rio_cyber Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 al je ubil babu skoro kad ju je prepilil ....... a breg me shebo, i skoro sam ja njega .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Pumpa se hladi s benzinom, ono sto ju zrak hladi je zanemarivo. Zacudio sam se kolko je pumpa postala tiha kada je bila u onoj sivoj spuzvi koja se stavlja oko cijevi za klimu/grijanje. Tiha je bila kao serijska pumpa. Kada auto ostane potpuno bez benzina, to nije jako stetno za motor(ako covjek skuzi i skine gas), najgore je dok tlak padne(tj dok ima dovoljno benzina za upaliti smijesu, a imam ga jako premalo). Dok su missfire-i onda se lambda nemoze ocitati, ali po zvuku mozes cuti dali su od prebogate smijese(tiho) ili siromasne smijese(puca kroz auspuh). BTW sve na svijetu je kinesko. I ima na ebayu orginalnih walbro pumpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Kako je to super kad te pumpa košta 1000EU za popravak motora... :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Kada auto ostane potpuno bez benzina, to nije jako stetno za motor(ako covjek skuzi i skine gas), najgore je dok tlak padne(tj dok ima dovoljno benzina za upaliti smijesu, a imam ga jako premalo). Dok su missfire-i onda se lambda nemoze ocitati, ali po zvuku mozes cuti dali su od prebogate smijese(tiho) ili siromasne smijese(puca kroz auspuh). Dali ego tada ide u plus ili minus? Jer vems neće uvijek uspješno detektirati missfire, nego ego ode jako u plus i onda imaš još veći missfire? Ili je fakat motor ostao bez benge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Dali ego tada ide u plus ili minus? Jer vems neće uvijek uspješno detektirati missfire, nego ego ode jako u plus i onda imaš još veći missfire? Ili je fakat motor ostao bez benge? G... poceo si trash-ati forum i dobre topice. Pliz... stop :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Missfire se uvjek uspjesno detektira, vjerovatno ostao bez benzina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 OK. Hvala. 2meshin: Vidiš da nisam da se kod mene događa isti problem a nije mi bilo na kraj pameti da se radi o kineskoj pumpi... Nego, kolika ta posuda dodatna mora biti (litara)? Jer sad mi pada na pamet da bi bilo pametnije tu posudu staviti u sami rezervar jer tako štedim prostor... Ili to nema smisla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 OK. Hvala. 2meshin: Vidiš da nisam da se kod mene događa isti problem a nije mi bilo na kraj pameti da se radi o kineskoj pumpi... Nego, kolika ta posuda dodatna mora biti (litara)? Jer sad mi pada na pamet da bi bilo pametnije tu posudu staviti u sami rezervar jer tako štedim prostor... Ili to nema smisla? Izracunas kolko litara ti treba imati posuda, na temelju kolko ti motor ubrzava i kolko benzina trosis. I bitno je da je posuda visoka. Znaci vecini je 1litra dosta. I pozeljno je tu posudu staviti kod motora, iz dva razloga. Dobivas bolju trakciju na FWD, a drugo je dobivas bolju reakciju na gas posto pumpa sad mora povecati tlak u pola metra crijeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Šta, znači to je to? Nije to malo overkill? 2 pumpe, jedna manja možda može i serijska i neku veću (koju) naprijed uz posudu u motornom prostoru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Šta, znači to je to? Nije to malo overkill? 2 pumpe, jedna manja možda može i serijska i neku veću (koju) naprijed uz posudu u motornom prostoru... Ocito imas problem s benzinom, tak i onak moras kupovati novu pumpu goriva a ovu rabljenu nebres dobiti neku lovu(mozda mores, ali onda ces na dusi imati izgoren motor mozda). A imas i problem u rezervaru da ostajes potpuno bez goriva kod ubrzanja(neki cudan rezervar). Zato razmisli sto je jednsotavnije, dodati posudicu u motorni prostor i pumpicu, nego cijeli rezervar preraditi s upitnim rezultatom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Imaš pravo. No motorni prostor mi je pun. Eto stvarno razmišljam di mogu toliku cjevuru staviti? Možda u blatobran do štoka vrata? Jer moram još ugurati i vodenu pumpu za water injection i neku posudu za vodu ako neću koristiti ovu od brisača... :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 2meshin: Vidiš da nisam da se kod mene događa isti problem a nije mi bilo na kraj pameti da se radi o kineskoj pumpi... Ok, moj pardoncek ... negdje sam krivo skrenuo kod toka misli Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Meni su super ovakve temice. Puno se nauči. Eto nije mi bilo na kraj pameti stavljati swirl pot vanjski iako mi je već palo na pamet staviti još jednu pumpu.... A šta je sa lajtunzima? Jesu li serijski od rezervara do svirlpota dovoljni ili i njih treba širiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Meni su super ovakve temice. Puno se nauči. Eto nije mi bilo na kraj pameti stavljati swirl pot vanjski iako mi je već palo na pamet staviti još jednu pumpu.... A šta je sa lajtunzima? Jesu li serijski od rezervara do svirlpota dovoljni ili i njih treba širiti? Serijski dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Po mom mišljenju nema potrebe da kemijaš sa dodatnom pumpom, samo nabavi original Walbro i to će bit to... ako je dovoljno protočna i jaka za R33, R34.. itd.. trebala bi bit i za LET. Problem je u tome što imaš tu kinesku koja je možda i slabija od serijske pa ti se zato javlja problem sa nedostatkom goriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
detroit Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 ...bolje dvije serijske bošove za 200kn nego jedna walbro za milijon...učinak isti,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 cek, ako sam dobro skuzio posudica se moze stavit u motorni prostor i onda "jaca" pumpa ide poslije nje? a serijska i dalje ostaje u rezervoaru? ono sta mene muci je da ako jaca pumpa ima veci protok sta nece ispraznit tu kanticu i opet ce motor ostat bez goriva?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Računa se da ti nećeš biti na full opterećenju duže od 15 sekundi i tako da će serijski lajtunzi moći opskrbiti + zaliha... Ja sam to tako shvatio.. 22fast: Kod mene ti je problem ne samo kineski walbro nego je i ta posudica koja stoji u rezervaru premala... cca pola litre i serijska pumpa ima 2 ulaza. Nešto kao ulaz koji vuče van posude kad nema u posudi ili u posudi kad nema van posude (u krivinama i to)... Kad sam ja montiro walbro, to više čini mi se baš i neradi najbolje.... Tako da je meni motor znao ostajati bez goriva u zavojima i na naglim ubrzanjima prva druga... No nešto smo malo drkali po toj kantici i situacija se kao popravila, dok nisam spalio motor na autoputu (bila četvrtina rezervara)... Sad ona radi no zna se ponekad dogoditi da zašteka + što ja više ne idem nikad ispod pola rezervara benzina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Sad mi palo na pamet. A što je sa grijanjem benzina u posudi? Jel gle ovo. Novi benzin cirkulira samo na površini, odnosno pri vrhu posude. Stari benzin + malo novog koliko potrošiš starog će cirkulirati stalno kroz posudu. Doći će do grijanja benzina u posudi, pogotovo dok vozim na plin i ne trošim ništa benzin.. Kako to riješiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Sad mi palo na pamet. A što je sa grijanjem benzina u posudi? Jel gle ovo. Novi benzin cirkulira samo na površini, odnosno pri vrhu posude. Stari benzin + malo novog koliko potrošiš starog će cirkulirati stalno kroz posudu. Doći će do grijanja benzina u posudi, pogotovo dok vozim na plin i ne trošim ništa benzin.. Kako to riješiti? pa složi si da kad se voziš na plin rele isključi pumpe goriva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Glavni cilje te posude je osigurati stalno dotok benzin, bez obzira ako zadnja pumpa tu i tam potjera zrak(zrak se brzo vrati u rezervar). Skoro svaka serijska pumpa ima dovoljan protok na tako malom tlaku(oko 0.1bar, uopce nije opterecena), a ova druga pumpa se brine da napravi tlak. A grijanje benzina ce biti skoro isto kao bez te posude, jer stalno crikulira benzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 ovo mi izgleda jako zanimljivo sta napisali, pa ako bi moglo to malo idiot proof napisati, da ja nes krivo ne skuzim znaci princip je staviti 2 pumpe paralelno? (nema mi logike serijski), samo razlika da jedna direktno kod rezervara, a druga kod motora, te svaka svoju cijev druka na fpr koji kasnije to daje na injektore, jesam dobro skuzio? sori na glupavom pitanju =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 znaci swirl tank je najobicnija posuda (naravno pvc, ne neka koja moze dati iskru unutra zbog elektriciteta ) na koju spaja izlaz iz prve pumpe i ulaz druge pumpe, te povrat benzina i povrat para u glavni tank? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 znaci swirl tank je najobicnija posuda (naravno pvc, ne neka koja moze dati iskru unutra zbog elektriciteta ) na koju spaja izlaz iz prve pumpe i ulaz druge pumpe, te povrat benzina i povrat para u glavni tank? Točno tako. Obratite pažnju na detalj da ju istovremeno pune dva izvora, pumpa iz tanka i povrat iz raila (ukoliko se ne vozi na punom opterećenju). Ta dva izvora je dobro spojiti na posudu sa suprotnih strana i po mogućnosti ne na istoj razini kako bi se efekt kovitlanja povećao. Kovitlanje je dobro zbog što bržeg oslobađanja zraka iz posude preko izvoda na najvišoj točci posude, a na koji je spojen povrat u tank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now