Alfaludak Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 ima smisla, podmazivanje je bolje ali, kako se cini vama strucnjacima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Pa okretaji su poželjni jer će isti dobro podmazati gornji dio motora.... Samo ti se o tome radi.. Ler ima premali tlak ulja i gornji dio motora je slabo podmazan... No na novom motoru, tek sastavljenom, nije baš pametno vrtiti motor u konstantnim okretajima i bez opterećenja... Po meni je pametnije sa takvim motorom otići na krivudavu cestu i umjereno samo gas sa onom brakein metodom... Ne voziti stalno iste okretaje, nego stalno šaltati... Najgora stvar za motor koji se razrađuje je autoput... Znači umjereno razrađivanje sa hard brake in... Ja sam to primijenio na nekoliko motora i motori koji su i dimili nakon što se sastave poslije su prestali dimiti... Hard brake in metoda: * voziš 2000rpm, daš 30-40% gasa i ubrzaš do 4000rpm (recimo 3 brzina) pustiš gas kočiš motorom ponovno do 2000rpm... * Pričekaš 10-tak sekundi * Opet ponoviš ono gore nekoliko puta svaki puta povećavajući broj okretaja i količinu gasa, no ne prelazeći 5500rpm jer je to velik stres na sve nerazrađene ležajeve. * U međuvremenu voziš na različitim rpm u različitim brzinama dok čekaš da se sve ohladi nekoliko minuta. * Pa ponovo ponoviš sve ono gore i kad si napravio 100-200km u komadu lijepo odeš i zamijeniš ulje Poslije kombiniraš laganu vožnju sa onim postupkom, ali to će i obična vožnja po gradu dobro napraviti sljedećih 2000km. Promijeniti ponovno ulje. Nakon toga u blokadu.. Prevelik stres u okretajima nije dobar za nove ležajeve. Isto tako predugo opterećenje pod punim gasom povećava temperaturu stjenke cilindara i karika i oštetiti će honani sloj... S druge strane prelagana vožnja će zagladiti honani sloj... I u oba slučaja može motor dimiti i lošije ići.. Zato treba kombinirati umjereno sa žešćom metodom i prvih 200km u komadu bez gašenja su ključni za motor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 (edited) bio sam se "zabavio" tom tematikom prije nekog vremena i za apsolutno svaku aftermarket bregastu za hondu sam dobio isti odgovor. Pitao ekipu koja slaze 500+WHP i svaki mi su mi istu stvar ponovili. nepotrebno Samo sa kvalitetnim lubrikantom namazati bregastu kod mjenjana dok se motor pali jer treba par sekundi dok se nestvori dovoljan pritisak ulja i dok kompletno nepočne podmazivati i to je to, dalje preuzima ulje... Nikakve deformacije ili sl... Link sa skunk2 str o tome od njihovog glavnog mehaničara http://www.skunk2.com/motion_tricks.pdf Skunk2 camshafts require no special break-in. However we do recommend that a high-quality cam lube be used liberally when installing Skunk2 Cams. And no, Astroglide doesn’t count. A quality camshaft lube should go on thick and stay put, ensuring that there is adequate lubrication prior to the engine building pressure. Shaft. Lube. Thick. Pressure. The only time you’ll ever see those words used in a sentence to describe something that doesn’t involve organs and orifices. uglavnom TORCO oil (zvuči poznato alfa ) Edited November 8, 2009 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 (edited) edit: Sad sam i evansa pitao (imam ga u messengeru) i također rekao samo dobro namazana bregasta i to je to I linkao na ulje koje oni koriste http://www.torcoracingoils.com/Products/ProductView.aspx?id=4b3f16ff-9f68-4498-b1ed-0ff152ef0f45 Typical Uses Recommended for all high pressure points, including cam lobes, lifters bearings, and valve train components. Protects surfaces from scuffing, galling and wear during start-up. specke: PDF budem ti donio DVD gdje lik objasnjava zasto je nazovimo to "klanje" nakon timming-a bregastih i mappiranja najbolje za breakin, tj zasto se takvim nacinom karike (sa tocnim opisom kako napraviti taj break in) karike najbolje "zasjednu" u klip, i sa primjerima kako to izgleda i autima kojima je tako radjen breakin i nema dimljenja i potrosnje ulja Edited November 8, 2009 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardak Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Opet filozifija tam di netreba:doh: Kod sklapanja dobro podmaži konzole i bregastu, i kaj više imaš napravit. možeš jedino staviti novu uljnu pumpu ako misliš da ti je tlak premali (što je rijetkost kod novijih auta). Po toj vašoj/njihivoj teoriji bregasta bi trebala zaribati na leru.................. ipak mislim da joj neće ništa biti;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Opet filozifija tam di netreba:doh: Kod sklapanja dobro podmaži konzole i bregastu, i kaj više imaš napravit. možeš jedino staviti novu uljnu pumpu ako misliš da ti je tlak premali (što je rijetkost kod novijih auta). Po toj vašoj/njihivoj teoriji bregasta bi trebala zaribati na leru.................. ipak mislim da joj neće ništa biti;) :notworthy::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 to mi nije bilo jasno kod ovog filmica, tu kazu da mora biti u okretajima, a meni to glupost nego, sto se brake in tice, probao sam i to na fiatu svom, karike su poplavile zato reko odjebi ta tehnika klanja novog motora, ne hvala radije ja lagano, tako nikad nisam imao nijedan problem nego TORCO koristim, jeben je taj gel za sklapanje, sklopio sam kompletan blok sa klipovima i sa svim i vrti se kao da nema klipova unutra, brutala je sve sto imam reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 (edited) torco je #1 samo napomena imas vise vrsta assembly masti od TORCA.. Ovaj gore koji je za valvetrain i imas i drugi za ostatak motora Edited November 8, 2009 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 na mojoj ambalazi pise da je za cijeli motor, i za cilinder wall i za piston skirt, i za bearungs i valvetrain 200 kuna 350ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 sorry kaj dizem temu iz mrtvih ali imam jedan komplet novi motor koji bi trebalo fino razraditi pa me zanima koji je ipak nacin razrade najbolji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 normalna voznja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Here we go again... Jopa samo malo searchaj forum ima topic sa linkovima na tu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 nema, trazio sam, vidio si i sam od kada je datum teme, to je jedino sta sam nasao... normalno da necu pitat ako nadem prije odgovor.. nego kad si se vec nasao pametovat mogao si poslat te linkove pa da budes pametan kako treba.. nhf :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 svatko ima svoju neku teoriju, ja osobno vise nikada ne budem maltretirao frisko slozeni motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Alfa razlika je maltretirati ko majmun bez mozga i pravilno opteretiti motor u prvih 20min. Jer sve preko toga je bullshit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Gledajte kako se voze novi auti koji stize brodom iz Japana ili Koreje. Oni vozaci samo gas koliko moze, kad jih voze sa broda na parkiraliste :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 http://www.mototuneusa.com/break_in_secrets.htm je bio jedan do linkova Quote Hica: ''kljucnih je ustvari prvih 20min.....dalje je sve kao i inace. prvo, ulje treba biti neko dizel govno, ja koristim Esso 15w40 mineralno (7 litara 250kn). Auto MORA biti spreman za voznju. Upalis ga, odmah na cestu (molitva da nekaj ne curi obavezna ), i lagano ubrzavanje do 4-5kRPM, bez velikog gasa ili pritiska turba. I tako 20min. Ispustis ulje, natocis koje inace koristis i GAS. I NIKAD PROBLEMA. Jednostavno, kaj ne? Kod razrade je potrebno samo jedno. Da karike ODMAH poderu svoj put na friskom cilindru. Sve ostalo je vec ok. A to traje jako kratko jer je sve novo i ostro, ako pustis da ti laufa u leru, nema pritiska na karike, samo se sklizu po ulju i zaglade vrhove nastale honanjem, umjesto da ih poderu kako treba, i nikad vse ne sjednu, jer se taj meksi, tanji sloj, zagladio, i nema boga da sjednu kako treba. '' Jopa moraš naučit malo koristit search bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 (edited) da pitam ovdje.. oko te razrade je sve više manje jasno no ipak... auto mi ima 900 km, normalna vožnja(do 3000 rpm, 2-3 izleta do 4000) sutra idem an put, sve više manje autoput, taj tempo nebi trebal predstavljati problem "novoj" mašini? znači 600-700 km u jednom danu,tempo 120-130 kmh? thnx Edited December 25, 2012 by woo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Moja 207ica je dobila pun gas tretman od prvog dana. Jedino sto u prvoj i na letu nije htio ici preko cca 3soma prvih par mjeseci, mislim da imam negdje na yt snimku. Vise manje ti svi novi motori dodju "razradjeni", tako da se nemoras bojati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 da pitam ovdje.. oko te razrade je sve više manje jasno no ipak... auto mi ima 900 km, normalna vožnja(do 3000 rpm, 2-3 izleta do 4000) sutra idem an put, sve više manje autoput, taj tempo nebi trebal predstavljati problem "novoj" mašini? znači 600-700 km u jednom danu,tempo 120-130 kmh? thnx Tvoj motor je vec u tvornici razraden kako treba(imaju oni strojeve za to, niti to slaganje u dvoristu). Od prvog dana ga mozes voziti kak treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 nije mi jasno to da ce motor "raditi" bez ulja kad se tek upali. Kad sastavljas nauljis sve, provrtis motor na starteru bez svijecica da se digne tlak ulja i prođe kroz cijeli sustav. Mozda su te bregaste za americke V8 motore napravljene od sira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 to ti odgovaras na topic iz 2009g? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 woo, ljudi su ti u svakom (a pitao si u tocno sedam topica) topicu odgovorili kako da razradis, a ti i dalje kompliciras. NISI ni prvi ni zadnji koji je kupio nov auto, prestani vise razbivat glavu KAKO razradit motor i vozi se, okej? pun gas! nista mu nece bit, nije od secera i vode Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 woo, ljudi su ti u svakom (a pitao si u tocno sedam topica) topicu odgovorili kako da razradis, a ti i dalje kompliciras. NISI ni prvi ni zadnji koji je kupio nov auto, prestani vise razbivat glavu KAKO razradit motor i vozi se, okej? pun gas! nista mu nece bit, nije od secera i vode pital sam u jednom, sad je bilo konkretno pitanje. neznam di je problem ako covijek pita, niko ne umire od toga. hvala na odgovoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 pital sam u jednom, sad je bilo konkretno pitanje. neznam di je problem ako covijek pita, niko ne umire od toga. hvala na odgovoru Ako te tjesi ja planiram razradu odraditi u max 2 sata i to na turbo autu. Nema mu kaj biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now