mrlakis Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 ok, zahvaljujem na odgovorima Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 stavi nacrt da vidimo sta kemijas,., slqzes sa filterom ili bez ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 pa kazu da se oil catch radi zbog toga sta zasere usisnu granu sa mašćobon pa gubis na performansama... na turbacima je jos gore, zasere turbinu, cjevi od turba do ic-a, IC iznutra (pada efikasnost hladjenja zraka), cjev od ic-a do klapne, klapnu gasa, usisnu granu i na posljetku glavu... e sad to je teorija... isto tako, na oil catch spojis gore iberlauf i crank - ako je dovoljno velik promjer ne treba ti vakuum da bolje odvodi pare iz crankcasea, ici ce to bez problema, i gore spojis jedan filter odgovarajuce velicine ... kad se kantica napuni kondenziranog ulja od uljnih para onda to ljepo prolijes u otpadna ulja a ne po asvaltu! eto, nadam se da sam ti barem pinkicu pomogao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Također, ulje u usisu ruši oktansku vrijednost goriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 ma ljudi to sve ja znam,pitanje je bilo zašto se treba vratiti crijevo na pcv ventil,jer se na starim autima iberlauf puštao u atmosferu. kutija mi je napisao odgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Također, ulje u usisu ruši oktansku vrijednost goriva. + prlja usisnu glavu ventile...... EKO shit uglavnom :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 ma staviš u oil catch can bez povrata u motor i bok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Ako vec stavljas onda nikako da to sve ide u usisnu granu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 ma staviš u oil catch can bez povrata u motor i bok. ovo mi ima smisla,ali ovo što kutija kaže da podtlak bolje izvuče uljne pare iz motora isto daje misliti.ali čemu služi onda pcv ventil,ima i on neku funkciju u svemu tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 hm,nabavija sam od predgrupe za komprimirani zrak posudu sa filterom,u biti to bi trebao biti odvajač vlage ,dosta slično occ,samo nisam siguran kako če se to ponašati u doticaju sa uljnim parama,pošto ima neki filterić u sredini.čini mi se da bi se moga brzo šporkat.inače stvarno lipo izgleda ima i mjerno staklo i na dnu ispust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 ovo mi ima smisla,ali ovo što kutija kaže da podtlak bolje izvuče uljne pare iz motora isto daje misliti.ali čemu služi onda pcv ventil,ima i on neku funkciju u svemu tome cekaj, p asta san ti ja napisa prije dva dana? pcv ventil zaboravi! zacepi ga i bok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 hm,nabavija sam od predgrupe za komprimirani zrak posudu sa filterom,u biti to bi trebao biti odvajač vlage ,dosta slično occ,samo nisam siguran kako če se to ponašati u doticaju sa uljnim parama,pošto ima neki filterić u sredini.čini mi se da bi se moga brzo šporkat.inače stvarno lipo izgleda ima i mjerno staklo i na dnu ispust dobro ce raditi, jednostavno i efikasno, evo ti par primjera... sta trebas napraviti recimo http://www.celicatech.com/forums/showthread.php?t=35634&highlight=oil+catch Ok, here are my shots 6500 miles in. I have never cleared it since the engine build last fall. About two tablespoons worth, which is to be expected. Nothing other than a small piece of spong soaked up beautiful oil :bigthumbu PS, I really like this little catch can piece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 nema problema sa izvlačenjem para. ionako one izlaze zbog tlaka u karteru. Ak nema tlaka nema potreba ni da izlaze pare, jel tak? Znači to je recimo odušak kartera tako da se ne stvara tlak. Kako se ulje zagrije, normalno da se stvaraju isparavanja koja idu van zbog tlaka. da se ne stvara tlak ne bi bilo ni potrebe za oduškom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 da ne otvaram novu temu.... zanima me da li odusak tj ta cijev koja ide u usis, da li to sluzi I za podmazivanje ventila? ili da podtlak izvlaci uljne pare?? ili je samo ekoloska stvar... jer ja sam ostavio taj odusak u serijskoj kutiji flitera zraka (ima malu spuzvicu na odusku) a filter novi sam spojio bez oduska na njega. na servisu mi kazu da je bolje da vratim odusak na gljivu (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 da dodam... sta nije vakum samo u leru? pod gasom nije vakum znaci nije bas da izvlaci ulje pare u voznji? zanima me da li je pametno pustit taj odusak u serijskoj kutiji, znaci ima filter na sebi, nece nista uc u cijev.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 ti si sa poklopca ventila skinija odusak imas jos jedan ja bloku ispod usisne grane koji ide preko pcv ventila da, navodno, al samo navodno bolje "podmazuje" ventile premda nevidim sta ima podmazivat kad gore ima ulja ko u prici, al ti isto tako smanjiva oktansku vrjednost goriva, pa ono to mi je nekako dvosjekli mac. i btw, na fordovima nisu problem ventili nego sicevi ventila, barem kolko sam ja skuzio doktora zvonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 da , sa poklopca ventila, onaj koji treba ic u filter zraka...gore sam krivo napisao... uvjek ima lagani vakum taj odusak ako je spojen u filter zraka. danas kopao po netu, izgleda da moze bit i skroz odspojen samo treba stavit filter mali na njega da ne uleti sranje unutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Benzin je vrlo mastan i sasvim lijepo podmazuje dosjede i ventile... Znači nema potrebe za podmazivanjem... Jedino ako voziš na LPG... S druge strane, u karteru se ne nalazi nadtlak samo zbog isparavanja ulja, nego i zbog poderanosti cilindara, klipova, karika, tlak koji nađe put iz komore za izgaranje u karter... Isto tako i nesagoren benzin ostane na stjenkama cilindara koje opet završi u karteru (zato se i mora često mijenjati ulje)... Uglavnom povrat ulja nije toliko štetan na atmosfercu, koliko na turbaku... Na turbaku ga obavezno treba skinuti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 nemam mijesta za moju kanticu ni pod razno. malo sam rasteretio prostor ali mi i dalje smeta ovo zaokruzeno na slici koliko sam shvatio to je neki filter necega...da auto ne zagadjuje jako ili tako nesto, iskreno nemam pojma. e sada, kada bi ja direktno spoji cijev 1 sa cijevi 2, odnosno izbacio taj filter, jel bi bilo kakvih negativnih nuspojava? samo tako bi si mogao napraviti dovoljno mjesta za OCC ako netko ima pametan savjet zahvaljujem se :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Kako si osmislio čep za usisnu granu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 filip S3 ima slozen CC ,nek stavi sliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Imam i ja(ima slika u mojoj garaži) al ak će sam ić raditi onda mora napraviti čep za usisnu granu (koja je pod tlakom) i ploču na koju će spojiti original PCV izlaz i 2 ulaza/izlaza za OCC. Sad dal se to isplati sve radit sam, nisam siguran. Po meni bolje uzet Forgeov pa imaš sve 100% sigurno i djelotvorno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 dao sam istokariti ali nije ispalo bas kako je trebalo tako da moram od gabreka naruciti i taj dio... ima tko savjet u vezi tog filtera? bas bi ga htio izbaciti van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Imam ti savjet. Ostavi ga di je ,al najozbiljnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Proučavao sam taj OCC na TFSI-ima i mislim da je najjednostavnije riješenje stavit čep na usisnu granu (moj stari Audi TFSI je imao gumeni čep + ona šelna koja se otvara kombinirkama). Mislim da je to kud i kamo jefitnije kupiti u ovl. servisu, nego naručivati preko Gabreka/Ebaya aftermarket riješenja. Što se tiče OCC na TFSI-ima općenito, kada skinem crijevo koje spajam na usisnu, na njega ću montirati minijaturnu gljivicu ili nešto slično tome. Možda i stavim neki minijaturni OCC s oduškom. Naravno, prije toga ću skinuti tvornički PCV i očistiti ga/odmastiti, kako bi uljne pare nesmetano izlazile. 2 crijeva idu van radi 2 bregaste, a totalno je nebitno izlaze li odvojeno van ili zajedno kroz tvornički PCV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now