Black Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Dečko je bog pranja, veću picajzlu nisam nikad vidio. Zbilja sam po cjeloj Hr i Zagrebu bio ali on je No.1 Oprali mi sve tepihe i pošpricali sprejem za sjaj, isto učinili sa svim (baš svim) plastikama na autu, sve je prešpricano i očišćeno, armatura, sva ogledala, felge iznutra, auspuh čak (čovjek je 5min skidao crnilo s ruku) šajbe kao da nema kolko je čista, pragove i za kraj papir na pod od tepiha da se ne zaprlja. Anyway kad netko od vas ode tamo, uvjeriti će se sam i napisati isto što i ja. Lokacija: Autopraona Bobo (vl. Božidar) Markuševačka Dubrava 79 Tel.: 098 614 444 Cijena je za unutarnje i vanjsko pranje je 70 kn. Poliranje je 350-400 kn (ovisno o autu) s tim da radi 4 puta ili sloja. Kemija 350 kn. Cijene su naravno ovisne o tome u kakvom je prvobitnom stanju auto Kako doći do tam: Maksimirska, križanje kod Baotića odnosno okretišta tramvaja skreneš na Aveniju Gojka Šuška, voziš u smjeru sjevera odnosno prema novoj bolnici i samo pratiš glavnu cestu skroz do markuševca (ugrubo oko 7 km). Dođeš malog trga (Trg Svetog Šimuna), zatim desno s tog trga u Vida Ročića, druga i treća desno je Markuševačka Dubrava (ulica počinje i završava na Vida Ročića), bolje/bliže je doći s donje strane odnosno treća desno. Znači: Maksimirska - Avenija Gojka Šuška - Štefanovec - Trg Sv. Šimuna - Vida Ročića - Markuševačka Dubrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 A ti si pretpostavljam uzeo samo unutranje i vanjsko pranje ili i kemijsko?? Ps - koliko je red cekanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Posted October 21, 2008 Author Share Posted October 21, 2008 Da samo unutarnje i vanjsko sam uzeo, još malo pa vozim auto od starog na komplet + kemijsko + poliranje. Javim dojmove Red čekanja je cca nekoliko dana do tjedan. Makar varira, najbolje uzeti telefon i nazvati, mislim da to niš ne košta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak021 Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 ja idem sa gnojem na komplet tretman, kemijsko + poliranje obavijestit cu vas o utiscima. ugl. rece mi covjek da skida fegone, dize auto i pere od ispod, polira sve, cak i fegle... bumo videli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak021 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Evo danas je gnoj na kompletnom tretmanu uljepsavanja i pomladivanja u bobe. Popodne idem po njega pa da vidim jeli istina sta ljudi pricaju. Znam samo da me covik 20min nakon sam otisa zove da di mi je kljuc za felgone da može pocet radit. Znaci krenio decko temeljito lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Bozo je car. Kad je oprao toyotu, nisam skuzio da je moj auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Evo danas je gnoj na kompletnom tretmanu uljepsavanja i pomladivanja u bobe.Popodne idem po njega pa da vidim jeli istina sta ljudi pricaju. Znam samo da me covik 20min nakon sam otisa zove da di mi je kljuc za felgone da može pocet radit. Znaci krenio decko temeljito lol daj javi kakav dojam i baci koju sliku, no zar ti je potrebno na novom autu radit kemijsko.. pa tvoj auto se nije pošteno ni umazao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak021 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 daj javi kakav dojam i baci koju sliku, no zar ti je potrebno na novom autu radit kemijsko.. pa tvoj auto se nije pošteno ni umazao.. 2 puta godisnje, dakle ovo mu je prvo ikad. A jebi ga, lito, plaza, znojis se, sol, itd itd.. sve to ostavi tragove, pa to malo dovest ured. A i lakse je redovito odrzavat auto u svakom smislu, nego kad se toga svega nakupi pa onda dernek. A izvana iman riseve od cetki, i standardne riseve od parkinga i ruku, pa da i to rijesim. Ovako godisnje imas 100e za 2 kemijska i miran si, auto apoteka. Javim kako sam zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 taj čovjek mi je neka dalja rodbina, muž od sestre mog tetka. uglavnom , lik nie normalan (mislim u pozitivnom smislu ) , njegov auto miriši u krugu jedno 15 metara od auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak021 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 skupio auto... a sta da kazem, umjetnost majke mi. Sve je apsolutno cisto, sex totalni. Nije mi auto tako cisto bilo ni u salonu majke mi.:thumbsup: gewinde, trap, jebeni auspuh, plastike, motor, felge, unutra, juhu iz jebenog auspuha mozes jest. Auto se sjaji nenormalno. Kao sta je black reka unutra papirne prostirke za pod, VW najlonske navlake na sicevima:rofl: Cudo! Od sad bobo je bog, samo kod njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 kaj spada u njegov tretman??? koliko te ispalo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 To vam pričam. Najjači u Zagrebu i okolici ak ne i dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Koliko je trajalo to ciscenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 Koliko je trajalo to ciscenje? Meni komplet nutra i van za čuku i pol, s tim da mi auto nije bio pran iznutra cca 4 mjeseca i izvana mjesec dana. Smola, borove iglice, prašina, pjesak s jedno 10ak plaža, blato, itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak021 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ostavio auto u 9 i pokupio oko 17h Cijena 850 ali to je cisti sex, sve je apsolutno cisto. ni trga prljavstini Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 inače kolko znam čovjek se bacio i na pranje jahti i većih stanova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Danas bio sa Bobom na cugi pa smo išli do njega u praonu da mi malo pokaže kak to zgledi!!! Čovjek je car.....ni u Konzumu nema toliko stredstava za ćiščenje ko kod njega! Kad mi je reko šta sve nudi za 70kn opo sam skoro u nesvjest,stvarno je picajzla...kaže:"kad ti pogledam felge dođe mi da uzmem maramicu i da ih pobrišem malo"i to meni koji svaka 2dana pere auto:rofl::rofl::rofl: U subotu idem na pranje izvana i iznutra,a 01.12. idem na kompletno ćipčenje(to mu je prvi slobodan termin:doh:)!!! Pokazivo mi je koje aute ćistio proteklih mj.dana....pa ljudi moji dragi tu nema auta jeftinijeg od 80000eura(osim milletovog mercedesa i astre te frekovog golfa)koje on pere onda sam tek skužio koji je lik baja među clear my ride ekipom:rofl::rofl::rofl: :thumbsup::thumbsup::thumbsup::notworthy::notworthy::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Danas bio sa Bobom na cugi pa smo išli do njega u praonu da mi malo pokaže kak to zgledi!!!Čovjek je car.....ni u Konzumu nema toliko stredstava za ćiščenje ko kod njega! Kad mi je reko šta sve nudi za 70kn opo sam skoro u nesvjest,stvarno je picajzla...kaže:"kad ti pogledam felge dođe mi da uzmem maramicu i da ih pobrišem malo"i to meni koji svaka 2dana pere auto:rofl::rofl::rofl: U subotu idem na pranje izvana i iznutra,a 01.12. idem na kompletno ćipčenje(to mu je prvi slobodan termin:doh:)!!! Pokazivo mi je koje aute ćistio proteklih mj.dana....pa ljudi moji dragi tu nema auta jeftinijeg od 80000eura(osim milletovog mercedesa i astre te frekovog golfa)koje on pere onda sam tek skužio koji je lik baja među clear my ride ekipom:rofl::rofl::rofl: :thumbsup::thumbsup::thumbsup::notworthy::notworthy::notworthy: A milletov mercedes je manje od te cifre .. panjino , ne pričaj gluposti ..!:cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 moj tata ima veceg od te cifre !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borna Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 kaj on solo tam pere il kaj ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Ne,ima još jednog radnika i to je to:drink::drink::drink:!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak021 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Ma bobo je bog, moram ga sutra zvat da me ubaci na redovno pranje u subotu. Navuka sam se na besprijekornu cistocu auta, sex totalni :lol:LoL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Hoćemo ić zajedno??? Ja sam se isto dog. s njim u subotu!!! :punk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Otpeljao ja ovu subotu auto od staroga na pranje kod Bobe. Samo unutarnje i vanjsko, komplet će ić negdje nakon nove po svoj prilici... Oplate vrata i središnji rukonaslon su bili crni od prljavštine i kad je Bobo to vidio rekao je da tu stvarno treba kemijsko. Ostavim auto i vraćam se za dogovorenih sat vremena... Veli Bobo, "Čuj, nisam mogao gledat te oplate pa sam morao na njima kemijsko napravit!"! Uglavnom, napravljeno kemijsko na vratima i podnim tepisima, a sve ostalo počišćeno fantastično! auspusi ispolirani i počišćeni iznutra, felge ispolirane i počišćene iznutra, svi rubovi vrata, gepeka it. sve počišćeno u najmanji detalj! Na lijevom kutu zadnjeg branika je bilo crvene boje i malo poguljene farbe sa branika od nekog genijalca sa parkinga pa sam pitao dal će to ić dole kad dam auto na poliranje. Odgovor: "Nemoj ništa pitati, samo gledaj i uživaj!". Ode on u garažu i vrati se sa krpicom i kistom. Sa pastom poskida sve crvene boje šta je bilo gore, a sa kistom popuni par točkica šta je falilo boje na braniku... A meni smajl od uha do uha!:notworthy::notworthy: Eto, malo sam se raspisao, ali u svakom slučaju svaka preporuka i od mene i svaka čast na radu i trudu! Usput sam vidio jedan A6 koji je taman dovršio komplet (poliranje + kemijsko) kad sam ja došao... Auto ima 76000km, a nigdje ni trunke prljavštine! Ispod poklopca motora sve čisto kao da je sad sa proizvodne trake sišao!:punk::notworthy: Još čekam da kod sebe vidim šta ću sa nekim ogrebotinama pa idem i sa svojim kod njega na komplet uređenje! Evo slika auta nakon tretmana (46000km), nisu baš nešto (loš fotić), al je auto preporod naprema kakav je bio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Otpeljao ja ovu subotu auto od staroga na pranje kod Bobe. Samo unutarnje i vanjsko, komplet će ić negdje nakon nove po svoj prilici... Oplate vrata i središnji rukonaslon su bili crni od prljavštine i kad je Bobo to vidio rekao je da tu stvarno treba kemijsko. Ostavim auto i vraćam se za dogovorenih sat vremena... Veli Bobo, "Čuj, nisam mogao gledat te oplate pa sam morao na njima kemijsko napravit!"! Uglavnom, napravljeno kemijsko na vratima i podnim tepisima, a sve ostalo počišćeno fantastično! auspusi ispolirani i počišćeni iznutra, felge ispolirane i počišćene iznutra, svi rubovi vrata, gepeka it. sve počišćeno u najmanji detalj! Na lijevom kutu zadnjeg branika je bilo crvene boje i malo poguljene farbe sa branika od nekog genijalca sa parkinga pa sam pitao dal će to ić dole kad dam auto na poliranje. Odgovor: "Nemoj ništa pitati, samo gledaj i uživaj!". Ode on u garažu i vrati se sa krpicom i kistom. Sa pastom poskida sve crvene boje šta je bilo gore, a sa kistom popuni par točkica šta je falilo boje na braniku... A meni smajl od uha do uha!:notworthy::notworthy: Eto, malo sam se raspisao, ali u svakom slučaju svaka preporuka i od mene i svaka čast na radu i trudu! Usput sam vidio jedan A6 koji je taman dovršio komplet (poliranje + kemijsko) kad sam ja došao... Auto ima 76000km, a nigdje ni trunke prljavštine! Ispod poklopca motora sve čisto kao da je sad sa proizvodne trake sišao!:punk::notworthy: Još čekam da kod sebe vidim šta ću sa nekim ogrebotinama pa idem i sa svojim kod njega na komplet uređenje! Evo slika auta nakon tretmana (46000km), nisu baš nešto (loš fotić), al je auto preporod naprema kakav je bio! kolko nofci za tak nekaj?????????:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now