Jump to content

SLUŽBENO: Schumacher se vraća da zamijeni Massu!!!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 123
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

nevjerojatno, index i net hr su objavili vjest prije sat ipo, a tek sad na sluzbenim stranicama f1 vjest..

blaah

u kurac a ja se bas ponadao dobroj utrci

Posted

Šteta digao bi opet F1 :(

Brojni Schumijevi obožavatelji bit će razočarani ovakvim ishodom, a njegovo odustajanje sigurno će uzdrmati i šefove F1 koji su već trljali ruke zbog booma koji bi izazvao privremeni povratak njemačkog vozača.
Posted

ma glupost, do trke ima skoro jos 2 tjedna, kao da se ne bi vrat oporavio... mislim da je ipak nesto drugo u igri...

u kurac.. fuck, bas sam se veselio

Posted
ma glupost, do trke ima skoro jos 2 tjedna, kao da se ne bi vrat oporavio...

gabre... ja sam ima sudar prije cetiri godine di me frajer napucao zguza da sam odletio na straznje sjedalo...

uz sve ljecenje dan danas me vrat steze, lijevo ga mogu normalno okrenuti a prema desno upola manje...

.

Posted

prvo, nisam vidio kad je bila ozljeda, mislio sam da je frisko, od naprezanja sada na treninzima. A ono od pada s motora.

i dalje stojim da bi mogao voziti, barem oni imaju vrhunske doktore i lijekove protiv bolova... :)

Posted
prvo, nisam vidio kad je bila ozljeda, mislio sam da je frisko, od naprezanja sada na treninzima. A ono od pada s motora.

i dalje stojim da bi mogao voziti, barem oni imaju vrhunske doktore i lijekove protiv bolova... :)

Šteta, baš sam se nabrijao na F1 konačno nakon dugo vremena.

Vezano uz vrat, mislim da su u F1 brutalno velika naprezanja vrata, pogotovo G sile. Ako si gledao Top Gear sjećaš se šta se desilo Jeremyu prilikom testiranja GTR-a...a sada si zamisli kakva su naprezanja tek u F1...

• 3 weeks later...
Posted

Zašto ne...prije sezone se odredi koja dvojica skupljaju bodove za momčad, i to je to.

Samo tu je problem proširenja boksova za trećinu, teoretski svaka momčad može uključiti treći bolid, produljenje startne ravnine na nekim stazama....samo ono što mi u ovom trenutku pada na pamet.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...