TomiTraktor Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Koliko vremenski traje ovo Komplet pranje Protect&Shine - 90kn (gusta pjena,brisanje ručnikom od mikrofibre,brzopotezno voskanje i poliranje) i moze li se nadoplatiti i za poliranje stakla? ne treba mi nista special oko felgi zato sto zbog mojih prijatelja koji su mi ih ogrebali moraju na lakiranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 6, 2009 Author Share Posted November 6, 2009 Koliko vremenski traje ovoKomplet pranje Protect&Shine - 90kn (gusta pjena,brisanje ručnikom od mikrofibre,brzopotezno voskanje i poliranje) i moze li se nadoplatiti i za poliranje stakla? ne treba mi nista special oko felgi zato sto zbog mojih prijatelja koji su mi ih ogrebali moraju na lakiranje Oko sat i pol,naravno da može sve je stvar dogovora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Znaci i svig i noci su 2 ulice od mene ) Navratim jedan dan na ribanje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vedranE36 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 moze jedno pitanje koje sredstvo koristis za pranje ovakvih stvari ? i da li ode koristis aktivnu pijenu kad sa cetkicama detaljno peres nakupine ili ima nesto posebno sta koristis HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 moze jedno pitanje koje sredstvo koristis za pranje ovakvih stvari ? i da li ode koristis aktivnu pijenu kad sa cetkicama detaljno peres nakupine ili ima nesto posebno sta koristis HVALA Koristim ih više,zavisi u kakvom je stanju auto Šta se tiće pjene to ti je tkz snow foam,ne znam kak se to kod nas zove,valjda aktivna pjena Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Obično za rubove vrata i te stvari uz pjenu ide i neki blaži degreser ili nekakvi all purpose cleaner u šprici, i naravno fini kist... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 O, pa to mi je najbliza praona onda. Vidimo se svakako!! Imas kakav broj za narucit se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 2 BM: http://svig.biz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vedranE36 Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Koristim ih više,zavisi u kakvom je stanju autoŠta se tiće pjene to ti je tkz snow foam,ne znam kak se to kod nas zove,valjda aktivna pjena mezes napisat o kojima je rijec tj. koje najcese koristis?? amo reci da je auto dosta sporak i ima dosta nakupina oko prekidaca i ventilacije sta preporucas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Poliranje ili voskanje alu naplataka - 80kn (4 kom) da te pitam za ovo.. dali se moze skinuti time crno od kocnica kaj ne ide dolje obicnim sredstvom za felge? imas mozda od toga kakvih slika prije poslije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 Poliranje ili voskanje alu naplataka - 80kn (4 kom)da te pitam za ovo.. dali se moze skinuti time crno od kocnica kaj ne ide dolje obicnim sredstvom za felge? imas mozda od toga kakvih slika prije poslije? Trebao bi vidjet da bi ti toćno znao reći ali u 90% slučajeva ide bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Kako lijepo radi ovaj amer sa linka.....dodje mi da mu otpeljam auto u madjarsku da ga sredi, boga mi moga. Jel ima nekaj barem SLICNO u hr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 dali za to se moram naruciti ili mogu doci bilo kada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Poliranje ili voskanje alu naplataka - 80kn (4 kom)da te pitam za ovo.. dali se moze skinuti time crno od kocnica kaj ne ide dolje obicnim sredstvom za felge? imas mozda od toga kakvih slika prije poslije? To mozes i sam doma, kupi permetal - srestvo za ciscenje rostilja, pecnica i slicno, s njim naspricas felge, spuzvu u ruke i peres, obavezno u rukavicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 To mozes i sam doma, kupi permetal - srestvo za ciscenje rostilja, pecnica i slicno, s njim naspricas felge, spuzvu u ruke i peres, obavezno u rukavicama. probao sa s time i sa sredstvima za felge,ali najbolje ide sa mjesavinom 60% vode i 40% solne kiseline,sve skida dole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 dali za to se moram naruciti ili mogu doci bilo kada? nazovi me prije za svaki slučaj ak možeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 Kako lijepo radi ovaj amer sa linka.....dodje mi da mu otpeljam auto u madjarsku da ga sredi, boga mi moga. Jel ima nekaj barem SLICNO u hr? Naravno da ima, JA he he!!!:dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 To mozes i sam doma, kupi permetal - srestvo za ciscenje rostilja, pecnica i slicno, s njim naspricas felge, spuzvu u ruke i peres, obavezno u rukavicama. probao sa s time i sa sredstvima za felge,ali najbolje ide sa mjesavinom 60% vode i 40% solne kiseline,sve skida dole! kaj ne steti gumama i naravno aluminiju?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Božić Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Danas bio kod Sviga na tretmanu i mogu reci samo najbolje sveeeeee Slike stavim kad ulovim malo vremena! Svi kod Sviga na clean.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vex Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 bio i ja danas na vanjskom pranju i same pohvale, auto zgleda bolje nego iz tvornice hehe čak mi ga je ofarbao u bijelu boju Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 I ja bio danas.. Vanjsko pranje, unutrarnje, čišćenje i impregnacija kože i ja sam prezadovoljan. Svaka preporuka i naravno vidimo se opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 12, 2009 Author Share Posted November 12, 2009 kaj ne steti gumama i naravno aluminiju?? Naravno da šteti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 13, 2009 Author Share Posted November 13, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Božić Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Svig vrhunski posao si napravio...auto se preporodio! Dodem jedan dan s drugim autom na pranje a u proljece poliranje i to tako da zablesci auto u punom sjaju! Jos jedanput svaka cast Sasa! Lp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now