TomiTraktor Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 testiranja su zabranjena, ali to ne znaci da nece nabijati kondiciju u jednom od FXXova po maranelu isto tako...da se od jedne rezervne prošlogodišnje šasije i rezervnih dijelova napraviti bolid sličan ovogidišnjem i zašarafiti slick gore no to cak i nije potrebno. POtrebno je samo nabiti kondiciju
filip00 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 meni je lol kaj ljudi misle da je schumi za staro zelezo ili da on nije vise isti...pa taj covjek vozi vozi i uvijek vozi, a sedmerostruki prvak ne mozes bit pukom slucajnoscu.
woo Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ja sam duboko uvjereni da šumi ima jako puno krugova u NOVOM bolidu moje mišljenje je da nije sve za javnost, a i tom adrenalin friku bi bilo teško samo gledat
Dottore Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Da bar Montoya dolazi. nema boljeg gušta gledati Šumi vs Montoya.
Jasa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Jaoooj jedva cekam...vraca se kralj jupiiiii Al uz sve to, samo nek se Massa oporavi kak spada :thumbsup:
Mattas Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 :punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk:
Cici_OPC Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Mene shumi uzasno zivcirao, al sad mi je nekako drago da se ponovo vraca.. :drink: ajde vidjet cemo na sta ce to licit bez elektronike :dance3vs1:
Gabre Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 (edited) IMA BOGA! FCK YEAH!!!! :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer: EDIT: Vidim da ću opet počet gledat F1... da da da i daaaaaaaaa :dance3vs1::dance3vs1: :cheer::cheer::cheer: vraca se CAR :punk::punk::punk: samo se nadam da nece imati neki peh da se netko zabije u njega il,i da mu se dogodi neki kvar na bolidu, i da napokon pokaze onom usranom Kimiju koji jebeno spava cijelu sezonu, a nije ni proslu bio bolji... jedva cekam, kad je iduca trka, ZAKON ZAKON ZAKON P.S. Dottore, tvoja gramatika je totalno sjebana... hrvatski ti nije materinji ili koji vrag? Edited July 30, 2009 by Gabre
matt Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 (edited) Hehe, jedva čeka slijedeću utrku!!! Forza Schumi, Forza Ferrari!!! E da: c/p sa F1.com "Schumacher has not driven Ferrari’s current F60 in anger and last tested for the Italian team, with whom he won five world titles, back in April 2008." Edited July 30, 2009 by matt
2fast Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ove spike kak će on bez elektronike... pa on je naslove osvajao dok su bolidi bili čisti hardcore bez ikakvih ESP, KBZ, CTF... bla bla... kratica... Ako nekome pogoduje bolid bez elektronike onda je to od svih na stazi prvo on... Naravno, trebat će mu malo da se privikne i to je to...
Danijel Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 brijem da će iduća utrka srušiti rekorde gledanosti :cheer:
Guest diablo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 hehe 'Schumi to net £3m a race' Michael Schumacher's pending return to F1 is set to cost Ferrari a pretty penny with reports claiming he'll be earning a staggering £3million a race. Ferrari announced on Wednesday that seven-time World Champion Schumacher had agreed to fill Felipe Massa race-seat while the Brazilian recuperates from his Hungarian accident. The German's return, though, is dependent on him getting through a 'specific training programme at the end of which confirmation will be given of his participation in the Championship.' And should he get the go-ahead to race in the European GP at Valencia, the Mirror claims he'll be earning '£3million a race - effectively £1m a day in Spain.' But not everyone believes the 40-year-old has what it takes to return to Formula One. "It's a gigantic mountain for even him to climb," the former 'Voice Of F1' Murray Walker told the BBC. "I have no doubt that he will be physically fit and I don't doubt that he's mentally on top of it. It's just that he's bound to be rusty and he's got very little time to catch up."
mt47000 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 A taman sam se ponadao kak idiota više nikad neću vidjet na stazi :doh: potpis!:dance3vs1::dance3vs1::rofl::rofl:
Guest diablo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 daj kaj kenjate, pa ni ja ne mogu smisliti lika ali.... 4 svjetska prvaka na stazi ferrari , mclaren, i reno podjednaki brawn gp pada u performansama red bull se dize ok valencija je zakurac staza, ali ako ce svabo voziti i spa.. pa jos neka kisa padne.. pa kad kimi, hami , alonso i svabo pokazu sto znaju...
Josey Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 da, slazem se, narocito kad kimi pocme stiskat ko kreten na slikovima onda znamo da to zavrsi kako zavrsi, u zidu
Guest diablo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 a kaj je trebao voziti prosle godine spa kao massa ? sigurno na 3. mjestu i cekati da ti se pokloni pobjeda ? meni je spa prosle godine bila predobra trka.
InSaNe Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Meni ovo smrdi na marketing, ili ako ce vozit mozda trku dvije dok ne nadju zamjenu za massu.
Dottore Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ove spike kak će on bez elektronike... pa on je naslove osvajao dok su bolidi bili čisti hardcore bez ikakvih ESP, KBZ, CTF... bla bla... kratica... Ako nekome pogoduje bolid bez elektronike onda je to od svih na stazi prvo on... Naravno, trebat će mu malo da se privikne i to je to... a što znači zablokiranje jednog kotača u zavoju?? svaki put Šumi koči u zavoju s jednim kotačem.. :no2:
Don-0007 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 (edited) Ovo je definitinvno najbolja vijest u F1 od početka sezone... sve je krenulo nekako netipično sa kršenjem gentlemenskog ugovora Browna koji je izvukao prednost sa dvostrukim difuzorom, pa se RB probudio i pretekao Browna... Ferrari je zasjao na Catalunyi sa B verzijom bolida, ali od onda lagano posustaje, no i on je u igri... McLaren se nevjerojatno oporavio i postavio rezultat za povijest F1... prvi hibridni bolid koji je pobjedio na F1 utrci... Stvari su se počele lagano normalizirati... i evo sad kajzera... šlag na tortu... ma koliko god da ga ne volim, ovo je pravo osvježenje sezone... i svakom F1 fanu bi to trebala biti poslastica bez obzira za koga navija ili je navijao...:drool: Četiri svjetska prvaka na gridu, kajzer, pijanac, plačljivko i crni...:lol::lol::lol: Dobro, možda ne već u Valenciji jer je Renault suspendiran... no možda se i u tome slučaju desi nekakav obrat... Edited July 30, 2009 by Don-0007
Spex Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 daj kaj kenjate, pa ni ja ne mogu smisliti lika ali.... 4 svjetska prvaka na stazi ferrari , mclaren, i reno podjednaki brawn gp pada u performansama red bull se dize ok valencija je zakurac staza, ali ako ce svabo voziti i spa.. pa jos neka kisa padne.. pa kad kimi, hami , alonso i svabo pokazu sto znaju... :notworthy: Pogotovo boldani dio. >Don: koliko pratiš F1, bilo bi za očekivat da znaš da je Brawn a ne Brown
Guest diablo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ispricaj Dona jer Brawn GP postoji tek od ove sezone
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now