Da, stage 2 remap He.... Ako je 220ks snaga sa ''stage 2 '' mapom pitam se onda koliko je sa serijskom mapom. Da li to mozda znaci da R26 ide stopama C197 ??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 He.... Ako je 220ks snaga sa ''stage 2 '' mapom pitam se onda koliko je sa serijskom mapom. Da li to mozda znaci da R26 ide stopama C197 ??!! Evo sad prica o mom R26, ja sam svoj R26 stavio na valjke 24.01.2009 i dobio rezultat od 210.5 ks i 292 nm. Od tad sam trazio u servisu da provjere zasto auto ne vuce kao prije uz to je auto ima "lag" na gas ili ti kasnio je s reakcijom na gas oko sekunde i nije vukao kao prije, navlacio je max speed cijelu vjecnost. Auto je radio nemirno i cuo se nekakv cudan zvuk iz motora u leru.. U baoticu su rekli da je sve u redu makar je auto radio neravnomjerno na auspuh nije bacao konstantno nego se bacao na mahove puno vise plinova i proglasili su auto ispravnim.. U starkelju ista stvar i tamo su "promjenili" zamasnjak i kuplung set, kvacilo se cinilo mekse ali i dalje nije pravilno odvajala, za motor su rekli da je sve super makar je i dalje radio jako lose i bacao check engine.. Prije 2 tjedan je auto ostavljen u Culak-u gdje su ustanovili da zamasnjak ima luft od 5-6 cm i da to nikako nije normalno i da su narucili novi kao i cijeli kuplung set, nakon preuzimanja auta se osjetilo da je kvacilo mekse i da ravnomjerno prima, uz to su ocistili injektore koji su na testeru pokazali jako veliku zacepljenost nakon ciscenja su sva 4 radila ravnomjerno i nakon toga je auto primao gas veselo.. Nakon toga je stavljen na valjke u gumimarket i pokazao 243 ks i 313 nm sto je i vise od onog sto tvornica kaze ali inace turbo motori i svi R26 u svijetu su pokazali vise od deklariranog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 220 konja i 289nm je ono sto je sad provjereno telefonski, OVO NEMOJTE UZET KAO 100% TOČNO. Navecer ce se stavit dyno print. na čemu? kotačima il radilici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Ovo bi znacia trebalo biti opravdanje za vjerovatno iste sindrome kao i kod bijelog r26 i vrlo vjerovatno izmjerenih 200-210ks sa serijskom mapom kao u tvom slucaju ili ?! Ok neka i je tako...ali onda mi je jos manje jasno zacepljivanje injektora ( racunam da si tocio na omw-u i tifonu ) i luft od 5-6 cm na zamasnjaku ? Pa meni na golfu na 170 tisuca km je luft bio 4-5cm i tada sam ga zamijenio. Sto je onda ovo kod tebe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 na čemu? kotačima il radilici? na radilici bi prije rekao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Kako sam na mail dobio CSV file, ne znam kako bi vam drukcije to prikazao osim ovako, ako netko hoce to slozit u PDF ili nesto slobodno nek se javi pa cu mu poslat file na mail... Uglavnom tu vam sve pise tko zna citat vidjet ce sa slike:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 CVS to PDF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 (edited) to je sa prvog mjerenja? pa po ovome, kolko ja vidim, izmjereno je 220ks, a ne 210ks.... i fali donji tablice sa snagom na vecim okretajima, ovo na 1xxx rpm nista ne znaci... pa te vrijednosti samo pretvori u graf u excelu... edit: a na kotacima samo 153ks? hm, to su malo prevelki gubici.... Edited April 6, 2009 by Lovrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Ovo bi znacia trebalo biti opravdanje za vjerovatno iste sindrome kao i kod bijelog r26 i vrlo vjerovatno izmjerenih 200-210ks sa serijskom mapom kao u tvom slucaju ili ?! Ok neka i je tako...ali onda mi je jos manje jasno zacepljivanje injektora ( racunam da si tocio na omw-u i tifonu ) i luft od 5-6 cm na zamasnjaku ? Pa meni na golfu na 170 tisuca km je luft bio 4-5cm i tada sam ga zamijenio. Sto je onda ovo kod tebe ? Kod mene bi bio power start ili ti launch control koji je prijasnji vlasnik koristio dosta puta i zamasnjak i lamela su dobili svoje.. Njegovi injektori su dobri jer mu auto radi pravilno i sve je uredu, ja sam na svom auto prepoznao problem zbog auspuh i kako je cudno izbacivao plinove na auspuh inace ni ja vjerovatno nebi skuzio da mi auto lose radi, osjecalo se da drhti na niskim okretajima ali mehanicar nisam da bi skuzio sto je kvar. Injektori, pa sad toceno je bilo na Ini, tifonu, OMV, Na ini je bilo toceno jer je bila nekakva veza/kompenzacija u pitanju, na tifonu sam par puta tocio class 95, odprije 6000-7000 km samo OMV100 jer mi se vise neda zajebavat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 CVS to PDF Na poslu sam nemogu nista instalirat na komp..ako ti se da posaljem ti file na mail. to je sa prvog mjerenja? pa po ovome, kolko ja vidim, izmjereno je 220ks, a ne 210ks.... i fali donji tablice sa snagom na vecim okretajima, ovo na 1xxx rpm nista ne znaci... pa te vrijednosti samo pretvori u graf u excelu... edit: a na kotacima samo 153ks? hm, to su malo prevelki gubici.... Ja sam imao 210.5 ks na radilici a 160 na kotacima, sad mi je 243 i 190 na kotacima, dali s njegovim nesto nije u redu, nebi rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 to sam i ja danas nekome rekao..... Ma nemate pojma :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 može li neko sad konkretno napisati...koliko vidim svi su tu on-line....koliko ima na kraju ks sa original i koliko posle remapa i jel to više izmereno ili....baš me sad ovo interesuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Ja sam imao 210.5 ks na radilici a 160 na kotacima, sad mi je 243 i 190 na kotacima, dali s njegovim nesto nije u redu, nebi rekao. pa na ovom sto si ti stavio, pise da imas 162kw na radilici i 113kw na kotacima, kad pretvoric u ks, dobis 220ks na radilici i 153ks na kotacima.... ili ja to nesto krivo citam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 pa na ovom sto si ti stavio, pise da imas 162kw na radilici i 113kw na kotacima, kad pretvoric u ks, dobis 220ks na radilici i 153ks na kotacima.... ili ja to nesto krivo citam? To nije moj ispis, to je od racera ispis:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 To nije moj ispis, to je od racera ispis:thumbsup: Znaci Racer ima 220ks sa stage2 mapom? Onda znaci da sa serijskom mapom ima 200 i koji konjic ... U prijevodu, stock auto nema konja koliko bi i trebao tako da po ovim podacima stage 2 koji sam po sebi nema jos dodatne komponente na autu kojie bi trebale uz njega biti tu niti nemoze biti ''pravi'' stage 2 ah.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 ciji god da je, ima puno previse gubitaka..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Znaci Racer ima 220ks sa stage2 mapom? Onda znaci da sa serijskom mapom ima 200 i koji konjic ... U prijevodu, stock auto nema konja koliko bi i trebao tako da po ovim podacima stage 2 koji sam po sebi nema jos dodatne komponente na autu kojie bi trebale uz njega biti tu niti nemoze biti ''pravi'' stage 2 ah.. Tako je racer ima 220 ks, kad vrate stock mapu ce se vratit u CVH na mjerenje sa istim setupom kao i sad mislim na IC, ispuh, usis itd itd, nece se nista mehanicki mijenjat pa cemo vidjet koliko ce ce stock auto pokazat na valjcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 PDF format od AlenaP R26 dijagram 57kb Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 ciji god da je, ima puno previse gubitaka..... Ja imam preko 50 ks gubitka do kotaca i imam na kotacima 190 ks:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 PDF format od AlenaP R26 dijagram 57kb To je od Racera to nije moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now