Drag_steer Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Sad dodje sestra doma i kaze da joj je volan otkazao u voznji. kaze da se volan nije mogao okretat, da je auto jedva prosao blagi zavoj. tada ga se ugasilo i opet upalilo i sve sljakalo normalno. auto je punto 1.2 8V 2005. da li je moguce da se ulje u servu pregrijalo? kaze da nakon 40 km voznje, auto je ugasen i pusten da stoji 10 minuta, kaze ona ohladio se- ja mislim da se tad tek sve zagrijalo u motornom prostoru, jer je prestalo ulje cirkulirat i voda i prosirila se toplina. uglavnom nakon 10 min stajanja auto se pali i nakon minutu volan otkazuje. je imao ko slican problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Kaj nema punto električni servo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Rikava motorić serva... To se da riješit reparacijom za par sto kuna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 standardna boljka punta 2. otišla joj je elektronika koja upravlja servom. i da, punto 2 ima električni servo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weksi Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 isti problem i na mom puntu...servo čas radi čas ne radi...al sad da se ne može proći zavoj ne bih se složio jer sam vozio sa pokvarenim servom i može se voziti samo što treba snage za okrenuti volan...u mjestu da i ne govorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 sta onda otisao motoric ili elektronika? koliko dodje popravak otprilike ako je elektronika Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 (edited) možda pomogne... http://fiatisti.hr/forum/index.php?topic=5027.0 treba zamijeniti cijeli volan. podrapao ti se senzor kuta zakretanja volana, a on se nalazi u elektronici koja je zablindirana. ne možeš naručiti samo elektroniku, a komplet te košta oko 6500 kuna i možeš očekivati da će ti opet prdnuti nakon par godina. EDIT: Pitanje koje ti postavljaš, postavio mi je niz stranaka, dok sam radio u postprodaji (reklamacijskoj službi) kod dealera u Vinkovcima. Ukratko, nije moguće samostalno zamjeniti senzore - imaš ih 2 komada na stupu. Uprešani su na stup upravljača i sve se na njemu može zamjeniti (a vjeruj to sam s majstorima i radio - od motora i njegovih dijelova, centrale i sl.) ali senzori ne. Definitivno. Imaš 3 mogućnosti: 1. nabavka novog stupa upravljača sa motorom i centralom sa ugradnjom izađe oko 6.500 kn (+/- određeni postotak u ovisnosti od servisera) ova opcija je najskuplja, ali i najbolja jer garantira ispravno funkcioniranje sustava dok je i auta. I još na navedeni dio dobiješ standardnu fiat garanciju.... 2. nabavka repariranog stupa u fiat servisu. (ovu mogućnost malo kupaca koristi) roba je sređena po standardima fiata, a košta oko 45-50% u odnosu na novo. Za razmisliti je jer daju garanciju na to, mislim oko 12 mjeseci. cijena oko 3.200 kn sa ugradnjom 3. skinuti sa razbijenog auta sve i sve preebaciti. Imaš oko 3 sata truda i muke, a cijena je oko 1.500 kn. Ne znam može li jeftinije od ovoga. garancije nema, jer ako je iz 1. ili druge serije (ovisno o tvornici Delfi, Mirafuori i sl.) može trajati, ali može i otići nakon par dana. I za kraj, nakon ugradnje obavezno se mora napraviti kalibracija senzora i sile upravljanja na fiat testeru, inače je sila nejednaka i može otići elektromotor. Što napraviti? Sam senzore nećeš moći zamjeniti jer se posebno ne mogu naručiti iz kataloga. Edited April 12, 2009 by gandi Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 sta onda otisao motoric ili elektronika? koliko dodje popravak otprilike ako je elektronika Prođi kod nekoga tko se kuži da ti dijagnosticira kvar. Znam da se dečki u servisu sličan slučaj riješili na način da su dali reparirati motorić serva. Trošak je bio par sto kuna. Moguće da je i nešto ozbiljnije / skuplje, ali ovak prek neta ti nitko nemože 100% reć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 (edited) 5 000 kn? :wub: :censored::censored: hvala svima na informacijama. ic cu kod nekog da pogleda... gandi : :thumbsup: za c/p Edited April 12, 2009 by Drag_steer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Neka mala fora na elektroniki. Oni koji rade sa Fiatima znaju sta treba napravit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 znaju popustiti lemovi na ploci, probaj plocu prelemiti kako i sta ne pitaj, tako sam cuo :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Ta ploča se odlemila na baš svakom puntu kojeg sam vidio, a vidio sam ih dosta. Službeno to nije kvar koji se popravlja pa u servisu stave novo i naplate, neslužbeno je poprilično lak posao, ispod volana, s lijeve strane imaš tubu, kao veći kondezator, to skineš torks kljucem i vidis te lemove.. električar ne bi smio uzet više od 500kn, ako je pouzdan i daš mu da radi na tvoju odgovornost i manje. Evo ti slike, treba se registrirat.. http://www.crofiat.com/forum/showpost.php?p=230759&postcount=69 tj. evo c/p, autor Fiatino; Evo slika od obavljenog posla... Servo sada radi. Nadamo se da je bilo do lemova i do stopica. Skinete plastiku i vidi se motor odma... Ispod plastike volana nalazi se modul serva... Konektori od motora ovi u sredini komada 2... Motor se vadi van za cca. 5 minuta možda čak i manje... Ovako izgleda bez motora... Evo malo Tenjske raskoši... Skinete ovu spužvu neku neam pojma... Odlemite ovih 6 žica... Prelemite sve lemove... Polemite ih nanovo... Ziiip Pošto sam radio do 21:30.h Nix me napo da dođem na OMW sastavit Punta... Potreban alat: 5kn,imbus komada 1,i torax br 8,i kutija pljugi... Malo poziranja... Radni prostor... Nixon sastavlja... Test jel radi... I za sada radi majku mu... Nadamo se da je bilo do toga... Znači nije potreban električar,niti radiona,niti specijalni alat,niti previše znanja, za radni prostor vam je dovoljan i parking na OMW-u... Evo sličan kvar na MG,u reset senzora.. http://www.mgf.ultimatemg.com/group2/common_problems/epas_reset/index.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 :notworthy::notworthy: hvala za post ! pustit cu ga dok opet ne krepa... ako pocme srat opet ic cu to napravit. zavrsio sma ETŠ , valjda cu znat to zalemit Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 isti problem i na mom puntu...servo čas radi čas ne radi...al sad da se ne može proći zavoj ne bih se složio jer sam vozio sa pokvarenim servom i može se voziti samo što treba snage za okrenuti volan...u mjestu da i ne govorim Svaki put onda kad sjednes u auto molis Boga da ne rikne servo da se ne ubijes u zavoju ? :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 a kaze da moze se okretat ali tesko. a sestra kaze da je jedva okrenuo se za 2 cm... a ovisi izgleda o brzini i svemu.... po nekoj logici trebao bi bit jako tvrd ali ne i nemoguc za okenut. vidit cu kad meni rikne ako cu se izvuc al zamisli po zavojima lijevo desno ga deres...i ugasi se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 cim je jednom zastekao ne vidim zasto ne bi i drugi put :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Je fiat poznat po tome da se sam pokvari i popravi al s ovak necim se ja bas nebi igrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Svaki put onda kad sjednes u auto molis Boga da ne rikne servo da se ne ubijes u zavoju ? :doh: ja sam iskopčao servo , tj. odspojio servo pupmu i evo već godinu dana sa vozim bez serva..nije neka nauka.. i nije tolko teško okretat volan kak ljudi misle..po meni ide i lakše nego kod autiju koji tvornički nemaju servo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 meni je tak prije god dana otkazao usred voznje :lol: i od tad vise nista, sam upali ugasi i kvar nestao :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 je, ali jedno je kad stalno nemas serva a drugo kad malo imas malo nemas :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 al nije baš kak se piše da je razlika da se volan nemre okretat.. druga stvar je kaj je ona cura koja je navikla na laganini pa je valjda dobila infarkt kad se to desilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 ma moze se bez problema okretati zene :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 ne moze bit teze nego na bivsem autu 205 guma, mali volan bez serva... ostrim lemilicu i cekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Pa neznam, meni se bravo zgasio jednom tjekom voznje zbog senzora radilice i stvarno bas nije lako okretati volan...u tom trenutku sam stvarno uprego ruke da bi skrenuo van ceste i po tome mi je puno teze motati volan sa servom nego bez. Pa probajte na mjestu vrtiti kad auto nije upaljen, duplo teze nego isti auto bez serva...eh sad kad ispustis ulje iz serva, kakvo je onda stanje, to neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 nisam ja ispustio ulje iz serva..samo odspojio pumpu... uglavnom kažem da je "teško" jer si naviknut na jako lagano cijelo vrijeme ..da voziš tak auto dan-dva naviknuo bi se brzo i rekao da nije teško.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now