the-rider Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 za tvoj motor sasvim dovoljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 (edited) occ od litru sa pregradama ulazi 2x cca 25mm (jedan iz glave jedan iz bloka) jedini povrat je u karter, nikakvi usisi i pm na occu veliki filter gljiva 2 ili 3". (ulaz) nema tu filozofije al ja sam vidio ovako ja sam vidio onako. zod vam je 16x rekao i niko ne slusa, pogotovo ne renči. nego di ima dobra pegla za kosulju? ja bi neku teflonsku. an10 i an12 je malo edit josipe prodajes za 300kn auto? "trkaci" cusco imas od 2 i cak od 3 litre... http://www.cuscousainc.com/products/engine-parts/oil-catch-can-418.html ali moze biti da sam te krivo skuzio... i ostalo u principu dam uostalom stavio sam sliku gore... Edited April 26, 2015 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 edit - ostalo u principu da Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTA BOY Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Evo ideje : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Za veliku većinu auta nas običnih smrtnika, u OCC-u će se uglavnom skupiti više kondenzata benzina/vode i ispuha nego ulja, i ja to nebi vraćao u motor. Neki dan sam je praznio po prvi put i u potpunosti si bio u pravu. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now