Jump to content

Antifriz

Recommended Posts

E sad, malo sam istraživao.

1. Ovaj kaže da boja ne određuje nužno sastav?!

2. @ Raptor kako kod mene ide zeleni ako je motor navodno sa AL blokom? Dobio sam informaciju na Mtisu forumu isto da ide zeleni, al mi sad više nije jasno kak?

Ej, proša san tu cilu priču sa antifrizom i počinješ ko i ja komplicirat.

Boja ne određuje sastav.

Ka šta san ti napisa u AL motore ide antifriz bez silikata (pogledaj mitsu i honda servisne manuale) i destilitrana voda, amen.

kak mislis kakvocA? ono do kolko drzi?

imas u konzumu oko20ak kn..

to ti je mala plasticna pizdarija s crijevom koje povuce unutra i onda ti cajgeri pokazu :D

Imaš u Metrou, mislim da je cca 90kn bio.

Mislim, možda izgleda kao da kompliciram, ali mjenjam kompletni antifriz i on će biti unutra cca 3 godine pa onda ne bi htio zeznut.

Da, to mi treba :)

20 kuna? pa jel to vrijedi išta? Mislim da ću do Metroa ipak :)

E sad, malo sam istraživao.

1. Ovaj kaže da boja ne određuje nužno sastav?!

2. @ Raptor kako kod mene ide zeleni ako je motor navodno sa AL blokom? Dobio sam informaciju na Mtisu forumu isto da ide zeleni, al mi sad više nije jasno kak?

Boja je tu da ne bi slučajno natočio neki drugog standarda. Ali da, ne mora nužno značiti i razliku.

Gledaj oznake na pakiranju.

Da, ide ti zeleni, ali možeš točiti i crveni.

2 mario: ne gleda se kakvoća nego točka ledišta.. ima u lidlu s vremena na vrijeme i u trgovinama autodijelova.. 20-30 kn..

Pa to i je kakvoća, koliko će mix kvalitetno zaštiti motor od smrzavanja :) .. uglavnom razumijemo se - želio bi vidjeti koja mi je točka ledišta

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...