msporis Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Imaš u Metrou, mislim da je cca 90kn bio. Mislim, možda izgleda kao da kompliciram, ali mjenjam kompletni antifriz i on će biti unutra cca 3 godine pa onda ne bi htio zeznut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 E sad, malo sam istraživao. 1. Ovaj kaže da boja ne određuje nužno sastav?! 2. @ Raptor kako kod mene ide zeleni ako je motor navodno sa AL blokom? Dobio sam informaciju na Mtisu forumu isto da ide zeleni, al mi sad više nije jasno kak? Ej, proša san tu cilu priču sa antifrizom i počinješ ko i ja komplicirat. Boja ne određuje sastav. Ka šta san ti napisa u AL motore ide antifriz bez silikata (pogledaj mitsu i honda servisne manuale) i destilitrana voda, amen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 kak mislis kakvocA? ono do kolko drzi?imas u konzumu oko20ak kn.. to ti je mala plasticna pizdarija s crijevom koje povuce unutra i onda ti cajgeri pokazu Imaš u Metrou, mislim da je cca 90kn bio. Mislim, možda izgleda kao da kompliciram, ali mjenjam kompletni antifriz i on će biti unutra cca 3 godine pa onda ne bi htio zeznut. Da, to mi treba 20 kuna? pa jel to vrijedi išta? Mislim da ću do Metroa ipak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 E sad, malo sam istraživao. 1. Ovaj kaže da boja ne određuje nužno sastav?! 2. @ Raptor kako kod mene ide zeleni ako je motor navodno sa AL blokom? Dobio sam informaciju na Mtisu forumu isto da ide zeleni, al mi sad više nije jasno kak? Boja je tu da ne bi slučajno natočio neki drugog standarda. Ali da, ne mora nužno značiti i razliku. Gledaj oznake na pakiranju. Da, ide ti zeleni, ali možeš točiti i crveni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 http://www.presretac.com/zanimljivo/tehnologija-i-mehanika/antifriz-rashladna-tekucina-410.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 neznam jel bas 20 al ono ne izgleda mi kao nesto sto bi bilo skuplje Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 2 mario: ne gleda se kakvoća nego točka ledišta.. ima u lidlu s vremena na vrijeme i u trgovinama autodijelova.. 20-30 kn.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 2 mario: ne gleda se kakvoća nego točka ledišta.. ima u lidlu s vremena na vrijeme i u trgovinama autodijelova.. 20-30 kn.. Pa to i je kakvoća, koliko će mix kvalitetno zaštiti motor od smrzavanja .. uglavnom razumijemo se - želio bi vidjeti koja mi je točka ledišta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now