Jump to content

Moja svakodnevnica

Recommended Posts

Koliko vremenski traje ovo

Komplet pranje Protect&Shine - 90kn (gusta pjena,brisanje ručnikom od mikrofibre,brzopotezno voskanje i poliranje)

i moze li se nadoplatiti i za poliranje stakla?

ne treba mi nista special oko felgi zato sto zbog mojih prijatelja koji su mi ih ogrebali moraju na lakiranje

• Replies 794
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Koliko vremenski traje ovo

Komplet pranje Protect&Shine - 90kn (gusta pjena,brisanje ručnikom od mikrofibre,brzopotezno voskanje i poliranje)

i moze li se nadoplatiti i za poliranje stakla?

ne treba mi nista special oko felgi zato sto zbog mojih prijatelja koji su mi ih ogrebali moraju na lakiranje

Oko sat i pol,naravno da može sve je stvar dogovora

moze jedno pitanje koje sredstvo koristis za pranje ovakvih stvari ?

dsc04107i.jpg

i da li ode koristis aktivnu pijenu kad sa cetkicama detaljno peres nakupine ili ima nesto posebno sta koristis

dsc04766.jpg

HVALA

Koristim ih više,zavisi u kakvom je stanju auto

Šta se tiće pjene to ti je tkz snow foam,ne znam kak se to kod nas zove,valjda aktivna pjena

Koristim ih više,zavisi u kakvom je stanju auto

Šta se tiće pjene to ti je tkz snow foam,ne znam kak se to kod nas zove,valjda aktivna pjena

mezes napisat o kojima je rijec tj. koje najcese koristis??

amo reci da je auto dosta sporak i ima dosta nakupina oko prekidaca i ventilacije

sta preporucas?

Poliranje ili voskanje alu naplataka - 80kn (4 kom)

da te pitam za ovo.. dali se moze skinuti time crno od kocnica kaj ne ide dolje obicnim sredstvom za felge?

imas mozda od toga kakvih slika prije poslije?

Trebao bi vidjet da bi ti toćno znao reći ali u 90% slučajeva ide bez problema

Poliranje ili voskanje alu naplataka - 80kn (4 kom)

da te pitam za ovo.. dali se moze skinuti time crno od kocnica kaj ne ide dolje obicnim sredstvom za felge?

imas mozda od toga kakvih slika prije poslije?

To mozes i sam doma, kupi permetal - srestvo za ciscenje rostilja, pecnica i slicno, s njim naspricas felge, spuzvu u ruke i peres, obavezno u rukavicama.

To mozes i sam doma, kupi permetal - srestvo za ciscenje rostilja, pecnica i slicno, s njim naspricas felge, spuzvu u ruke i peres, obavezno u rukavicama.

probao sa s time i sa sredstvima za felge,ali najbolje ide sa mjesavinom 60% vode i 40% solne kiseline,sve skida dole!

probao sa s time i sa sredstvima za felge,ali najbolje ide sa mjesavinom 60% vode i 40% solne kiseline,sve skida dole!

kaj ne steti gumama i naravno aluminiju??

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...