Jump to content

200 000km s jednim svijećicama

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

lol, znam ja jednog dečka, frenda koji se opće ne usudi mijenjat svječice na 146-ici :lol:

veli dok bacaju iskru ne dira ih buahahaha:D

edit:al zato mjenja redovno radilice :D

Edited by woo

Koliko koštaju nije ni čudno da ih nije mjenjao toliko dugo :rofl:

Btw pa zašto ih je mjenjao uopće?pa još su dobre,taman :D

Ako ti kažem pošto ih ja nabaljam past ćeš u nesvjet, jeftinije je od recimo kompleta od 300kn svakih 40kkm ili manje samo ljudi žive u zabludi ili pak glume gotovane i kupuju ih samo u ovl. servisima i njima sličnima. Na EBAY-u su redovito nove po 12dolara po komadu. S odšrafljivanjem nije bilo nikakvih problema nakon što su odstajale s malo utočenog benzina u njima oko sat-dva:thumbsup:

Meni su najjači ovi koji rade bajke oko zamjene i cijena:drink:

Za svaku pohvalu, vjerojatno se radi o pravom entuzijastu.

congratulationst.jpg

Auto je do prije nekih 1000km išao najnormalnije i bez ikakvih anomalija i čovjek nije dirao ništa dok radi jbg... Nije ti to entuzijazam nego ona stara poslovica ne popravljaj ak nije pokvareno:naughty:

Jesam li ja glup pa ne kužim tu nešto....svjećica na 1. slici je sa 2 elektrode i različita je od ostalih,kak to onda mogu biti originalne svjećice koje nisu nikad mijenjane?

TS 16v ima po cilindru jednu malo svijećicu za predpaljenje i jednu veliku s 2 elektrode za paljenje smjese... Ukupno 8kom na 4 cilindra.

Šifre zna cijeli svijet:rofl::rofl:

S odšrafljivanjem nije bilo nikakvih problema nakon što su odstajale s malo utočenog benzina u njima oko sat-dva:thumbsup:

objasni ovo malo. šta je to predostrožnost da ne puknu kod vađenja?!

ne razumijem zašto se ne mijenja sviječica. recimo ovo kako je napsiao mssporis. ja si to nikad nebi dozvolio. prvenstveno što postoji veća šansa da će se raspaast unutar cilindra pa može zaribat, a i one slabe...šta je dobro u tome da se ne mijenjaju kako zahtijevaju servisni intervali, ili već po nekim savjetima, autodati...

TS 16v ima po cilindru jednu malo svijećicu za predpaljenje i jednu veliku s 2 elektrode za paljenje smjese...

Aaaaaaaa,to mi je palo na pamet ali nisam znao pa pitam WTF je to....

Frend je imao svojevremeno 33 1.7 16V Q i bio je stalni gost kod Valenčića....Dobar dan molim vas 4 Golden Lodge svjećice i zamjenite mi usput :rofl:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...