Svig Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 AKCIJA!!!! Samo za članove foruma! Proljetno čišćenje-komplet pranje+čišenje laka(glina)+vosak(meguiars,insta finish...) SAMO 150KN
Svig Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 AKCIJA!!!! Samo za članove foruma! Proljetno čišćenje-komplet pranje+čišenje laka(glina)+vosak(meguiars,insta finish...) SAMO 150KN ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca
Božić Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Evo taman sad sam dosao od Saše s pranja...decko radi kemijsko na Golfu 5 al je nasao pola sata za mene i upicanio mi kola:dance3vs1:! Svaka pohlava za autopraonicu Svig:notworthy:!
Svig Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Stavio sam par stvari na prodaju pa ako netko treba kvalitetni vosak i Meguiars glaze nek se javi mogu se vidjet stvari u rubrici ponuda i potražnja
Kruu Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 AKCIJA!!!! Samo za članove foruma! Proljetno čišćenje-komplet pranje+čišenje laka(glina)+vosak(meguiars,insta finish...) SAMO 150KN Kad se može navratit (popodne ili vikendom) i koliko traje?
Svig Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 kad ti paše,samo mi javi prije da ti sačuvam termin računaj na nekih 2h
Kruu Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Hvala, budem se probao organizirat za ovaj vikend, javim ti se do kraja tjedna.
Svig Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Hvala, budem se probao organizirat za ovaj vikend, javim ti se do kraja tjedna. dogovoreno:thumbsup:
acmen Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 @Svig: eto na FFC-u (fordovom forumu) se baš nešto počelo pisati o tebi (i par članova te nahvalilo) pa se valjda ne ljutiš ako sam tamo prenio ovu tvoju akcijsku ponudu.
Igor_zgb Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Evo bio sam na pranju danas, same pohvale! vidimo se opet
Kruu Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Žena imala drugačije planove od mene :lol: javim se neki drugi dan :thumbsup:
Svig Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Par slikica šta se radilo prije par dana Kolega t.m i njegova Cupra On je cijelo vrijem radio s mnom tako da smo spojili ugodno s korisnim! SHINE ON!!! Ovo je početak,felge i štokovi Predpranje,snow foam Motor i prostor oko njega t.m i glina u akciji Nakon gline smo još za svaki slučaj prešli neke djelove auta s Tardisom da budemo 100% sigurni da je lak savršeno čist Ja sam krenuo lagano s poliranjem a t.m je si je našao posla pod haubom Poliranje gotovo,ponovo snow foam i uklanjanje ostataka polir paste Nakon nekih 7h rada,gotov proizvod Za vosak smo odabrali diamond white od Dodo Juice Mislio sam stavit još slikica al me je počeo j.... Imige shack
drahic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bio jucer na unutarnjem i vanjskom pranju. Jako sam zadovoljan. Znam kome mogu dat auto bez problema i sa povjerenjem. Vidimo se opet !:thumbsup:
t.m. Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Što se mog auta tiče, napravljeno je kompletno sve, unutrašnjost sam ja riješio još doma, pranje svih tepiha, impregnacija svih plastika, komplet....izvana su sve sitnice odrađene, popis je predugačak..:drink: Saša je odradio super poso s poliranjem, boja je tvrda ko kamen i ne možeš ništa vidjeti na bijeloj boji, jučer je auto opran i stavljen još jedan sloj voska i za tjedan dana ču proći sa Dodo juice red mist i to je onda to...sjaji se brutalno za bijelu boju...prezadovoljan, sve pohvale Svigu...:notworthy::notworthy:
drahic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Što se mog auta tiče, napravljeno je kompletno sve, unutrašnjost sam ja riješio još doma, pranje svih tepiha, impregnacija svih plastika, komplet....izvana su sve sitnice odrađene, popis je predugačak..:drink: Saša je odradio super poso s poliranjem, boja je tvrda ko kamen i ne možeš ništa vidjeti na bijeloj boji, jučer je auto opran i stavljen još jedan sloj voska i za tjedan dana ču proći sa Dodo juice red mist i to je onda to...sjaji se brutalno za bijelu boju...prezadovoljan, sve pohvale Svigu...:notworthy::notworthy: Jel si imao onih ˝ogrebotina˝ po laku tj swirlova? Jel se to uspije izvuc sa poliranjem? Bas me zanima kak izgleda bijela boja fino ispolirana.
Svig Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Koja je razlika izmedju rucnog poliranja i strojnog? Velika ti je razlika,na ruke možeš napravit nekih 30% od onog kaj možeš strojno Swirle nema šanse da makneš na ruke a strojno se to da ljepo sredit
Svig Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Jel si imao onih ˝ogrebotina˝ po laku tj swirlova? Jel se to uspije izvuc sa poliranjem? Bas me zanima kak izgleda bijela boja fino ispolirana. Bilo je i toga i to je sada sređeno,lak je bio u prilično dobrom stanju a i na bijelom auto swirlowi nisu tak uočljivi ko na crnom
Damba Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ak nije tajna, s kojim si pastama prelazio auto i koje si spužve koristio?
Svig Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Opel Zafira kemijsko +strojno poliranje Evo za ovakve korekcije na laku služi strojno poliranje,ovo napravit na ruke je gotovo nemoguće :thumbsup:
djuro Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 pa kad ti je bio TM-ac ? zato mene nisi mogao ugurati u raspored. e miciku mu....kak smo se dogovorili, probaj naci mjesta ovaj tjedan poslje 5 (ali samo ako nece biti kise)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now