Jump to content

Auto Tim i Unichip

mislav

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

hvala Fire za link.

Meni ovak kao totalno nepristranom, jer ne znam ni jednog ni drugog se cini:

1. da je taj leek Igor totalno bahat

2. ako je u Autotimu nesto kupljeno, od njegovog djelatnika, onda kako Auto tim s time nema veze?

3. Ako postoji nacin da se utvrdi jel taj uredjaj ispravan il ne, zasto se to ne napravi? Ne zato da ga Autotim zamjeni, jer je ocigledno Mislav znao da kupuje rabljeni, nego zato da se vidi dal je to ugradjeno kak spada il ne. A za to postoji racun i za to se Autotim sasvim fino moze naguzit, ako nije odradjeno kak spada.

Igor tamo pise "Ja nisam niti gestapo niti robovlasnik da takve stvari branim djelatnicima"..Pa fino, znaci njegovi djelatnici mogu radit sto hoce, a kad dodje stranka kojoj su (mozda) pojebali nekaj na autu, onda nema veze, jer "Ja nisam niti gestapo niti robovlasnik ".

Mislav, lijepo odvjetnika, tuzba, racun za ugradnju imas a on na sudu nek objasni kako to da on nema veze s tim sto njegovi djeltanici rade unutar firme i unutar radnog vremena.

hvala Fire za link.

2. ako je u Autotimu nesto kupljeno, od njegovog djelatnika, onda kako Auto tim s time nema veze?

3. Ako postoji nacin da se utvrdi jel taj uredjaj ispravan il ne, zasto se to ne napravi? Ne zato da ga Autotim zamjeni, jer je ocigledno Mislav znao da kupuje rabljeni, nego zato da se vidi dal je to ugradjeno kak spada il ne. A za to postoji racun i za to se Autotim sasvim fino moze naguzit, ako nije odradjeno kak spada.

Igor tamo pise "Ja nisam niti gestapo niti robovlasnik da takve stvari branim djelatnicima"..Pa fino, znaci njegovi djelatnici mogu radit sto hoce, a kad dodje stranka kojoj su (mozda) pojebali nekaj na autu, onda nema veze, jer "Ja nisam niti gestapo niti robovlasnik ".

Mislav, lijepo odvjetnika, tuzba, racun za ugradnju imas a on na sudu nek objasni kako to da on nema veze s tim sto njegovi djeltanici rade unutar firme i unutar radnog vremena.

Nemoj lupetat gluposti kad neznas o čemu se radi.

2 Mislav : Necu optuzivat tvoj nastup u tvom poslovanju ovako javno kako si ti optuzio bezveze Auto Tim koji nema veze opće s tim tvojim slučajem,,..al samo cu ti rec jedno ime,, Darko.

Nemojte me pitat sta sad s tim jer nisam lik koji ce stavljat na forum Mislavovo poslovanje a i on da je malo pametniji nebi stavljo Auto Tim na sve forume zbog svog biznisa, da mu se nebi obilo o glavu.

moje viđenje:

to je slicno kao da bi kupio na jakusevcu polovni radio, dosao kod štefa na ugradnju, crkne mi alternator i ja napadnem štefa

samo sto je ondje malo kompliciranija situacija, lemi se po ECU koji je osjetljiv, mozda je neki element u unichipu probio i poslao u alfin ECU neki divlji signal koji je spalio centralu.. to se lako ispita, ali treba vremena i znanja a i postoje strucnjaci za to.

zato mislim da se trebate naci na kavi, i dogovoriti za neki kompromis.

mislav NIJE kupio unichip od auto teama, nego od radnjia (kao na placu) ugrađen je u auto teamu i samim time auto team nije odgovoran za stetu, isto kako stef ne bi bio odgovoran za moj alternator

moje viđenje:

to je slicno kao da bi kupio na jakusevcu polovni radio, dosao kod štefa na ugradnju, crkne mi alternator i ja napadnem štefa

samo sto je ondje malo kompliciranija situacija, lemi se po ECU koji je osjetljiv, mozda je neki element u unichipu probio i poslao u alfin ECU neki divlji signal koji je spalio centralu.. to se lako ispita, ali treba vremena i znanja a i postoje strucnjaci za to.

zato mislim da se trebate naci na kavi, i dogovoriti za neki kompromis.

mislav NIJE kupio unichip od auto teama, nego od radnjia (kao na placu) ugrađen je u auto teamu i samim time auto team nije odgovoran za stetu, isto kako stef ne bi bio odgovoran za moj alternator

Unichip se spaja na linije kod su tak i onak pod 12V(injektori) i za bobinu(tu su naponi od 200V normalni). Posto unichip nije proizvodac napona, nego trositelj on nema kak poslati veci napon nego je na toj liniji. A druga stvar linije s injetkorima imaju oko 40-50V zener diodu koja sluzi kao flyback(tj ocu reci da mozete staviti i 1000V na injektor(pin od ecu-a) i ako taj impuls nije dug ispranvom ecu-u nece nist biti).

Ja poslao taj link samo da se vidi da i sam autor ovog teskta prizna da nije bas sve istina sto napisao u pocetnom tekstu.

jeben ti je argument :thumbsup:

Pametnom je dosta procitat taj proser od tog lika.

Ja nemoram čitat, ja ZNAM,, a ti imas vec dosta godina i krajnje ti je vrijeme da pođeš prvo razmišljat pa onda pisat, a ne pisat pa razmišljat,,. To sam ti vec x puta reko da nisi balavac i da bi trebo počet koristit mozdane vijuge a ne dizat se na zadnje noge a nemas pojma o čem se radi... Ovo su teske optuzbe i opće nisu bezazlene i mogu naskodit svakoj firmi jer Mislav nezna od koga je kupio uničip i nezna da auto tim nema veze s tim a pise protiv njih...

Kupio ga je od jednog radnika koji radi u Auto Timu a taj radnik ga je skinuo sa svog auta.

Pa to vidim i ja sada, nego procitaj u prvom postu od mislava da nije dobio racunu, a ZNAO je da kupuje ispod pulta, svasta.

2 Ljubicic: Ne cini se niti Iogor sunce s obzirom da prica u AutoTimu nije kupljen uncip, a je....

Pa to vidim i ja sada, nego procitaj u prvom postu od mislava da nije dobio racunu, a ZNAO je da kupuje ispod pulta, svasta.

2 Ljubicic: Ne cini se niti Iogor sunce s obzirom da prica u AutoTimu nije kupljen uncip, a je....

Pa nije kupljen u Auto Timu...kupljen je od radnika koji radi u Auto Timu...to je isto kao da je kupio i od mene...kupljen je od fizicke osobe a ne od firme

Pa nije kupljen u Auto Timu...kupljen je od radnika koji radi u Auto Timu...to je isto kao da je kupio i od mene...kupljen je od fizicke osobe a ne od firme

Nije isto. I kupio ga je od radnika unutar zidova firme

Koliko god nekom bilo cudno, ali ista stvar kao da dodjes u konzum i blagajnica prodaje bosanske pljuge ispod pulta.

I onda u toj prici se ne naglasava Spomenka nego KONZUM, isto tako auto tim. I onda Todoric veli nisam ja... Je ali u tvojoj prodavaonici/radioni.

Tako bi svi onda prali ruke, i nitko nikada nebi odgovaro za nista

Koliko god nekom bilo cudno, ali ista stvar kao da dodjes u konzum i blagajnica prodaje bosanske pljuge ispod pulta.

I onda u toj prici se ne naglasava Spomenka nego KONZUM, isto tako auto tim. I onda Todoric veli nisam ja... Je ali u tvojoj prodavaonici/radioni.

Pa ti razlikujes firmu i osobu?

Znaci ako netko odluci dilati heroin u konzumu, onda u zatvor idu upravni odbor, todoric... ili onaj tko dilao?

Pa ti razlikujes firmu i osobu?

Znaci ako netko odluci dilati heroin u konzumu, onda u zatvor idu upravni odbor, todoric... ili onaj tko dilao?

Upravo tako...a rabljeni unichip se ne moze zsporedjivati kao bosanske cigarete jer je to sve legalno...

Mogo je taj unichip kupit i od nekog tu sa foruma i odfurat ga tamo na ugradju...ista stvar i sve legalno

Jel ti vidis kakvu rezliku između legalne i ilegalne robe.

I Mislav nije kupio od mene unchip (kao fizicke osobe), nego u prostorijama firme PRAVNE osobe, koji mu je prodao djelatnik iste...

Znaci nisu se nasli na hrelicu i tamo napravili robnu zamjenu.

Mada i tamo neki ljudi imaju obraza.

Kolko puta sam ja uzimo od ljudi brojeve telofona jer istu stvar nesmiju prodavat u ducanu, zakonski je zabranjeno.

Totalno si u krivu - firma ne odgovara za ono šta njeni djelatnici rade ilegalno i bez nadzora/odobravanja iste.

Jel ti vidis kakvu rezliku između legalne i ilegalne robe.

I Mislav nije kupio od mene unchip (kao fizicke osobe), nego u prostorijama firme PRAVNE osobe, koji mu je prodao djelatnik iste...

Znaci nisu se nasli na hrelicu i tamo napravili robnu zamjenu.

Mada i tamo neki ljudi imaju obraza.

Kolko puta sam ja uzimo od ljudi brojeve telofona jer istu stvar nesmiju prodavat u ducanu, zakonski je zabranjeno.

To ti je kao da neki učenik dila drogu, pa da zatvore ravnatelja škole u zatvor i optuže ga za dilanje jer mu se to dešavalo u njegovoj školi.

Ne želim se mješati u vašu diskusiju, ali na ovo sam morao reagirati.

Upravo tako...a rabljeni unichip se ne moze zsporedjivati kao bosanske cigarete jer je to sve legalno...

Mogo je taj unichip kupit i od nekog tu sa foruma i odfurat ga tamo na ugradju...ista stvar i sve legalno

Ako su se dečki prihvatili ugradnje, onda moraju stajati iza svog posla i ako se utvrdi da je pogreška bila u ugradnji Unichipa, onda treba Auto Tim odgovarati, a ako je do POLOVNOG uređaja kupljenog od ZAPOSLENIKA, onda to ide na dušu dotičnom zaposleniku.

Edited by Raptor6767

OK, onda sam u krivu. Ali ovakva poslovnost siguno im ne koristi.

A, gledaj, moje viđenje stvari je sljedeće:

AKO je Mislav kupio POLOVAN Unichip od strane ZAPOSLENIKA poduzeća Auto Tim za koji se kasnije ispostavilo da je neispravan, a uređaj ugrađen stručno i od strane "ovlaštenog servisa" za ugradnju Unichipa - Auto Tim nema nikakve veze sa slučajem.

AKO je Mislav kupio POLOVAN uređaj od strane zaposlenika poduzeća Auto Tim te se kasnije ispostavilo da je greška prilikom ugradnje uređaja od strane Auto Tima prouzrokovala kvar - onda je tu direktno odgovoran Auto Tim.

Nema treće kombinacije.

Međutim, bit će jako teško dokazati Auto Timu da je kvar nastao kao posljedica nestručne/loše ugradnje, a ne zbog NAVODNO polovnog uređaja.

NARAVNO, ako je uistinu Auto Tim nestručno/loše ugradio uređaj.

Potpis na ovo Raptorovo. Inace ne volim ulazit u tudje probleme niti imam koristi ili stete od tog svega ali me zanima zasto Je Mislav na pocetku tvrdio da je Unichip kupio od Auto Tima a kupio je rabljeni od djelatnika koji radi u Auto Timu...samo to ne kuzim.

Totalno si u krivu - firma ne odgovara za ono šta njeni djelatnici rade ilegalno i bez nadzora/odobravanja iste.

Procitaj jos jednom ono sto je Igor pisao na forumu.hr, to je islo uz njegovo odobrenje, da sad ne trazim, nesto u stilu zakaj si on ne bi zaradio i bla bla.

Firma itekako odgovara za ono sto NJEZINI djelatnici rade.

Ako su se dečki prihvatili ugradnje, onda moraju stajati iza svog posla i ako se utvrdi da je pogreška bila u ugradnji Unichipa, onda treba Auto Tim odgovarati, a ako je do POLOVNOG uređaja kupljenog od ZAPOSLENIKA, onda to ide na dušu dotičnom zaposleniku.

Tako je i to sam napisao. Ako je moguce utvrdit gdje je greska, u samom uredjaju ili ugradnji. Ako je uredjaj lose ugradjen, stvar je jasna.

Potpis na ovo Raptorovo. Inace ne volim ulazit u tudje probleme niti imam koristi ili stete od tog svega ali me zanima zasto Je Mislav na pocetku tvrdio da je Unichip kupio od Auto Tima a kupio je rabljeni od djelatnika koji radi u Auto Timu...samo to ne kuzim.

To bi bilo interesantno da Mislav jos jednom pojasni, jer iz procitanog bas i nije vidljivo da je on bio prevaren u smislu da mu se reklo da kupuje NOVI uredjaj, sto ocigledno nije istina.

Ja nemoram čitat, ja ZNAM,, a ti imas vec dosta godina i krajnje ti je vrijeme da pođeš prvo razmišljat pa onda pisat, a ne pisat pa razmišljat,,. To sam ti vec x puta reko da nisi balavac i da bi trebo počet koristit mozdane vijuge a ne dizat se na zadnje noge a nemas pojma o čem se radi... Ovo su teske optuzbe i opće nisu bezazlene i mogu naskodit svakoj firmi jer Mislav nezna od koga je kupio uničip i nezna da auto tim nema veze s tim a pise protiv njih...

dobro, ti znas, ja ne znam. Svoje misljenje smijem iznjet il ne?

Ja sam ti tamo napisao MOJE vidjenje situacije.

Nacin na koji je Igor to napisao mi se gadi. Jer tamo pise boli me kurac, tuzi me ak ti ne pase. Ne znam ga osobno i moze bit 100x ok lik, ja sam napisao ono kak me se dojmilo to sto je napisao.

dobro, ti znas, ja ne znam. Svoje misljenje smijem iznjet il ne?

Ja sam ti tamo napisao MOJE vidjenje situacije.

Nacin na koji je Igor to napisao mi se gadi. Jer tamo pise boli me kurac, tuzi me ak ti ne pase. Ne znam ga osobno i moze bit 100x ok lik, ja sam napisao ono kak me se dojmilo to sto je napisao.

Ja ti opet kazem da ja znam a ne nagađam,, a ono sto si ti napiso su teske optuzbe... I mene da neko ovako zajebava bezveze odgovorio bi mu isto k'o Igor, u biti jos malo gore.

Naravno da imas pravo misljenja al onda tako i trebas napisat u tom kontekstu. Ovdje se jos nezna k'o je kriv tj. vi neznate al se odma uskoci sa optuzbama..

Ja ti opet kazem da ja znam a ne nagađam,, a ono sto si ti napiso su teske optuzbe... I mene da neko ovako zajebava bezveze odgovorio bi mu isto k'o Igor, u biti jos malo gore.

Naravno da imas pravo misljenja al onda tako i trebas napisat u tom kontekstu. Ovdje se jos nezna k'o je kriv tj. vi neznate al se odma uskoci sa optuzbama..

Oprosti a gdje sam ja to njega optuzivao? Priznajem jedino to pri cemu stojim, da mu je post na forum.hr bio jebeno bahat.

Nit sam optuzivao, nit vrijedjao, napisao sam svoje MISLJENJE.

Ti bi nekom odgovorio isto, jebiga, razumijem ja da bi jer si takav lik. I sa najvecim ciganom bi se trebalo postupat u rukavicama. Znam jer i sam radim s ljudima i dogodi se problemi, kao i svakome. I kaj, rijesenje je rec: BOLI ME KURAC, tuzi me?

Nije frende, daleko je to od rijesenja.

Ocigledno je da tu situacija nije cista, Mislav je prvobitno pisao da je kupio NOV uredjaj i da su ga tu pojebali. Onda ipak nije nov nego je rabljen. Slazem se da tu neke stvari smrde al ponavljam, moj post je bio nis drugo nego komentar bahatosti u pisanju i eto, moje vidjenje situacije, na koju imam jednako pravo kao i ti, bez da me saljes u kurac, spopikavaš se na moje godine (jebote ko da imam 100 a ne 32) itd.

Čovjek ti je frend, ok brani ga, daj argumente, piši do jutra, I don't care. Al nemoj meni onda spočitavat ako napišem kako se meni ta situacija čini.

hvala Fire za link.

Evo pa si pročitaj sa stranice prije,,. ne branim ti da pises jer ja nisam niko i nista... Igor mi nije frend i ne branim ga nego pisem realno kao i ovi decki prije mene koji čitaju sa razumjevanjem za razliku od tebe.,, a to kako bi se ja razgovarao s njim to ja znam kako bi,, a ako čovjeku nesto nemozes objasnit kao sto neke stvari ja tebi ne mogu,, onda neznam kako se Igor trebo razgovarat.. Da mu ode kupit čokoladu i potapše po ramenu.. Opet kazem,, u auto timu priznaju reklamacije za svoj posao... Ajd sad ti malo razmisljaj pa mi opet nesto napisi, dosadno mi citat bez tebe.. Uvjek me iznova iznenadis :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...