ND4SPD Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 (edited) Tovar said: occ od litru sa pregradama ulazi 2x cca 25mm (jedan iz glave jedan iz bloka) jedini povrat je u karter, nikakvi usisi i pm na occu veliki filter gljiva 2 ili 3". (ulaz) nema tu filozofije al ja sam vidio ovako ja sam vidio onako. zod vam je 16x rekao i niko ne slusa, pogotovo ne renči. nego di ima dobra pegla za kosulju? ja bi neku teflonsku. an10 i an12 je malo edit josipe prodajes za 300kn auto? "trkaci" cusco imas od 2 i cak od 3 litre... http://www.cuscousainc.com/products/engine-parts/oil-catch-can-418.html ali moze biti da sam te krivo skuzio... i ostalo u principu dam uostalom stavio sam sliku gore... Edited April 26, 2015 by ND4SPD
Raptor6767 Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 tcode said: Za veliku većinu auta nas običnih smrtnika, u OCC-u će se uglavnom skupiti više kondenzata benzina/vode i ispuha nego ulja, i ja to nebi vraćao u motor. Neki dan sam je praznio po prvi put i u potpunosti si bio u pravu. :thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now