Jump to content

Auto Tim i Unichip

mislav

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Definitivno veliki ? glede ispričavanja stranke, pa oni su NJEMU razbili auto, ne obratno??

karikiram ti kupiš nešto od mene, napadneš me da sam ti uvalio nešto što ne valja, kasnije skužiš da si u krivu... Ispričaš se... naravno ako si normalan čovjek, ako si idiot ne ispričaš se... Uglavnom nije ista situacija... ali čovjek se ispričao, jer je pretjerao i prerano reagirao kao da mu neće izaći u susret... Ako se ispostavi i u ovom slučaju da je mislav krivo optužio AutoTim bilo bi uredu da se ispriča, ali poznavajući njega neće...

A ovo što se tiče Unichipa, Auto Tima i kriv je nije-kriv ćemo ostaviti sastrane zasad.

Činjenica je da se auto vozi najnormalnije sad već 4 mjeseca, Gubić je napravio remap i niti jednom se od skidanja Unichipa nije upalio check-engine niti išta slično. Toliko o tome...

jel pricamo o istoj firmi u kojoj je bilo sranje prije nekog vremena, kad su razbili auto stranke s kojim su se vozili na gablec?

Tolko o hrpi sluzbenih autiju, mislim, vjerujem jer nemam razloga ne vjerovat al ne vidim zasto se onda voze sa tudjim autom na gablec?

Ovaj koji mapira auto je isao na mapiranje i usput povezao ove na gablec,, sto je mozda greska,, al eto usput je i daleko je 1km.,,,

2 Hic : Igor je rekao covjeku da ce kupit drugi auto da nije problem al ovaj je imao svoje neke druge zamisli...

Kada več skaćemo od firme do firme....ja OPET mogu samo dobro reći za poslovanje C-mod-a aka Mislava.

Neznam, pitanje sreće ili su se zvijezde poklopile....

A i da sam čuo nekaj negativno, nisam...ali.....znam kako to i kod nas ide, naime, ne branim ni svoju firmu, a ni ikoga drugog, ali znam...da ja zahebem jedan auto, više bi se o njemu pričalo, nego o 50. kojih sam dobro napravio, iako moja garancija znači baš to-garancija, ali desilo se da čovjek unaprijed napadne, i kada dođe nazad, i ja vidim da je moja greška, i popravim na svoj račun, onda je posipavanje pepelom....al...ježi ga, takav smo narod....

Edited by Bega

Točno to, ko radi taj i griješi. Poanta je u tome da kad se sjebe se popravi. Svima nam se u auto branši desi da nas zove kreten i napada za nešto što možda i nema veze sa našim poslom, pa se čovjeka sasluša, auto se pogleda i riješi se na ovaj ili onaj način. Ne stera ga se u kurac, jel tako?

Budući da više od pola myhraweba ima iskustva s mojom firmom i poslovanjem - ako netko misli drugačije, nek sad veli :thumbsup:

Edited by mislav

možeš i ti, otvoriću vama dvojici temu "Knjiga žalbe" ako hoćeš :rofl:

Ne trebaš ti meni ništa otvarati, samo mi se ti i tvoji dečki ne obraćajte više to je dovoljno... :thumbsup:

Jer sa lopovima i prevarantima ne želim imati posla... Imaš samo sreće što mi se ne da zahebavati sa takvima poput tebe za tako male novce...

Što se tiče Autotima, ne znam jesam li pisao u ovoj temi ali prijatelju BMWa 323i dakle (identičan motor ko moj) u 3 godine koliko je imao njihov plin, 5-6 servisa i 5-6 posjeta radi "mapiranja" nisu uspjeli dobro izmapirat da se auto ne gasi na svakom drugom-trećem stajanju na semaforu. Pričali su nekakve nebuloze kako ima nečujne dizne i slične gluposti. Senzor radilice je mijenjao jer su rekli da ne valja, pa ništa nije pomoglo itd. Na kraju je auto prodan i gotovo.. Na benzinu nikad ni najmanji problem.

Dok je drugi frend na M3u imao njihov plin i u 3 godine ni jedan najmanji problem nije imao..

Vjerojatno kako te potrefi :)

Što se tiče poslovanja C-moda, kupio sam par stvari kod njih i nikad nikakvih problema, dapače mislim da "poznatim" (forumašima općenito) izlaze u susret ;)

Ne trebaš ti meni ništa otvarati, samo mi se ti i tvoji dečki ne obraćajte više to je dovoljno... :thumbsup:

Jer sa lopovima i prevarantima ne želim imati posla... Imaš samo sreće što mi se ne da zahebavati sa takvima poput tebe za tako male novce...

:rofl: Adresa piše na webu, radno vrijeme je od 9-18 svaki dan. Ili se vidimo negdje u gradu?

Molim te da tu napišeš točno o čemu se radi, da ne bi netko pomislio nešto krivo.

:rofl: Adresa piše na webu, radno vrijeme je od 9-18 svaki dan. Ili se vidimo negdje u gradu?

Molim te da tu napišeš točno o čemu se radi, da ne bi netko pomislio nešto krivo.

Ti si očigledno senilan... Ako imaš liječničku potvrdu, onda ću zanemariti tvoje propuste oko zaprimanja kapara...

Možda bi sve prošlo uredu sa našom suradnjom da nije bilo onih kapara na ruke, koje su na kraju bile upola manje i slično... Ako si senilan, onda priznaj...

Jer vidim da se ne sjećaš da smo već o tome raspravljali i da me zaboli k...c i za tebe i za tvoju prokletu firmu... :doh:

Sto se tice sheme, evo kako se spaja unichip na taj auto

alfav6.th.jpg

Znaci uopce se ne diraju zice od injektora i taj dio instalacije. Tj izlazi u centrali su riknuli jer je losa centrala ne zbog unichipa jer unichip uopce nije spojen na to.

To je isto otprilike kao da promijenis antenu na autu i poslije ti izgore izlazi na radiju i onda okrivis antenu za to.

crnicu, daj reci o cem se radi, ne budi zena :D

Znaš i sam da je tu na forumu zato što sam ja to dopustio...

Kada smo ja i TT osnovali myhraweb rekao sam mu neka ga pusti...

A ta rasprava bi bila po treći put... i ne želim trošiti energiju na ..... da ne kažem na kakve ljude...

Samo upozorenje svima koji planiraju tamo nešto kupovati obavezno neka traže potvrde za kapare, uzimaju račune itd... da kasnije ne bi bilo... nisi ti meni platio, nisi ti meni toliko dao i sl... :thumbsup:

Ma daj Mislavu je zadnje na pameti lova...:D

Ja imam neke stvari doma za koje je zaboravio valjda pa me ne jebe....od cure Corsa dan danas nakon 3 ili 4 godine ima "Cmod" daljinsko centralno koje su oni ugradjivali i radi kao beba. Moj bivsi Audi isto tako. Sada ce skoro i jos neke pizdarije te ne znam koliko sam stvari narucio od njega i sve do jaja stiglo i za normalnu cijenu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...