Jump to content

Grobnik voznja thread

TomiTraktor

Recommended Posts

evo gledam stazu i mislim si kako bi bilo odlično kad bi se tu vozila vn f1, pogotovo kad je bernie naš čovik.

Koliko je to izvedivo, mislim na stazu, jer vidim i sam da bi trebalo potpuno novu infrastrukturu napraviti (boxeve,centre,hotele i popratne sadržaje)

evo gledam stazu i mislim si kako bi bilo odlično kad bi se tu vozila vn f1, pogotovo kad je bernie naš čovik.

Koliko je to izvedivo, mislim na stazu, jer vidim i sam da bi trebalo potpuno novu infrastrukturu napraviti (boxeve,centre,hotele i popratne sadržaje)

Jooooj samo ne tu temu povlačit ponovo...to je već prožvakano i prodiskutirano 1000 puta i 10 000 ljudi je iznjelo kvadrilijun mišljenja i teza za i protiv....:doh:

Ukratko neće biti utrka F1 na Grobniku...bio je Keke Rosberg 1988.g. sa McLarenom u sklopu moto GP utrke za prvenstvo svijeta i vozio je par krugova promotivno (sponzor Marlboro) zajedno sa Agostinijem koji je bio na Yamahi - to je ja mislim prvi i zadnji put da je F1 bolid bio na Grobniku.

• 1 year later...

evo back on topic...

dosao mi nekidan u ruke neki auto casopis... neznam sad koji, nije mi doma, u radnji je i uglavnom na tri cetiri strane od Sebalja objasnjeno kako voziti koju krivinu na grobniku... poskeniram sutra i stavim ovdje...

.

evo back on topic...

dosao mi nekidan u ruke neki auto casopis... neznam sad koji, nije mi doma, u radnji je i uglavnom na tri cetiri strane od Sebalja objasnjeno kako voziti koju krivinu na grobniku... poskeniram sutra i stavim ovdje...

.

cini mi se da je to bilo u jednom od onih silnihh tjuning casopisa prije dosta vremena

• 1 year later...
Ma treba samo sjesti u auto sa nekim ko zna Sljeme (u nekoj kanti od auta,ha,ha,ha) i spustiti se nizbrdo pa kad prođe sa 130-140 preko mostića na Kraljičinom Zdencu i onu seriju zavoja nakon promjenio bi svaki mišljenje :rofl: Na Grobniku takve stvari nemožeš doživjeti,no way :dance3vs1:

• 8 months later...
  • 3 months later...
  • 5 months later...

Bija i ja danas..Zanimljivo bilo ali puno guzve..Na kraju 1:58.088 i to ni sam neznam kad sam uspija napravit valjda u jednom od dva cista kruga.Cili auto je stock jedino r888..I ovjes koji voli plivat..Al zanimljv autic

Na kraju pregrija gume i isa provozat bivseg vlasnika auta..Izletija van staze malo jace ali fala bogu nikom nista ni nama ni autu..Inace dosta izljetanja danas je bilo..

Drugi frend sa megijem isa 1:48.880 jako nezadovoljan gumama...

921602_568483929884902_832292176_o.jpg

Drugi frend sa passatom vr6 turbo 1:53.215..More auto ici jos puno nize ovo je danas bija prvi test

1275701_10201882824942546_1865749210_o.jpg vidi se naprid na slepi passat

Treci frend dosa direkt sa pira na grobnik vozija sa meganom 2.02 pola trackday-a prespavao

Cetvrti frend sa twingom 2:00.613 malo usis ispuh i r888

Edited by Kariola

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...